[hokej] liga EBEL sezona 2008/2009

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
presenetili so me dragonsi.jih je kar dost prišlo pohvalno.sam ne vem kaj je fora do se parkrat med sabo stepl
bonk.gif

jim je frišn luft škodil zgleda.drugače je pa sila tudi parkrat odlično branil tako da smo tudi mi 2x zgrešili prazen gol.nimaškej tud v NHL se to dogaja.rad bi videl finca v akciji.po videnem kar je sila prikazal bi bil boljši nakup kak bek ali center.tavželj,groznik in pavlin so
bonk.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah to majo te glupe fore, k se vsi začnejo prerivat med sabo, za brezveze
bonk.gif

Finc kar je igral, ni pokaza več kot SIla.

Beki pa pridejo, upam da dao konc mesca
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ta Gradec res nima pojma, tko da zaslužena zmaga. Nevem pa zakaj ma Finca za rezervo in tako smo spet samo na tri napade igral, v moštvu pa ni blo Ropreta in Panceta, ki sta ful dobr igrala zadnje tekme.
Sila dobro brani, samo preveč je odbitkov točno pred gol.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Enih tamalih ni ker majo prvenstvo do 20 let
smirk-1.gif

Finc še ni ok
smirk-1.gif
mislm da prot KAC-u pa naj bi igral.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
KAC jih bo raztrtgal.
kako so pa fantje v odlični formi.no sej tudi pike na lestvici kažejo svoje.49pik majo igraje lepa.tempo pa ubijalski.če jim foma ne pade se bodo kar lepo odlimali od ostalih na lestvici

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Mah to majo te glupe fore, k se vsi začnejo prerivat med sabo, za brezveze
bonk.gif

Finc kar je igral, ni pokaza več kot SIla.

Beki pa pridejo, upam da dao konc mesca
smirk-1.gif

kdo bo plačal vse to ko se črta potegne. MO je imel pogodbo daljšo kot 3 mesece.nekaj je dobil odškodnine.zeleni tujci so kar lepo plačani.baje tudi finec ni prišel za drobiž sdet na klop.pa če praviš da prideta še 2 beka.denarja imate pa na razpolago za 1/3manj kot mi. da ne bojo dol zaprl tako kot nogomet in košarko

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Mislm da so pogodbe kar dosti manjše kot Jeseniške, tudi tujci. Upam pa da Sekelj res ve kaj dela.
Kar se pa KAC tiče smo jih nazadnje mi pojedl u Tivoliju. Jst še vedno mislm, da je Salzburg najboljši in bo pomoje spet prvak.
Za ostala mesta je težko karkoli napovedat, ker je liga preveč izenačena. Upal bi samo rečt da se Gradec in Alba ne bosta uvrstila v končnico.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Itak vse je kratkoročno, beka če prideta bosta mela pogodbo za tiste 3mesce (če sploh tolk), Finc mislm da ima celo samo do konc leta, ampak še 100tič, ga ne rabmo, je pa logično da bo igral zdele če je plačan..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
to ja.samo denar gre pa vseeno ven iz kluba.dolgoročno se pa z igralci ne dela nič.drugo sezono bo takol ahko v ekipi 10 novih hokejistov

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Mah dolgi rok, sej veš kako je. Nimamo pojma kaj bo čez 5 let, da oboji letimo iz EBEL bo spet k. Poglej pri vas, bihve kaj bo z Acronijem, če bo folk za manj delal, dvomim da bo klub mel isti priliv od njih
smirk-1.gif

Drugače pike za drugo leto ostajajo enake (igralci) mislm sam da je nek pogoj kolk mora bit mladih v ekipi, sam zato pa itak niti ne vem kakšne so za letos omejitve.

Kar se mene tiče mi je vrh glave, da lahk celo nekaj hokeju podobno spet gledamo
grin1.gif
)

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
JA to bo še kriza z hokejem naslednje leto. SPloh je pa EBEL liga (banka je glavni sponzor) in je malo smešno, da po eni strani banka sponzorira celo hokejsko ligo, po drugi strani ji pa država daje milijone evrov pomoči. Malo čudno je to, vsaj meni. Tako da bogve če naslenje leto sploh bo EBEL liga???

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nej bi bla, smernice so že (na uradni stranI EBEL), točni termini itekem td mislm da bodo maja na kongresu sprejeti..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
če ne bo banka sponzor bo pač nekdo drug.poglej sedanjo NLB košarkarsko ligo koliko seje sponzorjev že zamenjalo

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
faaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk
a so bli brez golmana.upam da bo to upravo zdramilo in posluša nasvet bradelya.konce koncev je on strokovnjan za igro in odgovoren za dobre ali slabe rezultate

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ne sj golman niti ni tolk slabo branu, mislm tud to sam nobene obrambe ni blo človk božji hehe. Ma sj sam fora je to da prva stvar k bo bo trener odletu, tko je pri nas.

LP

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
a si bil na tekmi???
sej bolšiga treneraj trenutno ne mormo imet.je rekel upravi da če hočejo kaj doseči v EBELU da rabi še dva beka.baje je tudi predlagal že dve imeni.uprava pa čaka.tuki zdej majo potrdilo da je obramba sux

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.