Homo tanz na Dunaju

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.673
4.074
113

borci proti sovraštvu in za boljši jutri

skrajneži, nasilneži in podpihovalci sovraštva

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Zanimivo razmišljanje.

Ne pozabi, da si za njih navaden čuš, čeprav jih občuduješ...

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:

borci proti sovraštvu in za boljši jutri

skrajneži, nasilneži in podpihovalci sovraštva

Če imaš "gvant" za 1000 EUR, si "good guy",
če imaš trenirko, si "bad guy".

Hmm, kje sem že to slišal...

PS: Od kod beseda "homo" ?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
@8888
Nastala škoda je bila reda velikosti 10k €. Nastali stroški pa so bili okoli 1mio€
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.343
2.166
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
PS: Od kod beseda "homo" ?

Homofob. Sem pa izraz skrajšal, ker je bil vodja avstrijske desničarske sekcije obična [cenzura]čina. Zgolj moj humorni vložek. Lahko pa poiščemo kako freudovsko analizo o homofobnih konzervativcih, ampak prisežem, da tema ni odprta s tem namenom.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj nisi nalimal stalinova taborišča, so oni bili pred švabi? Aja tudi za Ruse si en izmeček, se je videlo v letih 45, 95, 99!

Vsaka cerkev je duhovno taborišče. Samo malo okoli poglej oz. boš jutri videl v akciji.

Glede Dunaja.

Zunaj lakota, tam pa vzganjajo hohštaplarijo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Pozabljaš, da so imeli Rusi delovna/koncentracijska taborišča pred Nemci. Nad vhodom je pisalo "Delo je čast". Pri tem Rusi po 2. sv. vojni nemških koncentracijskih taborišč sploh niso zaprli, ampak so jih uporabljali naprej.
In ko ravno omenjaš odnos do Slovanov, ravno soavtor marksizma prvi javno zagovarjal iztrebljenje Slovanov.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.343
2.166
113
Emona / Carnium
Fanjte, spet vas je odpeljalo, v vam tako ljubi zgodovinski peskovnik. Dajte biti relevantni (to sicer tudi meni pogosto ne uspeva).

Kdo je organiziral protestnike (6k - 10k)? Strici iz ozadja?

Katera ideja združi evropske (skrajne) desničarje na "akademskem" plesu? Ksenofobni desničarji vseh dežel skupaj plešejo. So res ksenofobni? So njihove ideje nevarne? Jim opiranje na akademsko (karkoli) daje legitimnost? Nacistična stranka je imela veliko akademikov. Tudi Slobo je fural trip na akademika.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.168
6.335
113
blizu močvirne prestolnice
Tudi broz je imel kar nekaj akademikov, pa ni pomagalo! Sem enkrat že napisal, nacisti so v veliki večini klali druge narode, dočim tebi ljubljeni komunisti svoje. Vidiš razliko?

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Od zdaj naprej, tisti, ki bo pripeljal bele/rdece/komuniste/levo, desno politiko - v temo, ki temu ni namenjena dobi ban brez opozorila, ker kar pa zadnje case delate pa ni normalno, skoraj vsako temo zaserjete. V temi o čokoladni torti znate Hitlerja vmešat.

"Normalne" uporabnike pa prosim, da opozarjajo moderatorje prek gumba, ki je temu namenjen, v primeru, da zaznajo ljubitelje levo/desnega "ping-ponga" tam kjer mu ni mesta.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.168
6.335
113
blizu močvirne prestolnice
Najprej preber o čem se gre ta tema! Gre se o tem, da naj bi imeli fašisti ples, proti pa je bila rdeča drhal, tako da kar je bilo tukaj napisanega ni nič narobe ne z ene ne z druge strani. Rajši popucajte v ŠPORTU, tam dopuščate mešanje dreka!
Še nekaj, misliš tako narediti kot se je v temi Gotof si, kjer so moderatorji veselo sodelovali pri izbrisu drugače mislečih?

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zacela se ni na temo 2. Sv vojne! Vem pa zakaj se razburjas - zato, ker se zavedas, da si eden glavnih podpihovalcev.