Hokej - Skupina A - Bratislava

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
matr škoda za drugi gol rusov, samo vseeno 2:2 je zaenkrat vrhunsko, čist druga tekma kot prot slovakom

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma fuk
jezen.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Neverjetno, naši letos navdušujejo. Čestitke ekipi in vodstvu za prikazano.
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Dva gola smo dobili po slabem posredovanju v obrambni tretjini - škoda.

Sicer pa odlična igra, čeprav se mi zdi, da so naši nekoliko nihali in ni bilo neprestano takega tempa kot proti Slovakom. Rusi so bili živčni iz zelo grobi, za tisti nalet na golmana bi moral dobiti 5 minut. Rusi so bili danes premagljivi, škoda.

Sicer pa našim vse pohvale, drsajo, se borijo, res so ekipa. Predvsem pa ne igrajo usrano - igrajo brez strahu in z glavo. Bravo fantje in bravo Kopitar! Upam, da bodo tako igro pokazali še v torek in poskusili premagati Nemce. Tudi če pademo v skupino za obstanek, se nam s tako igro ni ničesar bati.

PS: Ali bi bilo kaj drugače, če bi bil v vratih Kristan? Imam občutek, da bi Hočevar lahko malo bolje posredoval pri enem golu, ostalo je bilo OK. Kljub temu je razmerje med streli in goli...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
res lepe igre naših.upam samo da nam ne zmanjka zagona ko bo potrebno stisniti v tekmi za obstanek v A skupini

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mislim, da so danes vse države razen seveda Rusije navijal za nas.
smile-1.gif

Če pomislimio da je ruski hokejist vreden 100 miljonov...... je bla tole res blamaža za njih......

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kolega, ki je rekreativni golman pravi, da ima Kristan boljši občutek za prostor in bi MORDA lahko bilo bolje, ni pa nujno. Ni izpostavil nobene hude napake golmana. Napake so bile narejene prej, prvi trije goli so bili pa itak "screener-ji" z uno rusko gorilo, ki je še Chara ne premakne, spredaj.
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Saj zato pa vprašaj.
Tako 4. kot 5. gol sta najprej posledica slabega posredovanja obrambnih igralcev. Kakšnih hudih Hočevarjevih napak tudi sam nisem videl. Prvi trije ruski so bili res... ampak vsaj pri tretjem se lahko reče, da je šlo predvsem za znanje, pri 1. in 2. brez sreče ne gre.

Je bila pa zato naša št. 3 čista poezija. Takih golov se v hokeju ne vidi veliko.

Lokos

Pripravnik
17. okt 2007
383
0
16
faktor-x.blogspot.com
Bravo risi. Sem mislil da bom po odstopu naših navijal za Ruse pa sem se gladko premislil, ker so eni navadni pezdeti. Prov razočaran sem nad tako svinsko igro. Res da je hokej kontakten šport ampak kar je preveč je pa preveč. Aja pa danes sem navijal za rise da nau pomote
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Saj zato pa vprašaj.
Tako 4. kot 5. gol sta najprej posledica slabega posredovanja obrambnih igralcev. Kakšnih hudih Hočevarjevih napak tudi sam nisem videl. Prvi trije ruski so bili res... ampak vsaj pri tretjem se lahko reče, da je šlo predvsem za znanje, pri 1. in 2. brez sreče ne gre.

Je bila pa zato naša št. 3 čista poezija. Takih golov se v hokeju ne vidi veliko.

ruska nogometna akcija tud ni bila od muh

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Tole dans je res škoda. Izgubljena prilika. Rusi so pač Rusi, sodijo u top 3.
Drugače pa s tako igro u skupini za obstanek moramo obstati
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Tole dans je res škoda. Izgubljena prilika. Rusi so pač Rusi, sodijo u top 3.
Drugače pa s tako igro u skupini za obstanek moramo obstati
cheer.gif
S takim pristopom ne bodo prišli niti v četrtfinale. Čeprav je res, da bodo vse bolj uigrani