Hokej - Skupina A - Bratislava

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ne bojo se belorusi pustili latviji, ker igrajo z njimi preden igrajo z nami...

Ups, zajebu.
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Gledam Slovake in Čehe - dobra tekma. Opazil sem, da so se napadalci na obeh straneh nekajkrat ponesreči zaleteli v golmana (brez paka v bližini) in branilci praktično niso reagirali v smislu branjenja golmana. Na drugih tekmah je praktično po vsakem dotiku golmana prerivanje. Ali gre za kakšne navade še iz čehoslovaške šole hokeja?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tezko mi gre od tipk, a precitali so nas kot navodila od kondoma in zasluzeno so zmagali. To najbrz pomeni, da letimo oboji v B skupino.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pritisnili so na nas ob ogradi, kjer so nasi presibki. Prej tega nihce ni pocel tako agresivno (niti Nemci ne). Ko0 so nasi pristali na tako igro, jim ni bilo vec tezko vsakic znova razdirati napadov, hkrati so pa nasi kar naprej rinili v tiste podaje z ene na drugo stran ne glede na to ali kdo stoji vmes ali ne (in seveda je bil jodlarski center tam vedno na mestu za prestrezanje podaje oziroma oviranje). Zalosti me, da niti v 3/3 niso nic spremenili, za povrh so pa dobili se par cisto brezveznih izkljucitev (ce bi vsaj igrali bolj agresivno in jih dobili preko tega ...).

Belorusi so tehnicno precej boljsi od jodlarjev, ti so jim pa pokazali se recept kako se nasih lotiti. Ce ne bodo Belorusi prebrihtni za svoje zdravje, kakor so bili Latvijci zadnjic, bo to na zalost to.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ajde upam da je to ta slaba tekma, katero moraš imeti na prvenstvu
tongue-1.gif

Škoda, res mi gre na k. da smo lih prot jodalrjem skadili. Žal ni bilo borbe, tipična EBEL živce parajoča igra
bonk.gif

Mamo pa dans šanso, ajde če hočmo obstat treba zmagat
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
KONEC....MENJAMO PROGRAM.

Jebeš umetniški vtis po prvem delu, zajebemo najbolj pomembno tekmo proti jodlarjem, izpademo pa oboji. KLAP KLAP.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jao kako hitro znajo pokvariti dober vtis s prvih tekem. saj ne rečem belorusi so dobri, ampak da naši skoraj vsako drugo podajo zgrešijo, izgubljajo pake..... res slaba igra.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
To najbrz pomeni, da letimo oboji v B skupino.

Na trenutke je res neprijetno imeti vedno prav
frown-1.gif

Belorusi so pac en rang visje od nas, Francoze bi pa verjetno vendarle razkantali.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Zadnji dve tekmi sta sicer pokvarili vtis, ampak sam sem po svoje še vedno zadovoljen. Tako, kot sem užival ob spremljanju prvih štirih tekem, ob gledanju slovenskega hokeja že dolgo nisem.

Kopitar je sestavil dobro reprezentanco in jih psihično in taktično dobro pripravil na prve tekme - zakaj je v zadnjih dve tekmah padla cela ekipa?

Še en nauk: priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Rusija je bila zrela za poraz - to bi naši morali izkoristiti. Ampak vsaj vedo za drugič...