ravno sem gledal ponudbo na enem otoku, "nov" kamp (stare mobilne so preselili na rob kampa, posekali doberšni del borovcev in naredili plac za novih 34 mobilnih hišk)Posebna kategorija so mobilne hiške. Zasledil sem par oglasov, mobilne hiške, cena okrog 70k in letni pavšal 6k. A to kdo res kupi?
Vse se hitro proda, ti pa sprašuješ kdo to kupi.Posebna kategorija so mobilne hiške. Zasledil sem par oglasov, mobilne hiške, cena okrog 70k in letni pavšal 6k. A to kdo res kupi?
praviš, da je na črno?ravno sem gledal ponudbo na enem otoku, "nov" kamp (stare mobilne so preselili na rob kampa, posekali doberšni del borovcev in naredili plac za novih 34 mobilnih hišk)
cena 69.999€ + letni pavšal 4800€+pdv.
noben pa ne pove, da je zemlja od župnika, kateri je dal v najem to zemljo za 10let - ta isti župnik se je odločil pred 30leti, da tam ne bo več kampa in ni pustil kampiranja tam.
btw. župnik nima zemlje.noben pa ne pove, da je zemlja od župnika
Še moja sodelavka je kupila to bolanijo... mobilka v Biogradu na moru, ca. 50k + pavšal mislim da 5,5k. Lani je oddajala na polno, cena preko 300 na dan, letos je prodala, ker ni šlo več. Ampak prodala je pa v trenutku...
mobilka 15 ljudi, 7 mesecev vs. 15 ljudi za 1 mesec na dopust na Havaje? Daj link, da grem tudi jaz na Havaja s kolegiNo, to ravno ne drži, poleg tega ne moreš primerjat "kontejnerja" in apartmaja. Namesto 6k pavšala grem raje za ta denar vsako leto za 1 mesec na dopust na Havaje (ali kam drugam).
Celoletni stroški so plačani v 2 dnevih najema.Vsako leto mora 3 tedne oddajat, da si vsaj pavšal odplača. Kje so še ostali stroški. Če je sezona 2 meseca, potrebuje 12-15let da si povrne nakup te mobilne hiške. Res bolanija.
Jaz sem bolj skromen in bi havaje za 6 jurjev za samo 5 ljudi za 14 dni. Ponudbe na ZS prosim.Malo vas matematika muči.
mobilka 15 ljudi, 7 mesecev vs. 15 ljudi za 1 mesec na dopust na Havaje? Daj link, da grem tudi jaz na Havaja s kolegi
Res? Ok, ampak še vedno ni da to bistveno skrajša odplačilno dobo, čeprav še vedno boljše kot nakup apartmaja.Celoletni stroški so plačani v 2 dnevih najema.
na črno verjetno ni, ker je preveč velik poseg v naravo ampak z dovoljenji (beri plave kuverte) so ga pa razširili. vsaj tak se govori po vasi.praviš, da je na črno?
To smo počeli takrat, ko avti niso imeli klimo.Točno. Potovat je treba tko, da štartaš ob 22. uri in da si ob 4. uri zjutraj nekje blizu cilja.