Hokej - Skupina A - Bratislava

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ma tud če se uigrajo jim ne bo pomagal. Rusi spominjajo na Barco, ker neki si podajajo. Čist preveč. Pa take grobe igre se ne bodo mogli dolgo it, ker jih bodo drugi hitr nazaj. MI nimamo "hitrih in gibčnih omar"

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik reality pravi:
pezda......

dobra tekma...., sem brez glasu....

vseno kapo dol...

Čak a si u Bratislavi al je samo televizor za zamenjat??
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz sem še v petek malega zbudu pa punca je s stola padla ka sm se zadrl gol :D
Dons je bil pa bolj ali manj skoz zraven pa sem ga vseen presenetu ene parkrat!

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
ŽAl nas čaka skupina za obstanek. Nemci vodijo 3:0 proti SLovakom in ne vrjamem, da Slovaki tole lahko obrnejo, NO bomo vidl.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
ej z veseljem, bi bil v Bratislavi...

Ja drl sem se pred televizijo..... nerviral ženo in zbudil otroka.... Pizdila je pa ceu dan najprej motogp pol pa še hokej
evil.gif

sem imel športni dan
cool-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Tudi za Krko navijam........

Še enkrat kljub porazu sem vesel, ko sem vidu tiste ksihte ruske, k so mel oke ko pir poden.....
Kapo dol našim....., bi bil pa zlo vesel, da bi še Anže igral za Slovenijo...

Posebno sta se pa izkazala oba naša vratarja, tako Kristan kot Hočevar, ki se kamot postavta ob bok miljonsko cenjenim vratarjem.
Še enkrat kapo dol.......

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Tekmo imate gor...Krka če bo sreča še nocoj, drugače jutri dopoldne.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
ŽAl nas čaka skupina za obstanek. Nemci vodijo 3:0 proti SLovakom in ne vrjamem, da Slovaki tole lahko obrnejo, NO bomo vidl.

to je naša realnost.itak ni nihče pričakoval napredovanja skozi skupino.je pa lepo ko igraš z rusi in imaš rezultat 4:4.kapo dol fantom in trenerju.bi bilo zanimivo videti razplet če bi bil v vratih LIX

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
NO ja, prilika je bla tolk blizu, da smo jo vohal
smile-1.gif

NO zdej je treba podelat v skupini za obstanek. Sicer pa itaq se dela korak po korak..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
je pa napredek viden.zadnjih 10 let gre naš hokej kar lepo strmo navzgor.nekaj k temu je pripomogla tudi EBEL liga

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Je napredek je viden ampka ga bo treba kapitalizirat z Avstrici, Danci in Francozi (no mogočr Belorusi)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Težka bo. V skupini za obstanek jim je do sedaj še vedno padel nivo igre.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. pa šport, dobr igraš pa imaš na konce samo nulo na lestvici
tongue-1.gif

Tko bom rekel, tut če bodo igral malenkost slabše ne bo panike obstati v A grupi. Res kljub kakšnim napakam, končno igrajo da si lahko ponosen tudi ko izgubijo. Ni blo lepšga kot to da smo Ruse utišal v hali pri 4-4
evil.gif

Če ma kdo priliko, pejte v Bratislavo, res je noro, vzdušje je fenomenalno, Slovaki so se nam v soboto samo klanjali na vsakem vogalu
grin1.gif

Pa ko vidiš Fince v njihovih opremah
hysterical-1.gif
)

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Težka bo. V skupini za obstanek jim je do sedaj še vedno padel nivo igre.

Ni nujno! Bomo videli kako bo. V skupini bodo Francozi ki jih z solidno igro moramo dobit potem so tu Avstrici premagat nijh je že skoraj osebno in Danci, ki so presko v kvaliteti že naredili. Dancev nisem videl igrat kakor pa ališim pa niso nevem kako dobro pripravljeni.

Upam na najbolje, na 3 zmage

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Prot Fincem niso imeli za burek, njihova klasična medla obrambna igra, samo smo imeli vedno probleme da smo jih nadigrali oni nam pa iz 10 strelov 3 gole porinli.

BTW: karte za jodlarje u soboto so po 14 oz 19€
evil.gif

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kolega, ki je rekreativni golman pravi, da ima Kristan boljši občutek za prostor in bi MORDA lahko bilo bolje, ni pa nujno. Ni izpostavil nobene hude napake golmana. Napake so bile narejene prej, prvi trije goli so bili pa itak "screener-ji" z uno rusko gorilo, ki je še Chara ne premakne, spredaj.
evil.gif

Sem v BA govorill z nekaterimi igralci in trenerji in so bili bolj kot ne mnenja, da bi z Liksom zmagali. Predvsem prvi trije goli, so rekli da so bili obranljivi.

Hočer ima problem, ko se nekdo pred njega postavi in potem se "premalo potrudi" da bi bolje videl. Potem gre pa na kolena in upa da ga bo pak zadel...

nekako tako so mi včeraj povedal

PS: Lepa dvorana, in tudi vzudšje je blo zelo zelo ok,, pir pa 1,8 EUR