Pa ne samo v slaščičarni, tudi frizer je smešno poceni. Gor imajo take cene kot da je druga država.če si ni čist spremenil u kontra, so teli albanci u žireh kar face drgač
Razen nepremičnin.Pa ne samo v slaščičarni, tudi frizer je smešno poceni. Gor imajo take cene kot da je druga država.
Sto ljudi sto okusov, slovenija je lepa, posebna ima svoje care in lepote ampak tudi nekaj teh pa v sloveniji pac ni tako kot Toskana nima Bleda, tako tudi pri nas ni kilometrskih pescenih plaz npr... mene slednje sicer ne ganejoHrvatom povp. plača in bdp raste samo zato, ker se dovolj hitro odseljujejo in ker vi nepremičnine dol nabavljate bumbarji jamrovski. Se vozim po celi Evropi. Najraje se pripeljem domov. Slovenija je zakon. Trapaste vlade gor ali dol.
Dobro da se vam 15 let nazaj ni zdelo neumno ko je bilo tako zelo ugodno, da ste na veliko kupovali "za marmelado"... pred 10-15 leti, so imeli lokalni prodajalci sadja na Hrvaškem tako ugodno domače sadje, da smo iz njega na veliko pripravljali marmelado.
....
Sedaj pa so cene v povprečju 30-50 % višje kot v SLO in se ti zdi malo neumno vse skupaj.
Objektivno gledano so lokalci takrat sadje in zelenjavo imeli (pre)poceni, zato smo nabavljali dodatne količine za ozimnico. Sadje pri poletnih 30+ ºC tudi nima neke strašne obstojnosti in bi se delala škodaDobro da se vam 15 let nazaj ni zdelo neumno ko je bilo tako zelo ugodno, da ste na veliko kupovali "za marmelado"
Jaz sem v soboto kupil 10 kg jagod za marmelado v Nemčiji - lepše in cenejše kot pri nas.Dobro da se vam 15 let nazaj ni zdelo neumno ko je bilo tako zelo ugodno, da ste na veliko kupovali "za marmelado"
Še kar z glavo skozi zid? Če imaš premalo plačo je traba menjat šiht, delat več ali izbrat cenejšo destinacijo.Če smo skromni, lahko ravnotako uživamo
Poglej priponko 99346
Saj sem napisal, sprijaznimo se, revčki smo. Ravno ta vikend potujem v Austrijo.... ja niso Hrvati dragi, samo mi imamo male plače. V AT najt ugodno prenočišče je kar misija nemogoče.
no lej... kaj lahko pri nas mesto dobi od turistične takse. (684.000,00 evrov)Pa da ne bom samo jamral: od najdražjega prispevka na nepremičnine (5 €/m2 v dotični občini) in turistične takse imamo tudi ostali nekaj.