Se opravičujem, ne gre za Darsovo, ampak AMZSTale nima vnešenih radarjev tako kot Darsova, katera pokriva naše in hrvaške.
Drugače je to samo bolj dodelana apk. od HAK-a, nekdo je lepo potegnil EU sredstva za kopijo
Se opravičujem, ne gre za Darsovo, ampak AMZSTale nima vnešenih radarjev tako kot Darsova, katera pokriva naše in hrvaške.
Drugače je to samo bolj dodelana apk. od HAK-a, nekdo je lepo potegnil EU sredstva za kopijo
Uporabljam Waze in lepo javlja vse radarje policijske kontrole (ce kdo vnese), dela na cesti ipd. Pa vbistvu je google maps z manjsimi razlikami.Tako je, Tom tom, deluje tudi če imaš samo Android auto vklopljen.... tudi če nimaš poti nastavljene. To sem zadnjič opazil, ko sem se peljal in mi naekrat začne blipat. Prav super, ker sem bil z glavo drugje in bi takoj bilo 80 km/h na omejitev 60
EDIT: Imaš letno naročnino hitro notr
Čaki.Snecer jih kar redno posodablja, jaz preverim njegove poi v gmaps.
Sicer pa pomaga tudi nalepka cez tablico, tarifa je 20€, placas pa lahko kar s kartico.
Kdaj si bil pa nazadnje na njegovem blogspotu?Snecer jih kar redno posodablja, jaz preverim njegove poi v gmaps.
Pojma nimam, imam samo sharnjen link v gmaps. Tam pokaze tole:Kdaj si bil pa nazadnje na njegovem blogspotu?
Po HR forumu kar naprej javljajo, da nekaj manjka. Mogoče, mogoče je kakšen dan zadaj, ampak poštimano pa ima pa ima!Kdaj si bil pa nazadnje na njegovem blogspotu?