Zakaj nisi avtomatika vzel? Je na začetku malo triki z "levo" ročnim, ampak se navadiš.Tu ni problemov z wc papirom, gre v školjko. Vreme smo že drugič super zadeli....29 st 24 ur na dan z rahlim vetrom.
Vožnja po levi ja...se psihično pripravljam na jutri. Že to me yebe ker 10 let nisem vozil ročnega, kaj šele na levi.
Turški del mogoče jutri. Ni pa tu neke pretirane party scene ... več ali manj samo družine
Lani tudi jaz imel pomisleke glede vožnje po levi ampak se hitro navadiš. Tak pa ima pol avtov rdeče tablice, da domačini vedo, da so rent a car avti ter v njih posledično turisti. Smo pa imeli avtomatika pa je vseeno malo lažje.Tu ni problemov z wc papirom, gre v školjko. Vreme smo že drugič super zadeli....29 st 24 ur na dan z rahlim vetrom.
Vožnja po levi ja...se psihično pripravljam na jutri. Že to me yebe ker 10 let nisem vozil ročnega, kaj šele na levi.
Turški del mogoče jutri. Ni pa tu neke pretirane party scene ... več ali manj samo družine
Se hitro navadiš. Tako leve kot menjalnika.Vožnja po levi ja...se psihično pripravljam na jutri. Že to me yebe ker 10 let nisem vozil ročnega, kaj šele na levi.

A si peš? Če si peš, počakaj zadnji trajket v bifeju...KSZ
Drzal sem se navodil in prisel eno uro prej za trajekt. No in sedaj vidim vec trajektov, ki ne plujejo ampak so privezani, kljib temu da sem karto kupil vnaprej pa mi gibanje omejujejo z nekim strikom tako da ne morem na prvi prosti trajekt.
Zakaj prodajajo karte ce ne dovolijo na trajekt? Vsi govorijo da ta trajekt ni za nas ampak kako vejo na katerega hocem????
Nezaslisano, nekateri pridemo od dalec da bi se peljali!
Jaz pa še nisem bil na korziki da bi bil trajekt po planu. Enostavno stisnejo obvestilo par ur pred odhodom da je odhod prestavljen za 1, 2, 3, n...ur. Vsakič. Za tja grede ni problema, za nazaj je pa mal razlike ali prides domov zvečer kot je bil plan ali naslednje jutro ko je treba na delo.Ne razumem teh balkanskih posla globoko v 21 st, da ne funkcionirajo tako basic zadeve. Skoraj 20 let nazaj sem prvič šel s trajektom na korziko. Kupil karto online, vkrcanje je šlo kot namazano takrat in vsakič naslednjič
Hvala za tople besede in hladen nasvet