Hokej - Skupina A - Bratislava

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Sej sem napisal,da jih nisem vidu. NO bomo videli vseeno se bojim, da so realno boljši od Francozov.

Če se ne motim bo drugo leto sistem predtekomvanja drugačen . dve skupini po 8 ekip. prvi 4 v četrt finale, zadnji v b grupo.

Vsekakor lažje za obstat, zato je zelo pomembno, da letos obstanemo v a skupini

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
ostaneta dve reprezentanci mar ne?
do sedaj v boju za obstanek SLO in BElorus, če bo sreča mila še AVT in DAN in ti dve rep. sta dejansko premagljivi?
kaj pa če bosta v tej grupi še NOR in Latvija. pol smo šele u kur*u
cry12bpy.gif

ma vsi so premagljivi
grin1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Holcerji bodo 100% so čist preslabi za norvežne, Danci tudi čeprav lahko da majo latvicij slab dan....

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma kar bo bo. Smo tudi že sam eno tekmo zmagal pa tako jodlarje kot švabe v B grupo poslal
grin1.gif

Razbil jih bomo
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
J. te Dance
bonk.gif
Latvijo sem gledal z Čehi in Finci in bo j. veselo

Iz te skupine res ni bilo lahkega nasprotnika kakorkoli obrnemo. Ampak da so se pa Francozi izmuznili se eni porciji
jezen.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Latvijci in Belorusi .... težka bo

Bomo že, res pa da nimamo sreče s tem hokejom letos jaoooo
bonk.gif

Sicer pa tudi če izpademo, če prikažejo tako igro, kot do sedaj, jim nimamo kaj zameriti. Mislim da smo več ali manj enakovredni latvijcem in belorusom letos, malo sreče rabimo pa smo zmagali. Dobro da je prva proti latviji, smo bolj spočiti od njih
grin1.gif

LP

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kolikor sem gledal obe tekmi, Avstrijci letos nimajo nobenih možnosti.

Igra med Danci in Latvijci je pa čisto nekaj drugega, in Danci sploh niso slabi....

Sem tudi jaz hotel napisat, da Danci sploh niso slabi, pa sem zdele videl da so že zmagali. Se mi pa zdi, da so letos vzhodne ekipe precej manj neugodne za nas kot prejšnja leta. Ker ti naši fantje zdaj dejansko DRSAJO. Včasih so nas Latvijci, Kazahstanci, Belorusi, Ukrajinci razbijali ravno zaradi očitne razlike v drsalnih kvalitetah.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Važno je da naši ostanejo v A, da gremo drugo leto skandinavke gledat
grin1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
JAh se moramo obdržat. NUJNO

Skandinavke pa boš lahko gledu kar dve leti zapored. Sicer ne štekam čist dobro ampka 2 leti zapored bo na finskem in švedskem svetovno

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Meni se pa tole zdi dobra ideja, namesto samo na Finskem, drugo leto na Švedskem so sedaj združili. Razlika pa je kje se bodo igrale finalne tekme.

Danes pa čez Latvio....
nanananana, nanananana, nanananana, SLO VE NI JA

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
1/2 finale in finale se bo 2012 igralo v Helsinkih.

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Vidm da se pr denarju....ker skadinavija je orto draga! Sploh alko. To ni Slovaška k je pir max 2eur

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Vidm da se pr denarju....ker skadinavija je orto draga! Sploh alko. To ni Slovaška k je pir max 2eur

To mi je znano. Pač poiščeš alternative oziroma piješ bolj zmerno kot na slovaškem
smile-1.gif
Vsekakor je pa predpogoj da naši igrajo.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
No no ja seveda. Hočem rečt, da je skandinavija daleč in draga. Nekoliko maj prijetno je,

So pa bejbe bolj sproščene,kar je tudi vredno

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Max 3 tamal.
grims-1.gif