[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
je že konc na Dunaju
cheer.gif

končno PP gol
cheer.gif

torej danes prevlada rdečih vspovsod
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Lol Alba zmagala Salzburg 3:2

zgleda boste imeli težko delo
shocked-1.gif

alba preseneča letos.vsaj na začetku.no če ne botežkega dela z albo boste pa imeli hudičevo težko delo v nedeljo
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
končno je kranjec pokazal kaj zna.lani smo ga čakali celo sezono da bi sprožil kako bombo iz modre.letos pa že kar na začetku dve.

je kdo podrobno spremljal olimpijo???kaj so počeli da tudi gola niso dali
confused-1.gif

morisson bo dal odpoved če bo šlo tako naprej
frown-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
dobro samo to je začetek sezone.pravo stanje in fomra ekip se bo poztala po 10-15 tekmah.zaenkrat mi je všeč da jeseničani dosegajo toliko golov na tekmo, malo manj pa to da jih tudi veliko dobimo.obramba je očitno res najšibkejša točka.tukaj bo potrebno vsaj enega tujca imeti če hočejo kak gol manj dobiti.sabahudin kovačeviæ pa se mi zdi da formo zelo lepo stopnjuje.
pri olimpiji me skrbi pa to da na 2 tekmah niso dali gola.ne verjamemdaso toliko slabi.v bistvu sedaj nekako prevzemajo vlogo albe iz prejšnje sezone

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Daleč od tega da bi bili slabi, ekipa je itak boljša kot lani. Skrbi me samo to da delujejo tujci (res da ne vsi) kot da so še na dopustu
bonk.gif
Upam da začnejo čim prej igrat, uapm da ne bodo rabil 10 tekem da bo kej od njih..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No jesenice so včeraj lepo zmagale, škoda ker nisem bil na taki tekmi ker bi pomoojem navijal kot nor
smile-1.gif

No za olimpijo pa nevem, saj baje ni bila tako slaba, so 43 strelov na gol imeli? Verjetno so malo bolj slabo streljali, pa še golman je imel svoj dan
wink-1.gif

Samo z ALBO bo težko ker kot vidim so letos v odlični formi (vsaj zaenkrat). SIcer bo pravo razmerje pokazal čas, pa vseeno.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Tm ki jih Eventim zdila. Torej al prek neta naročiš, oz v Tivoliju, na Petrol pumpah itd itd. Vsa prodajna mesta maš na njihovi strani napisana. Kart je itak še dovolj (kokr sm zjutraj gledu), dvomm da bo 100% polno..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Resno?? V kategoriji 3 bi moral met tut opcijo da uzameš študentsko. Na netu ko hočeš karto kupit te opcije sicer res nism opazu (ko rezerviraš), p. a ko jo greš iskat ti tut nočjo dat po 8eur?? Na hddolimpija majo še vedno v ceniku tut študentske, otroške in za penzjonerje..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja sej za prejšno tekmo je bla tud na netu opcija za študentsko karto, zdej so jo pa skenslal. Jutr grem še na petrol pogledat, če majo mogoče tam opcijo za študentske karte....

Tolk čas bodo drekal, da bodo spet špilal pred praznimi dvoranami v končnici bodo pa spet en čez druzga hodil. Jebat ga... bomo šli pa na kakšno gostovanje več, pa manjkrat v tivoli.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pa sej dvomim, da je Eventim postavljal ceno... bo pomoje kar Olimpija kriva za podražitve. No pa sej štekam, da ne mormo študenti skos za 5€ na tekmo hodt. 8€ mi je čist sprejemljivo, samo če nebi veliko večino Zahoda pretvorli v 2. kategorijo s ceno 12€, pa zdaj očitno še tiste krpice, kjer so ble študentske skenslal.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
študentske karte so! samo k naročujš prek neta ti da pol eno opcijo študent. Drgač pa do petrola skočt pa tm rečš pa dubiš
smile-1.gif

Prodajalne:
Eventim +
• Alpetour
• BIG BANG
• Collegium
• Ekopool
• e-Študentski servis
• Info center Slovenskih železnic
• Kompas d.d.
• Kompas Postojna
• LPP