Poneumljanje.Glede na prodane vstopnice enih in drugih (same difference), bi rekel, da je polje premajhno tudi za vse ljubitelje visoke umetnosti "zatupljivanja" (če kdo najde slovenski izraz, bom vesel nadgradnje)...Bodimo temeljiti v svojih idejah.
Ko model napiše: Ustasa nema kraja.Tebi pa ne gredo teli južni "alternativci".
Ceca = Svetlana Ražnatović, žena pokojnega Arkana, ki bi ustaše samo klal.
Da nekaj za dejstvo razglasis ni dovolj tvoje mnenje. Sam je veckrat rekel da ni ustas. Je pa nacionalist. Dosti morilcev tripa na harmoniko pa je zato nismo prepovedali.Ne oporekam, kar pa ne spremeni dejstva da je tompson ustaš in da ustaši tripajo na njega
Če je on rekel, da ni ustaš potem to sigurno drži.Da nekaj za dejstvo razglasis ni dovolj tvoje mnenje. Sam je veckrat rekel da ni ustas. Je pa nacionalist. Dosti morilcev tripa na harmoniko pa je zato nismo prepovedali.
V nasi ljubi dezelici so 40 obletnice obelezevali glasbeniki ki so si med morijo v 90ih privoscili verze kot “e moj druze zagrebacki, evo nas kod vas u pljacki”. Celo naziv cetniski vojvoda je imel bora corba pa se dezurni moralizatorji niste vznemirili.
Kar je pa res dejstvo je to, da se problematiziranje thompsona v sloveniji uporablja za odvracanje od resnicnih problemov nase drzave in da neumne prepovedi obicajno dosezejo kontra ucinek.
In se eno dejstvo: dvojna merila so ne le neeticna, celo protiustavna so.
Tko prebolte ze tega thompsona ker mu samo uslugo delate. IMHO tak koncert sploh ni izvedljiv oz 300k ljudi ne bo niti na prizorisce uspelo vstopit do konca predstave.
Nikogar ne zagovarjam, sam kazem na dvojna merila.Če je on rekel, da ni ustaš potem to sigurno drži.
V bistvu mu precej sveta dela krivico, da ne sme izvajati ustaških nastopov.
Ničelna toleranca bi morala biti tudi do srbskih in bošnjaških klavcev!
Od tvojega intelekta sem v vsakem primeru pričakoval več, ne pa zagovarjanje ustaškega pevca.
Za dvojna merila drži!Nikogar ne zagovarjam, sam kazem na dvojna merila.
To je itak jasno, v petek na tupsonu za dom spremni, v soboto na cajkah. Pastirji.Očitna razlika med Đorđevićem in Perkovićem, je da je en nekaj rekel, drugi pa neDrugače pa razlike ni...oba sta pač Srba
V besedilih in glasbi pa primerjava ni možna. Edina podobnost je, da sta oba uporabljala elektriko za ozvočenje in inštrumente. Eden je (lahko) nastopal povsod, kjer je hotel, drugi ne (zaradi "varnostnih tveganj" in širjenja sovražnega govora).
Ampak, da se vrnemo na ta prečudovit planet in vukojebino...Thompsonovi oboževalci pogosto "zalutajo" tudi na t.i. cajke turbo folk izvajalcev iz majke Srbije...tako da je skupni imenovalec ubogi duh in ne glasbeni okus.
Ti že, ne pa Hinko Johnny. Sam jim nosi denar potem pa tukaj jokica. No ja rdeči so bili in so še vedno izdajalci. Hvala Bogu za Thompsona.Pri tej bolaniji od cen sem letos dokončno kapituliral, po nekajletnem vztrajanju pri vsaj kratkem dopustu na hrvaški obali. Ne da se mi več ukvarjat z iskanjem lukenj, vez, znancev zato, da grem na Hrvaško. Bom drugje potrošil to energijo in denar.