Hokej - Skupina A - Bratislava

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Moji vtisi:
- super igra, 1. tretjina živčno, neben ni hotel dobiti gola, potem OK
- 1. napadu je končno steklo
- Latvijcem se je poznala utrujenost

Tisto kar me jezi, sta gola, še posebej zadnji. Če vsi premagamo Avstrijce, Latvijci premagajo Beloruse, Belorusi pa nas, bodo odločali goli!

Drugače zares vse čestitke za čisti užitek ob spremljanju, čeprav se zadnjih 5-10 minut nikomur ni več zares dalo.

PS: Tomaž Vnuk komentatorju: "A si ti žejen?"
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zakon... Jest sam upam, da ne bomo jodlarjev podcenjevali...., to se je dons pr latvicih vidl...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Odlična igra, všeč sta mi bila tudi komentatorja, hvala bogu da ni komentiral jan, ker mi gre res na jetra ammmmmmmm to jeeeeeee ammmmm jeeeeeee dvaaaaaa proti ammmmmmm enaaaaaa aaaaaaa ammmmmmm.........

vnuk res zrelaksiran, govori tekoče pa še ve kaj govori. Malo po domače sicer ni čisto knjižna slovenščina ampak vsaj ne vleče vsake druge besede, pa še malo sta bila pod gasom danes se mi zdi
smile-1.gif

Nič upam da se dobro pripravijo na avstrijo ker avstrijci bodo sigurno 200% motivirani po vseh teh porazih verjetno svojo priložnost vidijo prosti sloveniji...

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Res super igra. Vidi se, da se več ne bojijo teh velikih reprezentanc in da se tudi proti njim upajo igrati. Poleg tega se je raven našega hokeja močno dvignila.

Kaj že Kristan dela v Zagrebu??? U NHL!!
smile-1.gif

Vseen bo treba pazit na Avstrijce. Sigurno ne bo lahko. In tudi z dvema zmagama lahko izpadeš.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Slovaki dejansko že cel prvenstvo za nas navijajo :D
Tole pa ne drži. Na tekmi z Rusijo je velika večina Slovakov navijala za Ruse, vem ker sem sedel tudi poleg njih.

Pred TVjem noi blo tko vidit. Še komentator je reku da Slovaki Rusov ne marajo

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Ja glej, tak občutek sem dobil. Je pa res, da so proti Nemcem eni navijali za nas, drugi pa za Nemce, čeprav bi rekel da več za nas. Poleg tega je pa tudi vprašanje, a so res navijali za nas ali so peli svoje navijaške pesmi. Mi smo tudi med drugim na tekmi Finska : Danska kar nekajkrat navijali za Slovenijo.
Sploh pa smo mi Slovensky ne pa Slovensko, tako da čeprav se zelo podobno sliši vprašanje kaj navijajo...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To mi je jasno. Danes sm pa videl dost SLovakov ki so vstajali in se veselili ob naših golih

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Kdor ne skače ni Slovenc in pa Golica jih primerno podžgeta...
No saj nisem rekel da ne navijajo za nas oz. nam privoščijo. Tudi po tekmi z njimi, sem šel še z 2 kolegoma pozdravit naše hokejiste, pa nam je velika večina čestitala ob dobri igri. Je pa takole, v dvorani je huronsko vzdušje, če ga uspeš pripravit. Naša skupina je imela to težavo, da smo bili malce razmetani po dvorani, a kljub temu nas je velika večina pustila glas v Bratislavi. Ko smo Tikiju voščili za RD, pa vem da nas je slišal, očitno toliko glasu smo še zmogli...

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Kdor ne skače ni Slovenc in pa Golica jih primerno podžgeta...

so ju bili sposobni prvič zavrtet šele na tekmi z nemčjo - to mal zamerim organizatorjem. Velik bolš bi blo vzdušje v dvorani ob domači glasbi (kar se tiče nas). Pri tekmi s slovaško ne bi prišlo do izraza ker nas je bilo premalo, poleg tega pa je bilo vzdušje noro.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
ksz,
Slovaki kar fino navijajo za nas, še posebej po tem, ko so jih Nemci nabili. Da pa smo prvič slišali Golico šele ob nemški tekmi, je pa verjetno tudi delna krivda naše zveze, da se niso kaj bolj zbunili.

(me prav zanima, kakšno je trenutno vzdušje v bratislavskem lokalu The Dubliners, kjer je postojanka latvijskih pivcev, pa še posledično ostalih, ker ni česa bolj pametnega)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kdo je tisti Ales Cop, katerega so iskali s transparentom ? Reziserju se je zdelo fino
cool-1.gif

Aja pa kamermane imajo ocitno hude, ko je pak odletel na tribuno, ni bila sekunda, pa je ze preklopil na kamero, ki je imela tisto punco v kadru
aplauz.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Ja glej, tak občutek sem dobil. Je pa res, da so proti Nemcem eni navijali za nas, drugi pa za Nemce, čeprav bi rekel da več za nas. Poleg tega je pa tudi vprašanje, a so res navijali za nas ali so peli svoje navijaške pesmi. Mi smo tudi med drugim na tekmi Finska : Danska kar nekajkrat navijali za Slovenijo.
Sploh pa smo mi Slovensky ne pa Slovensko, tako da čeprav se zelo podobno sliši vprašanje kaj navijajo...

Če že - mi smo za njih Slovinci, država Slovinsko, govorimo slovinsko, jezik je slovinčina. Oni so sami za sebe Slovenci, država Slovensko, govorijo slovensko, njihov jezik se imenuje slovenčina

Nazadnje urejeno:

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Aleš Čop je verjetno vulkanizer z Jesenic,do sedaj je bil pomoje na vseh prvenstvih A skupine,.... NImam pa pojma če je bi tudi v BA, v nedeljo ga nisem nikjer srečal...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
ksz

Evo, točno to se je zgodilo kar sem pričakoval. Dejstvo je, da smo jih uničili s tempom in drsanjem. To je do sedaj prva slovenska repka, ki uspe kakšno repko iz bivše SZ premagati v tem elementu igre.
Naši so bili včeraj neverjetni, škoda le za zadnja dva gola. Ampak tudi če se kljub naši zmagi nad Avstrijo naredi krog treh z enakim številom točk, sem prepričan, da Latvija Belorusov ne more razbiti, mi pa tudi ne moremo izgubiti z Belorusi za veliko golov. +3 proti Latviji je zelo dober score. Edino, kar se bojim je, da bi se Latvija in Belorusija dogovorili za tak scenarij. Vse je v naših rokah. Če nabijemo sosede in proti Belorusom dobimo vsaj piko, nam ne morejo nič.