Ne vem kake TVje vi gledate, ampak jaz brez truemotion ne norem več gledat. Vse me potem preveč spominja na čase, ko sem na podhranjeni x486 igral Doom 3D z 15 frejmi na sekundo. Na velikih diagonalah je to še toliko bolj opazno.Aha, no, tukaj tici fora...torej Makspro se vedno caruje na Slotrgu, ker za 894€ dobis dejansko TV brez kakih pogojev...
No, jaz bom najverjetneje pocakal letosnje modele vseh TV-jev, ker bi naj imeli po novem "Filmmaker mode", katera popolnoma 100% izklopi truemotion oz. motionplus...
Sedaj si je ta mali kupil PS4 in je pac vklopljen preko HDMI-ja in ko gledam Youtube, me zelo moti Truemotion ampak se ga ocitno pac ne da popolnoma izklopit.
No, ti pa malo opisi, kako si zadovoljna, ko dobite...
Slikano iz kataloga. Piše na živilskih oddelkih in drogeriji.Sem ravnokar vzel v roke Leclercov mariborski katalog in so izvzeti iz pridobitve popusta zgolj: dnevne akcije (tistih ekstra -20% na ribe recimo), vinjete, tobačni izdelki, časopisi, revije, povratna embalaža, darilni boni Zvezdar, mobi kartic vseh vrst in darilnih bonov Leclerc. Nakup mora biti višji od 30€.
Cene so iste v katalogu?sandichamp Kaj pa zdaj, ko vas mariborčani šišamo?
V MB ni več ločenih oddelkov, vse je v isti trgovini. Poglej priponko 33377
Kaj pa vem, ne gledam ljubljanskega ker mi nič ne nuca. Imaš oba na netu pa primerjaj - ziher so naše že v osnovi nižje.Cene so iste v katalogu?
Saj to ni nic hudega, ce ti je truemotion vsec. Meni pac ni. Vsak ima svoj okus in preference. Ampak, da bodo celo dali menda tipko Filmmaker mode na daljinec pri Hisense, ostali v menu, ves, da nekaj je na tem. Se na vsakem forumu, kjer se je omenjalo truemotion, folk popizdeva, kako je debilno videti film z vklopljeno to zadevo. Ne sekiraj se.Ne vem kake TVje vi gledate, ampak jaz brez truemotion ne norem več gledat. Vse me potem preveč spominja na čase, ko sem na podhranjeni x486 igral Doom 3D z 15 frejmi na sekundo. Na velikih diagonalah je to še toliko bolj opazno.
Točno tale mi je shodil po 9 mesecih... Z medionom sicer nimam slabih izkušenj, verjamem, da je bil moj bolj izjema kot pravilo. Hofer seveda ne bi bil hofer če ne bi dal denarja nazaj. Sem pa vzela denar, ne novega tv predvsem zato, ker je počasen in neodziven. To me blazno moti. Slika pa bila boljša od pričakovanj. Sploh ne soncu.
No tv zdaj gledam ene par dni. Meni se zdi OK. Motita me 2 stvari. Da je ta velik ekran ko en špegu, se vidi odsev vseh, ki na kavču sedimo. Pa pilot je iz take cheap plastike, da bog pomagaj. Tv se že hitro odzove, samo pilot je nikakav, včasih tipka ne prime takoj. Zaenkrat, se bom navadila najbrž.
BTW, kaki predlog za stenski nosilec? Tole bi jaz kar na steno dala.
Sem gledala kaj takega:
Stell Univerzalni stenski nosilec SHO 8055 Pro | mimovrste=)
Univerzalni stenski nosilec Stell SHO 8055 Pro je primeren za stensko montažo LCD in plazma TV sprejemnikov velikosti od 106,6–177,8cm (42–70"). Nosilec je izdelan iz kakovostne kombinacije jekla in aluminija ter ponuja možnost nagiba in vrtenja.www.mimovrste.com
Mi je všeč, da lahko naklon malo spremeniš pa malo levo desno, bi se najbrž lahko kdaj kakega cudnega odseva ali bleščanja (sonce ipd) lahko ognila. Ali je to bolj blazev zegen in v praksi ne deluje? Ne poznam teh zadev...