v našem kotičku na Krku je lokalni zlatar/barman že lani jamral, da je letos poleti bolj slabo... da ni več rund, da folk pride samo na kavico in gre,...Vsako leto beremo kako dražijo, in vsako leto so lokali polni, da nimaš kam vsest. Zanimiv je ta fenomen. Zdaj ali je samo nam slovencem drago, ali pa so cene dejansko še prenizke.
pa se je tudi videlo, da je bolj prazno, da smo morali imeti srečo, da smo dobili mizo dopoldan,.... potem lani, že nismo imeli tega problema.
Ne vem kaj je vaša obsedenost s cenami po gostilnah... naj navijajo do do vrha in še čez....
dokler bodo gostilne polne, kampi polni, bodo cene šle gor... saj je logično... škoda bo samo to, da si mi tega ne bomo mogli privoščit.... si bodo pa lahko severna ljudstva...
mi smo prešaltali na češki/trgovinski način preživljanja dopusta... še posebej, ko je bil sladoled (lučka) najdražja postavka na računu, dražja od piva

Potem ko tak dnevni ritual pomnožiš s število nočitev, mi je kar zaslabilo... pa smo menjali način, ki je bolj prijazen do denarnice...
Mene ne boli toliko, ker nimamo te navade, da bi na dopustu pili in jedli zunaj...
Za nekoga, ki pa je celo življenje zunaj jedel, pa verjamem, da se sedaj počuti "ogoljufanega"
Sem slišal, da so v Njivicah, v kampu, podrli tenis igrišča in postavili luksuzne mobilne... da bo cena 750€ na noč... mogoče kdo to lahko potrdi?