Kamorkoli zapelješ s kamperjem je ceneje kot hrvaška. Tudi če je 2k km od doma.Ko sem v BIH zapeljal s kamperjem....
Kamorkoli zapelješ s kamperjem je ceneje kot hrvaška. Tudi če je 2k km od doma.Ko sem v BIH zapeljal s kamperjem....
Ayia Napa... moje mnenje je, da če pošlješ deset štiričlanskih ekip v Ayia Napi na kosilo v gostilno (ne na gyros pito) v naključne gostilne, bo devet ekip plačalo več kot 50 EUR, edino tvoja pa manj. Bravo!
Točno to. Vsako leto isto jamranje. Med tem scena na naši obali popolnoma identičnaVsako leto ista debata, kako je vse drago pri sosedih. Pa greste vseeno vsako leto nazaj, da lahko jamrate kako se je kava podražila.
A je na avtomatu tudi dražja za evro?
Aha, sem mal poškilil na indijsko z največ reviewji v Napi na gmaps, Meni 2023. Kids' menu + jogurt glih prideš skoz, tako da potrjujem tvojo izkušnjo. To je bistveno ceneje kot na Hrvaškem!Kaj je tvoje mnenje me boli kita. Sem šel gledati transakcije za nazaj. Žal v n26 ne morem narediti skrinšota. Indijska restavracija, kjer sva se 2 res dobro nažrla+ pijača je bilo 25€
Glej to kot izmenjavo izkušenj in ne kot jamBranje. V naravi človeka je da bi imel čimdaljši dopust, za čimmanj denarja, in za čimbolj kakovostno storitev. Večinoma je tako, pri vse stvareh, a ni? Meni so kapitalni butci tisti, ki reče, "jebeštrga na dopustu sem, nebom šparal, ruknimo dol, dokler nam VISAe ne zablokirajo, potem pa na hlape domov...".Ti, ki jamrajo kako je drago, so glasni, ker imajo dejansko dovolj pod palcem, da to lahko v dveh tednih dopusta ugotovijo iz prve roke in so kapitalni butci, da kot prvo gredo kamorkoli, kot drugo pa da se oglašajo, kot da jih je nekdo prisilil v to, da gredo tudi na dopust šparat. A sem prav povedal?
Tisti, ki ne jamrajo, ne jamrajo zato, ker so bili že kje drugje, kot u "lipoj našoj" ali pa so doma ker nimajo za hrvaško žujo in indijske marende na konfekcijskih destinacijah. Kdo gre v indijsko restavracijo na cipru, če jo imaš tudi v Nikaragvi? Ne štekam...
Sem v Črni Gori v marketu prijel za puter, pa vidim ceno 6€. Sem ponev za palačinke raje namastil z ohlajeno maščobo od včerajšnje jagnjetine #ne_jambram
Ja, ja, nekateri kot vidiš "izmenjujejo" enosmerno...sej meni dol visi kok stane English breakfast v Jerevanu, ker imam s sabo gorenjski krompir...Meni so kapitalni butci tisti, ki reče, "jebeštrga na dopustu sem, nebom šparal, ruknimo dol, dokler nam VISAe ne zablokirajo, potem pa na hlape domov...".
odpri. Kolk si si nakazala? 10kiloA to temo ze imamo letos? Kok je blo regresa... Ker sele tam se res lepo potem razvije debata, ko na tehntnico damo senkan denar, ki ne sledi cenam pira in lignjev v Istri...
Aha, sem mal poškilil na indijsko z največ reviewji v Napi na gmaps, Meni 2023. Kids' menu + jogurt glih prideš skoz, tako da potrjujem tvojo izkušnjo. To je bistveno ceneje kot na Hrvaškem!
In evo za statistiko sem pogledal še en azijski lokal v Puli, precej podobne cene.
Mogoče je (tvoj) problem, da te kita boli?
Saj ti jamraš. Jaz nisem opazil nobenih podražitev, vsaj ne tako kot se ti jokaš. Boš pa še za eno zimo prišparal.Slab ti nese tišlarija pol. Ne vem če so komunisti krivi, ker dober tišlar ma dnar.
Malo off...