Če nisi toliko nor, da daš 140 Eur za 4 porcije kalamarov s pijačo in sladoledom, ne pomeni da si revček.
Samo letos se marsikje vidi, da jih je dejansko manj. Sicer se da še nekaj notri prinesti z dobro jesenjo, ma rekordov brez skrbi ne bodo tolkli.Sei je vsako leto isto. Zdele v medijah jokajo da ni turistov, v oktobru se bodo pa hvalil.
Sei je vsako leto isto. Zdele v medijah jokajo da ni turistov, v oktobru se bodo pa hvalil. Se mi pa zdi, da drugo leto ne bodo cen dvigal. To pomeni spet naval. Moje mneje
Nima, ker g. in ga. Musar imata v Nemčiji registriran avto.kzs
Ne vem, če čisto spada v temo, ampak tole me je šokiralo: https://revijahak.hr/2024/08/10/pou...h-voziti-vozilo-registrirano-u-drugoj-zemlji/
A ima SLO kakšne podobne fore?
V cem pa je fora, da ravno vNemciji? Ni kao tam drazje vse, kar se avta tice?
Da, tako kot večina ostalih držav. Kako striktno se zakon upošteva in kako pogoste so kontrole, pa je druga stvar. Tudi pogoji kdo / kdaj / za koliko časa lahko vozi avto s tujimi tablicami se razlikujejo od države do države. V splošnem recimo nekaj mesecev po priselitvi v državo, v primeru službenega vozila pri tujem delodajalcu ipd.kzs
Ne vem, če čisto spada v temo, ampak tole me je šokiralo: https://revijahak.hr/2024/08/10/pou...h-voziti-vozilo-registrirano-u-drugoj-zemlji/
A ima SLO kakšne podobne fore?
Mogoče ste nekateri pozabili, da so Roku Snežiču, oz. njegovi bivši/sedanji/kakršnikoli ženi zaplenili Maseratija, ki so ga dobili nazaj šele ko so plačali slovenske dajatve na vozila (DDV + DMV). Vozilo je imelo BIH tablice.
Po mesecu dni so uslužbenci finančne uprave Roku Snežiču oziroma njegovi ženi vrnili zaseženega maseratija bosanskih registrskih tablic. Snežič nam je informacijo potrdil, a zadeve ni želel obširneje komentirati, češ da je takšna želja njegove žene. Na Fursu so pojasnili, da so uporabnici vozila izdali odmerno odločbo, ki jo je ta v celoti poravnala. Po prejemu celotnega plačila so ji vozilo prepustili.
Furs ženi Roka Snežiča vrnil zaseženega maseratija | 24ur.com
Po mesecu dni so uslužbenci finančne uprave Roku Snežiču oziroma njegovi ženi vrnili zaseženega maseratija bosanskih registrskih tablic. Snežič nam je informacijo potrdil, a zadeve ni želel obširneje komentirati, češ da je takšna želja njegove žene. Na Fursu so pojasnili, da so uporabnici vozila...www.24ur.com