[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja jaz mislim da so jesenicani na 9. mestu glede proracuna. Ali pa tam nekje.
Bo pa drugo leto pomojem malo drugace, ker so rusi (lastnik acronija po novem) obljubljali da bodo dali vec denarja ce letos pridejo v koncnico. Za konec letosnje sezone so ze napovedali temeljito prenovo dvorane. Pa mogoce swe kaksnega rusa privlecejo.

LP

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik shift pravi:
jah če bi mi kdo rekel na začetku sezone da bodo 4 sploh pa po imenih v ekipi bi se mu smejal.po slabem začetku je sledila odlična forma in so nas razvajali s tem da so razbili praktično vse ekipe v EBEL.upajmo samo da je padca forme konec in da se bo začel počasi vzpon

Točno tako.
4. mesto je za to ekipo odličen dosežek. Seveda je bilo lepo gledati 1. mesto, ampak realno ni bilo za pričakovati, da bi trajalo. Forma niha, kar je običajno. Naj se sedaj v drugem delu sestavijo in v končnici prikažejo igro, kot so jo prikazovali na začetku decembra!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
No glejmo z te strani: boljši kot lani, pa upam rečt da ekipa ni boljša.
Majo pa krizo zdele, sigurno.

Ampak boste že, važm da mi Olimpija pride v končnico
evil.gif

Mene pa nekaj drugega skrbi: Linz, Dunaj, Salzburg.. Denar je, kar posledično pomeni, da lahko pričakujemo ornk pojačanje ekip za končnico
tongue-1.gif
tle bo kriza..

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Tako je, jst sm hotu že to prej oment. In glih v končnici se bo pokazala kvaliteta posameznikov. Salzburg ma strašno ekipo in se upam trdit, da bodo prvaki. Po denarni plati naši pač ne morejo konkurirati.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ja sej že sedaj imata sazlburg in dunaj najdražjo ekipo v ligi ampak do sedaj tega niso upravičili čeprav se mi zdi da bo slazburg kad tad esklopdiral in pomedel v finalu bilo s kom.tako kot lani ko so prepustili le 1 tekmo v finalu

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma k že vidm par kekcev iz češke extralige itd ko bodo čudežno pršli play off igrat..

To bi mogl prepovedat, za vse ekipe. Vložiš mal več denarja in maš pokal..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jap. Samo po drugi strani je pa olimpija pravtako zamenjala nekaj igralcev sredi lige
smile-1.gif

Nemores tega prepovedat, lahko bi asmo postavili kaksno omejitev da se od zacetka do konca sezone zamenjajo 3 igralci recimo. Pa tudi jesenicani so kasneje stromberga nabavili... Pa zdaj se nedveda. Jah tako je, isto je v nogometu, kdor ima denar je vec ali manj najboljsi. POovsod je tako.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ja sej že sedaj imata sazlburg in dunaj najdražjo ekipo v ligi ampak do sedaj tega niso upravičili čeprav se mi zdi da bo slazburg kad tad esklopdiral in pomedel v finalu bilo s kom.tako kot lani ko so prepustili le 1 tekmo v finalu

Ja dunaj je tudi lani kupil foxa pa rodmana ze prej, zato so pa jesenicani izgubili zadnjo tekmo za koncnico
evil.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Jap. Samo po drugi strani je pa olimpija pravtako zamenjala nekaj igralcev sredi lige
smile-1.gif

Nemores tega prepovedat, lahko bi asmo postavili kaksno omejitev da se od zacetka do konca sezone zamenjajo 3 igralci recimo. Pa tudi jesenicani so kasneje stromberga nabavili... Pa zdaj se nedveda. Jah tako je, isto je v nogometu, kdor ima denar je vec ali manj najboljsi. POovsod je tako.

LP

Moje mišlenje se navezuje na play off
smirk-1.gif
recmo zadnji rok do tega 36 kroga.
Drugje ni lih tako. Nogometne ekipe lih ne kupujejo igralcev za zadnje 3-5 krogov ko se še borijo za prvaka recimo.

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Bravo fantini
aplauz.gif

Baje je bila ful dobra tekma in so vsi igrali na polno. Upam, da bo sedaj zalaufal. . .

še to obvestilo za vse, ki imate radi kaj zastonj
evil.gif

Darilo ob obletnici!
6. januarja 1948 se je uradno 'rodil' Hokejski klub Jesenice, ponos železarskega mesta in skorajda celotne Slovenije, ki je v svoji bogati zgodovini pisal številne zgodbe.

Ker ste del te zgodovine tudi navijači, smo se v klubu odločili, da boste ob 60. rojstnem dnevu HK Jesenice, darila deležni tudi vi, spoštovani ljubitelji hokeja.

V torek, 8. januarja 2008 ob 19. 15 uri vas namreč vabimo na brezplačen ogled tekme Acroni Jesenice: KAC Celovec, v drugem krogu drugega dela lige EBEL.

Proste vstopnice bomo podarili ljubiteljem hokeja na Južni tribuni- stojiščih!

Vsak posameznik dobi le eno brezplačno vstopnico!

Na voljo bo 2000 prostih vstopnic!

Blagajna pred dvorano Podmežaklo bo odprta na dan tekme od 16. 15 ure naprej, dvorana pa se bo odprla eno uro in pol pred začetkom tekme.

HK Acroni Jesenice

vir: hkjesenice.si

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ehh, mi smo tolk slabi da vska 3ja tekma v Tivoliju je đabe...

Drugače pa lep jubilej, pa čestitke da so končno ene jodlarje spet nabutal..

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ali gre kdo danes na hokej na jesenice?
LP

cheer.gif

danes bo polna hala pomoje. Veš kako je ko gorencem kaj zaston daš
grin1.gif

bo pa težka tekma. Upam samo, da ne bo pivo spet zmrzovalo
nahrung002.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Abeta pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ali gre kdo danes na hokej na jesenice?
LP

cheer.gif

danes bo polna hala pomoje. Veš kako je ko gorencem kaj zaston daš
grin1.gif

bo pa težka tekma. Upam samo, da ne bo pivo spet zmrzovalo
nahrung002.gif

Zato pa jaz vedno kuhancka pijem, ceprav med drugo pa tretjo tretjino ze kar mrzlega dobis
hysterical-1.gif