Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

sad

Guru
24. avg 2007
21.686
10.339
113
Zakaj je nateg? Recimo jaz nisem pripravljen vreči tisočaka za eno večerjo, ampak če ima kdo to željo in je to sposoben narediti, mu le čestitam in sem vesel za njega. Eni kadijo, drugi imajo ljubice, tretji zagonijo vse za vikend na morju, četrti za jadrnico, peti za avto.
Zakaj tebe tako boli, če nekdo potroši svoj denar za po tvoje nateg? A tvoj denar troši?
A ti se potem tudi vsakič počutiš nategnjenega, ko greš na dunajc s pomfrijem? Očitno je tebi ta dunajc vreden te cene. In kje je težava če je nekomu masterchef vreden denarja?
Razen v tem, da se ti kvazi bolje počutiš očitno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.940
11.769
113
nismo se šparali niti pri hrani in se mi zdi da je bilo ugodno, Abu dhabi 7 dni, bivanje v 5star hilton, etihad tower - nosijo te po rokah. Vse skupaj od štarta od doma do prihoda domov.. cca 1500€ po osebi (4 osebki). Hrvaške vukojebine me ne vidijo.

nekih patek filipov si nisem kupoval.

• Všeč mi je
Reactions: damirj

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.037
4.587
113
nismo se šparali niti pri hrani in se mi zdi da je bilo ugodno, Abu dhabi 7 dni, bivanje v 5star hilton, etihad tower - nosijo te po rokah. Vse skupaj od štarta od doma do prihoda domov.. cca 1500€ po osebi (4 osebki). Hrvaške vukojebine me ne vidijo.

Samo malo prevroče je

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.429
-1.033
48
Valparaiso
Zakaj je nateg? Recimo jaz nisem pripravljen vreči tisočaka za eno večerjo, ampak če ima kdo to željo in je to sposoben narediti, mu le čestitam in sem vesel za njega. Eni kadijo, drugi imajo ljubice, tretji zagonijo vse za vikend na morju, četrti za jadrnico, peti za avto.
Zakaj tebe tako boli, če nekdo potroši svoj denar za po tvoje nateg? A tvoj denar troši?
A ti se potem tudi vsakič počutiš nategnjenega, ko greš na dunajc s pomfrijem? Očitno je tebi ta dunajc vreden te cene. In kje je težava če je nekomu masterchef vreden denarja?
Razen v tem, da se ti kvazi bolje počutiš očitno.
Zato ker si lahko to sam pripraviš ali pa greš ven ceneje in boljše pojest, da je hrani podobno :)

nateg je to, ker to ni več hrana

• Haha
Reactions: sad

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.310
8.514
113

V lastni režiji? Os kod ste leteli?
Razmišljam da bi šel letos jeseni v Dubai

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.940
11.769
113
V lastni režiji? Os kod ste leteli?
Razmišljam da bi šel letos jeseni v Dubai
v lastni, iz dunaja cca 260 karta, povratna direkt v Abu Dahbi., z ETIHADom letiš 777, ali 787.. top. Tam se furaš s taksijem (ki so ugodni štart cca 1,25€ pol pa km cca 0,4€), peš težko kaj rešiš. Za vse želje sam vprašaš na recepcije, vse uredijo.
Abu Dhabi je mal bolj down to earth, bolj miren, mogoče tudi bolj ugoden.

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

sad

Guru
24. avg 2007
21.686
10.339
113
Zato ker si lahko to sam pripraviš ali pa greš ven ceneje in boljše pojest, da je hrani podobno :)

nateg je to, ker to ni več hrana
Več kot očitno ne razumeš koncepta. Isto je, kot bi rekel, da si lahko doma fičeka sestaviš, ka te boš s Ferrarijem.
Ni point v hrani, ampak doživetju. Nekaterim je pa tista cena vredna tudi tega, da se tagajo na FB, kak te super lajf imajo. Ali pa zato, da so opaženi tam.
Še zmeraj ne razumem, zakaj je to nateg. A jim ti plačuješ in te zato boli?

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.429
-1.033
48
Valparaiso
Več kot očitno ne razumeš koncepta. Isto je, kot bi rekel, da si lahko doma fičeka sestaviš, ka te boš s Ferrarijem.
Ni point v hrani, ampak doživetju. Nekaterim je pa tista cena vredna tudi tega, da se tagajo na FB, kak te super lajf imajo. Ali pa zato, da so opaženi tam.
Še zmeraj ne razumem, zakaj je to nateg. A jim ti plačuješ in te zato boli?
Folk je treba opozorit na natege, to futranje je pač eno izmed mnogih. Ja, ovca se gre tja futrat, da lahko pol objavi, kak je "uživala" ...

ja, kaj boš s ferarijem v mestu, kjer je omejitev 50 in so ležei policaji? :)

sad

Guru
24. avg 2007
21.686
10.339
113
ja, kaj boš s ferarijem v mestu, kjer je omejitev 50 in so ležei policaji? :)
Glavna atrakcija, morda še v novice prideš. Tebi morda to nič ne pomeni, nekaterim pomeni vse.
Potem imaš pa tiste, ki imajo Ferrarija, pa se grejo zjutraj vozit, da jih ne gledajo ali pa ga imajo v tujini. Ker točno zaradi takih kot ti, je to, da imaš v Sloveniji Ferrarija negativno, namesto da bi mu ploskal, ker je uspel. Ali pa šel k masterchefu na kosilo za dva tisočaka.
Ampak Slovencelj ni sposoben tega ploskanja.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.429
-1.033
48
Valparaiso
Glavna atrakcija, morda še v novice prideš. Tebi morda to nič ne pomeni, nekaterim pomeni vse.
Potem imaš pa tiste, ki imajo Ferrarija, pa se grejo zjutraj vozit, da jih ne gledajo ali pa ga imajo v tujini. Ker točno zaradi takih kot ti, je to, da imaš v Sloveniji Ferrarija negativno, namesto da bi mu ploskal, ker je uspel. Ali pa šel k masterchefu na kosilo za dva tisočaka.
Ampak Slovencelj ni sposoben tega ploskanja.
Ferarri pa že dolgo ni več atrakcija :) itak pa si ga upešni ne kupujejo.

Po ploskanju ponavadi sledi čez par let tudi mahanje ...

Ljudje so pač naivni, socialna omrežja pa bolana, vedno huje je.