Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Me prav zanima kako zdravo raznoliko hrano kuhate doma. V veliki večini slovenskih domov se ne kuha raznoliko, še manj pa zdravo.
Citat:
Me prav zanima kako zdravo raznoliko hrano kuhate doma. V veliki večini slovenskih domov se ne kuha raznoliko, še manj pa zdravo.
Citat:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Odgovorim v enem stavku, da bo najlažje razumljivo.
Pes potrebuje različno razmerje med beljakovinami, maščobami, OH, minerali, vitamini kot človek in čim bolj naravno hrano brez začimb,...
Vidiš pse na raznih kmetijah, ki dobivajo vsak dan samo npr. makarone in živijo 10+ let, ampak glej, takšnemu kmetu je vseeno, ali bo pes poginil pri 4 ali 12 letih. Prav tako bo en mešanček brez problema jedel celo življenje sranje in mu ne bo nič, hiperalergik pa po dveh obrokih znorel od ekscemov in diareje.
Nimam opravka s psi, ampak ”slišal” sem za več težav z briketi kot makaroni. Ti pa praviš da so briketi boljši. Kot bi rekel da je pašteta boljša od kosa stegna.Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Pes potrebuje različno razmerje med beljakovinami, maščobami, OH, minerali, vitamini kot človek in čim bolj naravno hrano brez začimb,...
Vidiš pse na raznih kmetijah, ki dobivajo vsak dan samo npr. makarone in živijo 10+ let, ampak glej, takšnemu kmetu je vseeno, ali bo pes poginil pri 4 ali 12 letih. Prav tako bo en mešanček brez problema jedel celo življenje sranje in mu ne bo nič, hiperalergik pa po dveh obrokih znorel od ekscemov in diareje.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nimam opravka s psi, ampak ”slišal” sem za več težav z briketi kot makaroni. Ti pa praviš da so briketi boljši. Kot bi rekel da je pašteta boljša od kosa stegna.Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Se pravi pes je dobival primerne brikete (ne Hofer/Lidl za 5€/15kg)
Gre pri Hoferju. Preveri teste, boš presenečen.Poceni in kvalitetno ne gre skupaj. Pika.
Poceni in kvalitetno ne gre skupaj. Pika.
za 3€ na kg greš do mesarja in nabaviš mesne ostanke. 5x bljše kot katerakoli pasja hrana . sicer pa razna svinjska jetra, srca, pjuča dobiš še cenejeTa hrana tudi ni glih poceni... pri 3€ za kg dobiš tudi hrano "bolj renomiranih znamk".
To ni ista hrana kot na testu . Ta hrana, za katero sprašujem je še en razred višje in jo imajo v Hoferju mogoče šele kakšno leto.