Še enkrat: snežinka.
Pelji malo počasneje pa ne bo treba nič podvozja popravljat, ali pa drug avto nabavi, ker tvoj je samo za lepe ceste.
Na zadnje po roadtripu po Bavarskem lahko rečem da je Žermani enih 40 let pred nami. AT pa 20. Ko grem tja vedno mislim kako dober avto imam…. Nič ne šklopoče ,škripa…No dokler ne prevozim Šentilja in se soočim s kruto realnostjo.Še en se je obtačlal.
Katerih držav z boljšimi cestami? Si se kaj vozil po podeželju D, A, DK, S, FIN, N, F, I,... ? Da južno od nas sploh ne omenjam.
V povprečju imamo podobne ceste kot večina EU, nič slabše in nič boljše.
BTW: moj prejšnji osebni avto je bil 12+ let v moji lasti in vožen čez 200.000 km (večina SLO), pa ni bilo na podvozju nič narobe.
Čisto tako za primer imata po mojem mnenju tako Avstrija, kot tudi Hrvaška, precej boljše ceste.
Jaz še to ne. Kolovoz je ta, pa še marsikateri drug odsek.Pač, meni ni, ampak jaz sem tam večinoma 1x, max pa 2x letno.
Se je potrdilo, da z jezek kampirate na prehitevalnemMisliš AC? Nič posebnega. Do Od Varaždina do Zagreba se je treba bolj ali manj držati levega pasu, naprej proti Dalmaciji pa nimam nekih pripomb.
Mi za razliko od tebe pač nimamo fetiša voženj po luknjah. Ti pa kar izvoli.Se je potrdilo, da z jezek kampirate na prehitevalnem
Sem te mogoče obsojal? Nisem, ker sam delam isto kot GonzoMi za razliko od tebe pač nimamo fetiša voženj po luknjah. Ti pa kar izvoli.