Hokej - Skupina A - Bratislava

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
škoda, da ni ubranil tistega strela po tem, ko je Rodman zadel

samo ni mi jasno, zakaj streljajo ti mladiči, pa ne proba recimo razingar kakega...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Marcela je blo škoda, p mel ga je
tongue-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Škoda za tisti strel ja, sam je bil natančen nemc.

Starcem sem vse branil, gol iz penala mi je dal le Gaber Glavič.
rolleyes-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Dobro, nekako sem po današnji tekmi tudi sam začel sumiti, da bi proti rusom s kristanom lahko zmagali.....

Upam da nadaljujejo s tako igro, potem se nimamo kaj bati za izpad.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Imel sem obcutek, da bi ga Kranjc dal, ce bi dobil priloznost. Vseeno pohvale za lepa gola in vsaj eno tocko, malo graje za par cisto nepotrebnih kazni iz panike in cestitke navijacem, ki se jih res slisi preko TV ! Aja pa nekdo iz vodstva reprezentance naj sodnike obvesti, da je Salzburg za letos ze zmagal, kar je lahko in da ni vec potrebe po dosojanju bebavih izkljucitev eni ekipi, medtem ko pri drugi ista stvar ni izkljucitev ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Slabe novice!

Beloruse smo dobil v skupino za obstanek. Slabo zelo slabo

jaz ne vem, od kje ti taka ideja? Najslabši je izpadel iz boja za nadaljevanje...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Slabe novice!

Beloruse smo dobil v skupino za obstanek. Slabo zelo slabo

jaz ne vem, od kje ti taka ideja? Najslabši je izpadel iz boja za nadaljevanje...

Belorusi bodo v skupini za obstanek, skupaj z nami. Če so Francozi lahko z njmi igrali, lahko tudi mi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj to pravim, pač najslabši iz tiste skupine je odpadel, glede na to, da za tekmece niso imeli Kanade, Češke in ZDA bi rekel, da je čisto vseeno kdo je izpadel, a je belorusija al francija.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Če jim ne bo padla motivacija mislim da imajo kar dobre možnosti za obstanek. Nad igro sem bil pa kar navdušen. Malo sem opazoval Razo in sem dobil občutek da bi bilo bolje če bi odstopil mesto kateremu od mlajših.

Presenečen nad številom SLO navijačev (še posebno na 2 in 3 tekmi). Na prvi tekmi je bil pa itq žur.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Mene celoten prvi napad ne navdušuje. Ravno obratno pa jeseniški mušketirji iz drugega napada. Res so mudonje, zelo obetavni, hitri, tehnično podkovani. Zelo všeč!
aplauz.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ne vem kolk veste o hokeju. Ampak Belorusi imajo zelo dobre igralce. NA prejšnem prvenstvu so v skupini za četrtfinale stresli Nemce 2:1. Na koncu sobili sicer 10.
Na prevenstvu 2009 pa so izgubili v četrfinalu proti Rusom 4.3, ki so kasneje bili prvaki.

Pravtako so Nmeceh nabili v prpravljalni tekmi za to prvenstvo, Kaj jim je bilo das o zgubili z Francozi ne vem, ker nisem gledal tekmo, vendar če bodo igrali kot znajo so skoraj napremagljivi oz. zelo zelo zelo težko premagljivi

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Ne vem kolk veste o hokeju. Ampak Belorusi imajo zelo dobre igralce. NA prejšnem prvenstvu so v skupini za četrtfinale stresli Nemce 2:1. Na koncu sobili sicer 10.
Na prevenstvu 2009 pa so izgubili v četrfinalu proti Rusom 4.3, ki so kasneje bili prvaki.

Pravtako so Nmeceh nabili v prpravljalni tekmi za to prvenstvo, Kaj jim je bilo das o zgubili z Francozi ne vem, ker nisem gledal tekmo, vendar če bodo igrali kot znajo so skoraj napremagljivi oz. zelo zelo zelo težko premagljivi

No, ampak vse reprezentance s prostora bivše SZ so zelo nagnjene k podcenjevanju nasprotnikov in težavam z nasprotniki, ki se dobro branijo. Se spomnimo Kazahstana leeeeta nazaj, ko smo jih razbili 4:0 v Ljubljani, pa so bili favoriti? Vnukov gol pod prečko iz obrata?
evil.gif

Bodimo optimisti. Belorusi so seveda zelo dobri, a to ne pomeni da jih ne moremo premagati.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mene celoten prvi napad ne navdušuje. Ravno obratno pa jeseniški mušketirji iz drugega napada. Res so mudonje, zelo obetavni, hitri, tehnično podkovani. Zelo všeč!
aplauz.gif

Moraš vedeti da naš prvi napad igra proti drugim prvim napadom, naši malo več igrajo v obrambni tretjini kot pa v napadu. In nemški ruski in slovaški prvi napad je stoprocentno boljši od našega.... tako da s strani branjenja so dobri, pa tudi ob SH so večinoma RRR na ledu.

Res pa mladci dobro igrajo ni kaj
cool-1.gif
Škoda da jih nebo več na jesenicah.....

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:

ne vem kolk veš o turnirjih ampak izgubili so s kanado, s švico in po podaljšku s francozi

trije porazi meni govorijo o vsem drugem kot o nepremagljivosti...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ja to, da se jih da premagat je jasno. Sicer je v zadnjih letih zelo opazne pad vseh repk iz prostora bivše SZ ampka Latvicij in Belorusi ostajajo zelo nevarni poleg Rusov seveda.

Lep čas je v strokovnem štabu deloval tudi Krikunov, ki je bil trener Jesnic in zelo dobro pozna Slovenske igralce. Če tudi letos sodeluje pa ne vem.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
No, ampak vse reprezentance s prostora bivše SZ so zelo nagnjene k podcenjevanju nasprotnikov in težavam z nasprotniki, ki se dobro branijo. Se spomnimo Kazahstana leeeeta nazaj, ko smo jih razbili 4:0 v Ljubljani, pa so bili favoriti? Vnukov gol pod prečko iz obrata?

Mi se bolj spomnimo dosedanjih iger z Belorusi, ker nam proti njim prav nic ne pomaga, da smo enkrat premagali Kazahstance ... precej raje bi videl Francijo, njih lahko nabijemo kadarkoli. Zdaj je, kar je, ampak je frustrirajoce, da se ti taka ovira znajde na poti, pa bi lahko bilo malo lazje.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Legionar: a si kej gledal ekipo Belorusije... Je zelo pomlajena, cilj jim je pa medalja na "svojem" prvenstvu, ki bo leta 2014. Tako da mislim da letos so premagljivi