HOFER - zakaj NE grem več !!!!

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Pridem v Hofer na Celovški (isto v vseh poslovalnicah ki sem bil) pa dve blagajne odprte, na vsaki pa vrsta do pol trgovine !!!! WTF ???
Kaj pa ostale blagajne ??? Prodajalke pa lepo filajo robo not, namesto da bi odprle še kako blagajno !!!
Ena debela se guzi neki okrog pa pol kr v skladišče popiha.

FOLK PA DOBESEDNO NORIIIIIII !!!!!!!!!

Tile v Hoferju so pa res prizadeti..... sploh ne znajo poslovati !!!!!

NIKOLI VEČ ME NE VIDIJO !!!!!!!!!
940553-Hofer.jpg

Priponke

• 940553-Hofer.jpg
    940553-Hofer.jpg
    17,4 KB · Ogledi: 303

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Če pa so v celi trgovini samo tri prodajlke na izmeno-no včasih tudi samo dve...
evil.gif

potem jih pa naj več zaposlijo !!!!
Ali pa naj na vratih ena čaka pa jih eden po eden spušča not , da bodo potem sfolgali kasirat !!!!!

hysterical-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Tak je sistem in tako določeno, sistem je totalno za*eban za delavce, na blagajni se merijo časi, ljudje delajo v času uvajanja od pol sedmih zjutraj in do enajsih zvečer neprekinjeno (6 dni v tednu), na koncu meseda podpišejo 160 ur itd.

Katastrofa v glavnem

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.596
5.182
113
V naših krajih velja, da si za mercator moraš vzeti čas za stati pred blagajno, tudi če je samo en pred tabo. Verjamem, da ni povsod tako, ker izhaja iz tega kako podjetje je mercator prevzel. Za hofer nimam take slabe izkušnje, res pa je tudi, da nisem pogosto tam.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.173
3.199
113
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Pridem v Hofer na Celovški (isto v vseh poslovalnicah ki sem bil) pa dve blagajne odprte, na vsaki pa vrsta do pol trgovine !!!! WTF ???
Kaj pa ostale blagajne ??? Prodajalke pa lepo filajo robo not, namesto da bi odprle še kako blagajno !!!
Ena debela se guzi neki okrog pa pol kr v skladišče popiha.

FOLK PA DOBESEDNO NORIIIIIII !!!!!!!!!

Tile v Hoferju so pa res prizadeti..... sploh ne znajo poslovati !!!!!

NIKOLI VEČ ME NE VIDIJO !!!!!!!!!

ppridi v merkator v na viču tukaj imamo tako situacijo že zadnjih 5 let pa seni še nič spremenilo

B81

22. jul 2007
38.168
11.291
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Tak je sistem in tako določeno, sistem je totalno za*eban za delavce, na blagajni se merijo časi, ljudje delajo v času uvajanja od pol sedmih zjutraj in do enajsih zvečer neprekinjeno (6 dni v tednu), na koncu meseda podpišejo 160 ur itd.

Katastrofa v glavnem

Točno tak. Delajo pa
-fileti (tisti, ki filajo)
-blagajničarke in
-vodja trgovine - to je namestnik poslovodje ali poslovodja. (tale dva gresta tudi na blagajno ,če je treba)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.616
113
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Ob kateri uri se je to dogajalo? A se niso pred časom nekateri pritoževali, da v Hofer ne gredo več, ker blagajničarke tako hitro porivajo blago, da potem z višine samo pada v voziček (ker sami ne uspejo tako hitro zlagati)?

Ta naval je bil zaradi te akcije, ko so stvari za en cent cenejše ?
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo pojdi v kako drugo trgovino, ko bodo trije pred tabo, pa boš čakal 3x bolj dolgo kot če je v Hofru vrsta čez pol trgovine
tongue-1.gif

Ker v drugih trgovinah je na blagajni treba čike iskat po treh blagajnah (ker hoče nekdo šteko), plačevat s pikami, štet Šrek magnete, preverjat 10 najljubših, iskat odlepljeno ceno (preko mikrofona ''oddelek športa na blagajno 13''), ročno vpisovat bar kodo in izdajat darilne bone
bonk.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
/sarkazm on
Gužva je, ker imajo tako super cene, da te pride mesečna špeža za dve osebi 150€.
smile-1.gif

/sarkazm off

Resnica je, da je skoraj povsod isto. Pač se je treba sprijaznit, da je gužva in počakat. Pri nas je isto v Mercatorju in Eurospinu. Kaj češ.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
ksz..

V Hoferju še nimam slabe izkušnje. Očitno si naletel na redek primer.

Pač nimajo sistem akot v Sparu .. 15 blagajn, vse odprte, zasedeni pa 2. Zato je pa Hofer malce cenejši. Nekje se mora poznati. Mene npr. moti, da so blagajničarke zelo hitre pri skeniranju izdelkov. Ampak potrpim, ker je to pač Hofer-style in imam zato na koncu 20€ cenejšo vrečko blaga kot pa v Šparu oz. 40€ v Mercatorju.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Kak mesec nazaj sem bil nazadnje v hofru. Pridem na blagajno in začnem zlagat kramo na trak. Pred mano je ravno zaključevala eno stranko in ko sem skoraj vse že zložil gor, mi reče da je kasa zaprta in naj grem na drugo.
Ko sem tam spet zložil vse gor, je že po mikrofonu gospodična, ki me je odslovila pred 5 minutami, oznanila da je blagajna odprta.
priden.gif

Verjetn sem ji bil antipatičen
tongue-1.gif