Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.149
5.782
113
letos nobenega stoka, nobenega joka... skoraj nobenih slik računov... škoda... tradicionalno bi morali eni pisat kako obvladajo hrvaško v nulo, s polnim prtljažnikom paškega sir od lokalca, kako so jedli ribe na gardelah ob bevandi z domačini, seveda so bili za ribe zjutraj v zalivu kjer jih je pripeljal direkt ribič za pol cene...in ... in oni drugi, ki so se nategnil s prepečenimi uvoženimi lignji, lažnim sirom kupljenim ob cesti in watsapp apartmajem, ki ga na koncu sploh ni bilo.

Žalostno gledat umiranje take več kot 10 let tradicionalne teme...

jezek

Guru
24. jul 2008
6.145
2.801
113
Seveda da ne. Na pagu nimas kaj pocet s colnom, sploh pa sem se navtike nazrl v mladih letih za 2 zivljenji....

Steve

Guru
13. avg 2007
10.775
2.965
113
Nič se ne boj, ker bo na koncu sezone znova, "potukli sve rekorde" :rolleyes:

Nope, lanska sezona je bila -3/4 mio manj nočitev proti 2024.

Drugače pa ja....kje je jambranje, kje so računi?? Kaj se dogaja? Ali sploh noben ni šel na morje, ali pa so se vsi navadili na te cene.

Jaz žal ne morem komentirati, sem prereven za hrčke, zato lp iz Cipra. Tu jim je malo sila in smo za ceno kontejnerja v hr kempu dobili apartma v sklopu 4* hotela polpenzion, kjer nas strežejo pri riti in glavi. Še kafe šalce nam pomijejo čistilke iz filipinov vsako dopoldne :eek:

Mali bazen je za palmo, idealno za not vrečt po jutranji kavici, levo gostilna, za gostilno bazenski kompleks, ravno na sliki za hotelom peščena plaža.
PXL_20260713_153711719~2.jpg

Screenshot_20260713-184045.png

Nazadnje sem taki komplet pri tatu hrvatu videl za 25€
PXL_20260711_154941715.jpg

Do mesta zvečer pa je 15 min peš

PXL_20260712_181424342.jpg

Priporočam za drzne avanturiste, ki bi si upali probat še kaj drugega kot hr.
O cenah hrane in pijače ne bi, ker so me 3 leta nazaj hrčkoloverji tu raztrgali zaradi tega

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.881
8.969
113
V nedeljo je pri nas nastal na plaži malo večja gužva. Zvečer več ne vem, sem pičil domov. Po pričanju z domačinom, jim po gostilnah delamo promet le vikendaši. Nemcev ni. V Gajacu so en dan na otroških igralih prodali 2 (z besedo dve) karti. Čolni za rentanje tudi ne gredo v promet. Privezne boje za čolne so letos zaradi 100% podražitve zasedene 70%. Lani smo se tepli za njih. Partijaneri ne hodijo več toliko v Zrče, remtajo vile z bazeni, tam si delajo žurke skozi vso noč. Zadevajo se z nekimi piksnami plina, tako da so cele ulice polne teh plinskih flašk.
Včeraj je pot domov bila brez zastojev. Le od Karlovca dalje samo ZG tablice, torej vikendaši. Tam se je promet zgostil in smo kruzali 80kmh. Od Zagreba dalje tema!
To je kratek povzetek.

jello

Guru
22. sep 2008
11.495
4.650
113
Nope, lanska sezona je bila -3/4 mio manj nočitev proti 2024.

Drugače pa ja....kje je jambranje, kje so računi?? Kaj se dogaja? Ali sploh noben ni šel na morje, ali pa so se vsi navadili na te cene.

Jaz žal ne morem komentirati, sem prereven za hrčke, zato lp iz Cipra. Tu jim je malo sila in smo za ceno kontejnerja v hr kempu dobili apartma v sklopu 4* hotela polpenzion, kjer nas strežejo pri riti in glavi. Še kafe šalce nam pomijejo čistilke iz filipinov vsako dopoldne :eek:

Mali bazen je za palmo, idealno za not vrečt po jutranji kavici, levo gostilna, za gostilno bazenski kompleks, ravno na sliki za hotelom peščena plaža.
Poglej priponko 107112
Poglej priponko 107113

Nazadnje sem taki komplet pri tatu hrvatu videl za 25€
Poglej priponko 107114

Do mesta zvečer pa je 15 min peš

Poglej priponko 107115

Priporočam za drzne avanturiste, ki bi si upali probat še kaj drugega kot hr.
O cenah hrane in pijače ne bi, ker so me 3 leta nazaj hrčkoloverji tu raztrgali zaradi tega
Sej vse super, samo pri najboljši volji si ne morem zamislit kaj bi bilo tako drznega in avanturističnega (recimo v primerjavi s španijo, grčijo, turčijo,....). In nazadnje, zakaj bi se moral ravno ciper izključevat s katerimkoli dopustom oziroma zakaj ravno s hrvaškim, lahko greš eno, lahko vse troje, lahko pa nič.

• Haha
Reactions: sad

Steve

Guru
13. avg 2007
10.775
2.965
113
Daj povej kaj več. Kje, za koliko ljudi in penezov? Kako si našel in kdaj? Thx

Najdemo vedno na isti način...google maps za makro lokacijo, potem počasi zožimo, ko najdemo nekaj primernih lokacij preverim ugodne lete, ko je to rešeno spustim ženo na booking, po kateremu rova 2 tedna da nekaj najde. Ponavadi to rešimo do februara, letos smo s ciprom malo čakali zaradi pyzdarje tu doli. In se je izplačalo...700€ popusta konec junija v Ayia Napa na JZ strani.
O evrih nebi tukaj, ker hrčkoloverji čakajo v zasedi z računi.
Ampak 2 tedna nazaj mi je znanec razlagal, da je za identični znesek dobil barako v kempu v poreču, kjer sam seckaš vsebino Konzum vrečk.

Ljubitelji premij pridejo tu na svoj račun. Vsaki drugi avto je MB, 1/3 v XL verziji.

PXL_20260712_181540775.jpg

Gremo si še pogledati največji evropski ghost town Varosha, ki je že preko 50 let v no mans land pasu

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd in Mr_NO

corsol

Guru
11. mar 2010
4.132
1.572
113
A je v AyiNApi zvečer....tam na trgu, kjer se najbolj dogaja še vedno pijanica in na vsakih nekaj 10 m kakšen onemogel na tleh ki ga tlačijo v rešilca ?
Bil leta nazaj , ravno prav star da mi je tak ambient pasal,.....drugač pa se spomnim da je bilo soparno u PM in pir je bil v 15 min kot čaj.
Drugače smo bili nastanjeni v Limasolu,....in imeli smo skoraj vse kar spada na dopust sonce, morje(27C se spomnim) , sončni mrk in potres...... :cheer: