Kam se naj neverne in drugačeverne ovčke zatečejo?Ne tako, Gospod rabi ovčke da pridejo v njegov hram. Zato je v nedeljo treba zapreti vse - pa če je nedelja, naj bo še kak praznik.
Glede na to da je nedelja zaprta zaradi levice - metelkova ponavadi ob nedeljah nima nič, avtonomna cona in kino šiška tudi ne, tako da ne vem kam grejo ovčke v hram? K staršem na kosilo pa perilo oprat?Ne tako, Gospod rabi ovčke da pridejo v njegov hram. Zato je v nedeljo treba zapreti vse .
debički s kratkim spominom:
Predstavniki krščanskih cerkva pozivamo Vlado Republike Slovenije ter politične stranke, da s spremembo trenutne zakonodaje zaščitijo nedeljo kot dela prost dan, podprejo nedeljski počitek državljank in državljanov ter omogočijo predvsem mladim delavcem in delavkam, da lahko nedeljo preživijo s svojimi najdražjimi in izpolnijo svoje verske dolžnosti.
![]()
Skupna izjava krščanskih cerkva v Sloveniji o nedeljskem počitku in zaprtju trgovin
Slovenski kristjani si že dve desetletji aktivno prizadevamo, da bi bila nedelja namenjena duhovnemu in verskemu življenju, preživljanju prostega časa v družini in s prijatelji ter počitku.katoliska-cerkev.si
Bebček s kratkoročnim spominom se spomni (oziroma sploh ne) referenduma, ki je bil osnova za ta zakon (ki je mimogrede omenjen v linku, ki sem ga prilepel), vendar (neverjetno, a vedno enako), ne samo spomin, tudi funkcionalna pismenonost, bebčkom dela težave.Da se naš kamerad nebo razpočil:
Poglej priponko 96656
Predlagali so tvoji ne preveč delovni ljubljenčki.
Tisto kar pa si ti prilepil, pa je res da RKC podpira ta zakon. Kar pa ne pomeni da so avtorji tega.
Pričakujem pa opravičilo za zmerjanje z bebčki s kratkim spominom.
Budalo zahojeno!!!!!. evo tako, da se spravim na tvoj nivo.Bebček s kratkoročnim spominom se spomni (oziroma sploh ne) referenduma, ki je bil osnova za ta zakon (ki je mimogrede omenjen v linku, ki sem ga prilepel), vendar (neverjetno, a vedno enako), ne samo spomin, tudi funkcionalna pismenonost, bebčkom dela težave.
Res sicer je, da so to predlagali Semoličevi sindikati, vendar so to z veselejem zagrabili vsi krščanarji.
1. kdo je predlagal amandma k zakon o trgovini leta 2002 (spomin peša - zato dam link )
2. amandma ni bil sprejet - ampak ZSSS je takoj zavohal kri in so šli v referendum. Z roko v roki s kršćansko ekipo (če bi jih vodili židje, bi bila fraj sobota, če bi jih muslimani pa petek - en sam Gospod - pa trije različni dnebi počitka)
Tako da bebček, svet se ni začel včeraj (ali 2020 ali 7.10. 2022 ali 1945 ali ....), malo zgodovine je včasih dobro poznati.
Tako da žal mi je, bebček si in bebček ostaneš. Kar pa je dobro, jutri boš pozabil, kot pozabljaš vse, kar ne ustreza agendi.
Ki ga je predlagala Levica!!!!!!!!!!!Tako da budalo zahojeno, svet se ni začel včeraj (ali 2020 ali 7.10. 2022 ali 1945 ali ....), malo zgodovine je včasih dobro poznati.
" Zagovorniki predlagane novele poudarjajo referendumsko voljo iz leta 2003 in pravico delavcev do nedeljskega počitka."
Poglej poglej - na REFERENDUM (ki je bil 2003) se sklicujejo
Od milimetrskega padca se ne umre, pa tudi sicer je bebček s slabim spominom zate kar pohvala.Vsem ostalim, ki to berete, se opravičujem, ker me je povlekel na tako nizek nivo komuniciranja.
Ni opravičila.Vsem ostalim, ki to berete, se opravičujem, ker me je povlekel na tako nizek nivo komuniciranja.
Upam da velja za oba. Oziroma, sem toliko kulturen, da se vsaj opravičim.Ni opravičila.