Na koncu se pa papa čevape, pico, dunajc s pomfrijem
torej hrano, ki je za jest...
Nateg vse te masterchef zadeve.
Samo malo prevroče jenismo se šparali niti pri hrani in se mi zdi da je bilo ugodno, Abu dhabi 7 dni, bivanje v 5star hilton, etihad tower - nosijo te po rokah. Vse skupaj od štarta od doma do prihoda domov.. cca 1500€ po osebi (4 osebki). Hrvaške vukojebine me ne vidijo.
nekih patek filipov si nisem kupoval.
Zato ker si lahko to sam pripraviš ali pa greš ven ceneje in boljše pojest, da je hrani podobnoZakaj je nateg? Recimo jaz nisem pripravljen vreči tisočaka za eno večerjo, ampak če ima kdo to željo in je to sposoben narediti, mu le čestitam in sem vesel za njega. Eni kadijo, drugi imajo ljubice, tretji zagonijo vse za vikend na morju, četrti za jadrnico, peti za avto.
Zakaj tebe tako boli, če nekdo potroši svoj denar za po tvoje nateg? A tvoj denar troši?
A ti se potem tudi vsakič počutiš nategnjenega, ko greš na dunajc s pomfrijem? Očitno je tebi ta dunajc vreden te cene. In kje je težava če je nekomu masterchef vreden denarja?
Razen v tem, da se ti kvazi bolje počutiš očitno.
V lastni režiji? Os kod ste leteli?nismo se šparali niti pri hrani in se mi zdi da je bilo ugodno, Abu dhabi 7 dni, bivanje v 5star hilton, etihad tower - nosijo te po rokah. Vse skupaj od štarta od doma do prihoda domov.. cca 1500€ po osebi (4 osebki). Hrvaške vukojebine me ne vidijo.
nekih patek filipov si nisem kupoval.
Sej tja ne greš poletiSamo malo prevroče je
konec marca je zadnji čas, potem že gre proti 40 in več. Sicer je to mal druga klima, ker je suho..ni isto kot recimo tajskih 35 pri visoki vlagi.Sej tja ne greš poletiSpomladi je sezona tam. Poleti še lokalci zbežijo "domov"... Je pa v Dubaju malo boljše.
v lastni, iz dunaja cca 260 karta, povratna direkt v Abu Dahbi., z ETIHADom letiš 777, ali 787.. top. Tam se furaš s taksijem (ki so ugodni štart cca 1,25€ pol pa km cca 0,4€), peš težko kaj rešiš. Za vse želje sam vprašaš na recepcije, vse uredijo.V lastni režiji? Os kod ste leteli?
Razmišljam da bi šel letos jeseni v Dubai
V lastni režiji? Os kod ste leteli?
Razmišljam da bi šel letos jeseni v Dubai
Več kot očitno ne razumeš koncepta. Isto je, kot bi rekel, da si lahko doma fičeka sestaviš, ka te boš s Ferrarijem.Zato ker si lahko to sam pripraviš ali pa greš ven ceneje in boljše pojest, da je hrani podobno
nateg je to, ker to ni več hrana
Folk je treba opozorit na natege, to futranje je pač eno izmed mnogih. Ja, ovca se gre tja futrat, da lahko pol objavi, kak je "uživala" ...Več kot očitno ne razumeš koncepta. Isto je, kot bi rekel, da si lahko doma fičeka sestaviš, ka te boš s Ferrarijem.
Ni point v hrani, ampak doživetju. Nekaterim je pa tista cena vredna tudi tega, da se tagajo na FB, kak te super lajf imajo. Ali pa zato, da so opaženi tam.
Še zmeraj ne razumem, zakaj je to nateg. A jim ti plačuješ in te zato boli?
Glavna atrakcija, morda še v novice prideš. Tebi morda to nič ne pomeni, nekaterim pomeni vse.ja, kaj boš s ferarijem v mestu, kjer je omejitev 50 in so ležei policaji?![]()
Ferarri pa že dolgo ni več atrakcijaGlavna atrakcija, morda še v novice prideš. Tebi morda to nič ne pomeni, nekaterim pomeni vse.
Potem imaš pa tiste, ki imajo Ferrarija, pa se grejo zjutraj vozit, da jih ne gledajo ali pa ga imajo v tujini. Ker točno zaradi takih kot ti, je to, da imaš v Sloveniji Ferrarija negativno, namesto da bi mu ploskal, ker je uspel. Ali pa šel k masterchefu na kosilo za dva tisočaka.
Ampak Slovencelj ni sposoben tega ploskanja.
Sj nism napisu ,da bo v hotelu.To NE bo v hotelu...
kak lahko pozabiš na lignje??Na koncu se pa papa čevape, pico, dunajc s pomfrijemtorej hrano, ki je za jest...
Ehmmm?Ne skrbi ti zanjo,sej ne vlaga svojga dnarja.Čista reklama za hotel pa bo mišelinčka.