[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej mislm, da vsak to ve. Samo a lahko na malo manj očiten način to pokažejo!
smile-1.gif

Sicer se pa itak ne čudim, ker kolk je un Salzburg denarja zmetu za to ekipo. Pol jih pa eni bogi Slovenčki nadigrajo!!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ali gre danes kdo na hokej? Pomojem bo danes ful dobro. Nabito polna dvorana, pa se potem je menda zabava v sotoru, obljubljali so tudi bigscreen v dvorani, bomo videli kako bo
smile-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Bo pestro danes ja,.....temelji za bigscreen so narejeni, bomo vidli kaj bo
smile-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Pametna igra Olimpije in več kot zaslužena zmaga. Upam, da obdržijo formo še naprej.
Drgač pa kr dobra tekma z veliko drsanja. Končno so je tut sodnik dobr sodu in pustil moško, vendar fair igro.
Zdej pa da razbijemo te Avstrijce.
smile-1.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
No, meni se sojenje ni zdelo ravno fer, vendar vseeno zaslužena zmaga Olimpije. Naši so pa kar neki kompliciral.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ja tak kriterij je mel sodnik, na obeh straneh je puščal dokaj grobo igro. Vendar mislim, da ni preferiral nikogar.
Vsekakor pa hvala bogu, da je spet hokej nazaj in da so derbiji spet zanimivi.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No ja, sem bil 4 minute na tekmi pa sem videl gol in pretep
smile-1.gif
Drugace pa so pomojem spet prevec kart prodali saj je bila dvorana zapolnjena do zadnjega centimetra.

LP

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ja placa v dvorani tud za dihat ni blo na ttx pa je pisalo da je bilo gledalcev 4500
bonk.gif

drugače pa preveč kompliciranja v igri jeseničanov
uf-1.gif
če bi držali tempo in igro prve tretine bi lahko upali na zmaga tako pa zaslužena zmaga olimpije

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
aplauz.gif

Po pravic povedan mi pa čist sede da jesenice 3je ostanejo, da se izognemo derbiju, če bo Olimpija slučajno 8ma ostala. Bolj da oboji jodlarje zbijemo
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pri jesenicanih se sedaj vidi kako so prisli do prvega mesta. Zegen pa dober vratar. Zdaj pa kristan ne brani vec tako dobro pa samo se zgubljajo. Golov pa itak nobeden nezna dati. Koliko golov so pa dali na zadnjih 10 tekmah recimo? Vedno samo enega na tekmo, ali pa se to ne.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Ket pa Liks ni branil dobro??

Ja slabse brani kot prej, nima vec shootoutov, pa tudi procentualno je slabsi. Prej je on reseval celo ekipo, zdaj pa tega ni vec sposoben.
Jesenicani imajo par dobrih igralcev, nekaj povprecnih, vecina jih je pa samo zato tam da je 5 igralcev na ledu. Tisti dobri pa tudi nemorejo sami igrat. Ce stromberg da dobro podajo, ni nikogar ki bi sploh ujel ploscek, ce ga pa ze ujame pa fali cel gol ko strelja
bonk.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Čaki ne morš zdej pričakovat, da bojo pa kr skoz zmagoval. Un Dunaj je zihr najboljša ekipa EBEL (poleg Salzburga), da o tem, da majo veliko večji proračun sploh ne govorim.
Še vedno mate pa na Jesenicah, po mojem mnenju, najboljšo drsalno ekipo. Mogoče jih je samo mal zmankal, ker res skoz drsajo na vsaki tekmi kot utrgani.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Saj ne pricakujem da bodo vedno zmagovali. Gre se za to, da sploh ne naredijo nobenih priloznosti, ce bi vsaj napadali nebi nic rekel. Tako pa samo drsajo kot brez glave, ce ze kdo dobi pak pod palico ga pa nabije na drugo stran. Nobenih akcij ni, podaj, nicesar zanimivega za pogledat. To me matra, nic drugega,

LP