Ni pretirano, razen ribe in testenine? To je porcija za enega 50 /54 eur ? Ta je pa kar huda.Evo tole je ena boljsih na Rabu. 2 starejsa obcana in vnukinja:
Evo tole je ena boljsih na Rabu. 2 starejsa obcana in vnukinja:
ne pijem piva. in gaziranih pijač.Kaj pa PIR? Se poda k Old Spice...
Porcija za enega ja. Testenin z jastogom je bilo malo prevec za eno osebo (pa sem kar pozresen), ribe pa ni nikoli prevec...Ni pretirano, razen ribe in testenine? To je porcija za enega 50 /54 eur ? Ta je pa kar huda.
Kot naprimer kepica sladoleda v Tivoliju.... 3 evre, malo vode pa limone.Kolikor vem se v tej temi vsako poletje limajo racuni iz Cro. Lahko pa ti prilimam kakega iz Lj naprimer ...kjer za grill za 1 osebo daš 60€, pa si tam. Sicer pa še na temo provizij na bankomatih. Dvig 200e Revolut na zagrebački.... 6, nekaj...in potem še kar nekih 70centov..... Lani se mi zdi da je bilo bolje
eh, pozabi, ne beri....Očitno so Hrvati našli točko draginje, ko jim bodo turisti rekli FO za tisto, kar nam nudite.Na Hrvaškem vrhunec turistične sezone, luksuzne vile z bazeni pa prazne | 24ur.com
V Istri 467 večjih hiš z bazeni, v Dalmaciji 405, v Kvarnerju pa 387 tovrstnih luksuznih objektov. Toliko turističnih nastanitev naj bi po besedah izvršnega direktorja za poslovno preobrazbo Lošinj Hotels & Villas v sami špici turistične sezone samevalo pri naših južnih sosedih. Kar je močno...www.24ur.com
možakarja so olupali, pa je naredil twist, češ kak frajerji so pa kolk 3je požrejo... verjetno masni index v ++V eni temi sem spraševal, kaj je veliko, ko greste ven jest. Jaz 30-35, vi 55 +
Tu vidim, da dva upokojenca in vnukinja (noben od teh treh ne je veliko!) sesujeta 200€ ko keks. Mislim, da se hvališ ježek!
Je pa to moje mnenje ki ne predstavlja mnenje drugih posameznikov ali skupin. Kajneda, da se motim?
in ježeksem vecinoma uletavajo nalovdani hrvati s čolni.
Ampak te vile so po jurja in vec na dan. Na Pagu npr sedaj en Slovenec oddaja par "vil" v mini resortu po 1500 na dan. In ima nonstop full. Pa zadeva nima dostopa do morja brez avta, imas pa bazen in neko vinsko klet in biljard v vsaki hisici...Očitno so Hrvati našli točko draginje, ko jim bodo turisti rekli FO za tisto, kar nam nudite.Na Hrvaškem vrhunec turistične sezone, luksuzne vile z bazeni pa prazne | 24ur.com
V Istri 467 večjih hiš z bazeni, v Dalmaciji 405, v Kvarnerju pa 387 tovrstnih luksuznih objektov. Toliko turističnih nastanitev naj bi po besedah izvršnega direktorja za poslovno preobrazbo Lošinj Hotels & Villas v sami špici turistične sezone samevalo pri naših južnih sosedih. Kar je močno...www.24ur.com