[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Mah... osrani smo bli, da nas bodo kakšni na Hrušici čakal
tongue-1.gif

Jst bom verjetno šel na kakšno gostovanje na Jesenice... vsaj pijačo dobiš normalno
grin1.gif
. Če 12. ne bo zneslo pa vsaj novembra... Dragonsi pa nevem če se bodo kaj zorganiziral.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kaj naši dresi.vaši so vku.rcu kužniku na dresu piše KUŽMIK
evil.gif

To itak, sramota da mu še sedaj niso popravl (po 4ih tekmah)

Zgleda so ljubljančanom gorenjci nalepke delali
tongue-1.gif

No danes bo pestro na jesenicah, me prav zanima kdo bo zmagal, mislim pa da kdor bo zmagal, bo zmagal visoko
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ufff.tole je pa res noro.če bomo do konca zdržal z takim tempom.če bi v nedeljo tko igral bi jih namahal sred ljubljane.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
V primerjavi z nedeljo, cist razlicna mostva. Bravo Jesenice
cheer.gif

Edina stvar ki me je zmotila, da so jih mal "premetaval" po ledu. Drgac pa kar s tako igro naprej
cheer.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
tole je bila pa poštena reciklaža rdečih piksen.končno je hočevar branil kot zna in končno je obramba funkcionirala.napad je tudi upravičil svoj namen in pričakovanja ob takih imenih

6989.jpg

BRAVO!!!
cheer.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Danes je bilo pa tako kot, da nebi ista ekipa igrala kot v nedeljo.

Všečno, hitro, disciplinirano, predvsem pa učinkovito.

Bravo naši.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Kako so jih jeseničani natresli hehe No upam da bo od sedaj hočevar v golu!!!!!!!! Ne pa glavonja. Včeraj mi je edino žal da razingarju ni uspelo zadeti gola, ker je res dobro igral, imel je tudi par dobrih prodorov, samo mu nmi šlo v gol
tongue-1.gif

Uglavnem če bodo jeseničani tako igrali naprej, imajo dosti možnosti za finale. So pa od včeraj naprej vse ekipe vsaj en poraz doživele
tongue-1.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
ne moreš verjet, da je bila to enaka ekipa (razen Polonce & Glaviča) kot v nedeljo. mi je bilo tam pri 4:1 kar malo žal, da nisem izplunil tistih 10 € za karto
grin1.gif

Vidmarja pa tudi nisem zasledil
confused-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pa saj niso jeseničani proti olimpijo tako slabo igrali, le glavič je tako slabo branil. Sorry, če dobiš 4 gole skozi noge, zame nisi dober vratar.

No včeraj so pa kar leteli jeseničani, streli na gol 37 - 21 v prid jesenic, zadeli so še 2 vratnici in pa gol z drsalko razveljavljen (upravičeno ane). Samo tako, to dosti pove, kako so jih potolkli včeraj
smile-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Vidmarja pa tudi nisem zasledil
confused-1.gif

je igral ja
smile-1.gif
v prvem napadu,....... upam da bo kmal nazaj na tribuni, tam kjer je polona,, pa da bosta tam čimdalj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.