[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
cheer.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Jst sm gledu po TV in mam filing, da so druga moštva kr prebrala način igre Jeseničanov in se nanj zelo dobro pripravijo. Tekma je bila identična tisti z Olimpijo. Jesenice ful drsale, Graz čakal na priložnosti in jih lepo izkoriščal. Pomoje malo preveč brezglavo napadate + zelo slab izkoristek powerplaya.

Hudo za Olimpijo, sm se tolk tresu, res si zaslužmo to 8 mesto in tudi končnico.

Naslednje tekme in končnica bodo poglavje zase in vse je mogoče. Sploh si ne upam nč napovedat, lahko le upam na slovenski finale
smile-1.gif
.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mah dej no, jesenicani so imeli 2 igralca vec, pa tudi dostikrat 1 vec, pa ob powerplayu sploh na gol ne streljajo. KAtastrofa.

Tako kot si rekel zgleda so jih drugi prebrali. Je pa tudi res, da jesenicani nimajo nobenih akcij pa nic. Se do gola ne pridejo.

NEvem nevem...

LP

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
lahko bi celo tekmo igral z enmu več, pa bi komaj dva gola spacal.
v zadnjih desetih tekmah če me spomin ne vara, niso dal več kot 10 golov
jezen.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
važno da se po kafanah valajo
bonk.gif

še eno, dve taki tekmi pa bo dvorana prazna pol naj pa igrajo za kogar hočejo,čas bi bil tudi da hočevar dobi malo več šanse v goli.Lixu zgleda preveč paše vodka po vsaki tekmi v targetu
bonk.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
bonk.gif

še eno, dve taki tekmi pa bo dvorana prazna pol naj pa igrajo za kogar hočejo,čas bi bil tudi da hočevar dobi malo več šanse v goli.Lixu zgleda preveč paše vodka po vsaki tekmi v targetu
bonk.gif

A v targeta hodi? Se vidi da nehodim v gostilne ze dolgo hehe.

Pa kaj potem ce pije, sluzba je sluzba, druzba je druzba. Hvala bogu da se obstajamo taki. Zaradi mene ce se drogira, samo da dobro igra pa hodi na treninge, v prostem casu pa naj dela kar hoce.
Glede na to da delas v bolnici, a se tudi zdravo prehranjujes, nepijes alkohola, ne kadis... Kr nekaj.

LP

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jah tukaj, se pa ne strinjam, taprav športnik se tako obnaša tudi zunaj dvorane. Ne rečem da ne sme nič, vendar v mejah normale, ker če ornk treniraš samega sebe tako j.
Je pa res da eno je individualni šport, drugo pa taki moštveni, kjer je malce drugače. Pa vseeno..

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
bonk.gif

bonk.gif

A v targeta hodi? Se vidi da nehodim v gostilne ze dolgo hehe.

Pa kaj potem ce pije, sluzba je sluzba, druzba je druzba. Hvala bogu da se obstajamo taki. Zaradi mene ce se drogira, samo da dobro igra pa hodi na treninge, v prostem casu pa naj dela kar hoce.
Glede na to da delas v bolnici, a se tudi zdravo prehranjujes, nepijes alkohola, ne kadis... Kr nekaj.

LP

saj v tem je problem ker ne.pa ne samo on cela ekipa.če bi svoje delo opravljali tako kot je treba zaradi mene jim tudi na treninge ni potrebno hodit

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja saj pijejo ga ze vedno. PAc sedaj slabo igrajo in pitje alkohola sigurno ni razlog za to.
Saj ni, da nimajo kondicije recimo, kar bi bil razlog pitja, ampak nimajo igre. Nimajo akcij, nimajo strelov, nimajo rezultatov...
Ali je mogoce cas za menjavo trenerja
confused-1.gif

Ker kakor vidim, tudi ene akcije neznajo skupaj spacati. Pa se enega goalgetterja rabijo, ker vsi samo nekaj podajajo, strelja pa nihce
bonk.gif

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Jah tukaj, se pa ne strinjam, taprav športnik se tako obnaša tudi zunaj dvorane. Ne rečem da ne sme nič, vendar v mejah normale, ker če ornk treniraš samega sebe tako j.
Je pa res da eno je individualni šport, drugo pa taki moštveni, kjer je malce drugače. Pa vseeno..

Tudi najboljsi svetovni kirurgi so alkoholiki
tongue-1.gif

Izgleda da so jih druge ekipe prebrale pa jim ta sistem igre ne odgovarja vec. Mogoce rabijo novega trenerja
smirk-1.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
kakšen nov trener? a si ti na glavo padu?

prosim če mi poveš ekipo ki je skozi celo sezono v formi!!!! v takšni izenačeni ligi, so padci in vzponi vsakdanjost.
se zavedaš da so prvi del končali na četrtem mestu? zgleda da ne. pred ekipami z večjimi proračuni in močnejšimi ekipami.
da so v krizi ni nobena skrivnost. tudi druge ekipe so in bodo še. sploh ne dvomim v to da se rdeči ne bi dvignili v formi.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jah če bi mi kdo rekel na začetku sezone da bodo 4 sploh pa po imenih v ekipi bi se mu smejal.po slabem začetku je sledila odlična forma in so nas razvajali s tem da so razbili praktično vse ekipe v EBEL.upajmo samo da je padca forme konec in da se bo začel počasi vzpon

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
a si ti na glavo padu?

Itak, zato sem pa vceraj karto kupil
tongue-1.gif

Debatiramo lahko, vsak lahko pove svoje mnenje.

Jaz pravim da nevem v cem je problem ali v tem da trener vedno eno in isto igro zahteva, ki jo druge ekipe ze dobro poznajo, ali pa to da igralci slabo igrajo. Samo glede na videno se mi zdi, da ni prava taktika, ker komaj do gola pridejo in zato sklepam da dobro poznajo igro nasih. Tukaj bi pa moral trener kaj ukrenit, ne pa da se kar isto igro naprej fura.

LP

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
men še nikol ni bilo žal za kupljeno karto... pa tud če so izgubili.

trenerja zamenjat. tazga da bo znal drsat in da bo zabijal gole ane.
včeraj so si ustvarili veliko lepih šans, ampak so naleteli na zelo razpoloženega golmana....

si že našel ekipo s konstantno dobro formo?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ravno zato rabijo nekoga, ki bo znal gole dajat. Ker podajajo ze dobro, ampak nihce ne zadane gola. Razen stromberga v kazenskih strelih hehe.

Saj mogoce se bodo pobrali. Tako kot se je salzburg.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
jah če bi mi kdo rekel na začetku sezone da bodo 4 sploh pa po imenih v ekipi bi se mu smejal.po slabem začetku je sledila odlična forma in so nas razvajali s tem da so razbili praktično vse ekipe v EBEL.upajmo samo da je padca forme konec in da se bo začel počasi vzpon

Mogoce je ravno to razlog, da toliko pricakujemo od njih. Ce nebi tako dobro igrali bi bili sedaj porazi "sprejemljivi". Izgleda smo se prevec navadili na zmage.

LP

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
No ja, "razbili" je malo močan izraz, se ti ne zdi? Ne najdem podatka, koliko tekem so dobili po podaljšku ali penalih?

Nazadnje urejeno:

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Dejstvo je, da tako izenačene lige verjetno ni pričakoval nihče. Razen Albe so si ekipa tako izenačene, da lahko vsaka vsako premaga (tudi Alba) in zato je čisto pričakovano, da so vzponi in padci. Sej verjetno se na Dunaju isto pogovarjajo samo za razliko imajo oni nekajkrat večji proračun kot Jesenice ali Olimpija.