Hofer in...'ups, we did it again....'

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne vem, kje kupuje, mogoče tudi ona v hoferu potem ko se je skeširala da ti je kupila streho nad glavo
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ne vem, kje kupuje, mogoče tudi ona v hoferu potem ko se je skeširala da ti je kupila streho nad glavo
evil.gif

Vsaj vrečke bi ji lahko nesel in videl, kje ti kupuje hrano, al ti nosi še k ležalniku?
priden.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Dvomim, da bi mi kdo nosil iz Mb do sem, tebe pa baje neke potiæke peče, saj 'ta mlada' ni kaj dosti spretna v kuhinji?

I

Izbrisan uporabnik #488

Potičke? To še za vlko noč ne konzumiram.

No, kje pa ti potem kupuješ?...

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Mi pa se vsaki stranki posvetimo
smile-1.gif

Ne maram pa strank, ki se na 15metrov derejo ... Kje maš mokooooooo? (Taka pa dobi odgovor "Tam zadaj")

Imamo celo stranke, ki kličejo po telefonu in hočejo da jim dve štruci in 4 bureke zaviješ vsakega posebej in naš v košarico, da potem pride "samo iskat" ... ene stranke pridejo do info pulta, kjer povedo da bi radi en paket kave in jim potem prinesemo ...

Strežeš stranko spredaj in zadaj ..potem pa rečejo da smo neprijazni ... ni lahko delat z ljudmi ne
grin1.gif

I.spar
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Kakor kdaj...fora je bila paæ v tem, da si najprej pisal, da kupuješ samo u hoferu, nato pa si omenjal obiske v sparu...sicer se ne bi nic ob- regnil tokrat

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Danes skočim v hofer in na eni blagajni besna ženska...sicer nisem poslušal a sem lahko razbral, da je prišla nazaj ker so ji spet (!) računali neko stvar dvojno...in da ima tega že dovolj. Blagajničarka se je delala mutno, šefica, ki je prišla mimo pa je tudi nekaj skomigala z rameni, kot da se jo to ne tiče.

Potem sem se groteskno nasmehnil ob misli da se je tudi nam že vsajb3 x zgodilo (bi moral vprašat ženo) da so nas takole nategnili...ups...pomotoma računali dvojno. Itak ne hodiš nazaj, ker za neko malenkost se ti enostavno ne sp!ača.
Sestra je tudi vsa besna (tudi pri njej so se večkrat 'zmotili') in vedno prekontrolira račun že zraven blagajne.
Jaz ga ne nikoli...tako da mene lahko fino...žena vedno pogleda doma...a...ostane zgolj pri slabi volji brez ukrepanja.

Je pa zanimivo, da se to dogaja samo v hoferju...nikjer drugje in da je pogostost teh 'napakic' presenetljivo visoka (kot vidim ne samo pri nas).

Ima še kdo od vas podobne 'Hoferjeve ups.e'? Seveda pod pogojem da pogledate račun...

(Za današnji in naše primere govorim za Hofer na Brdu, Lj..poleg tehnološkega parka).

Ker mi ni jasno...ali gre to za delovanje na blasgajni ali je programska oprema tako nastavljena da omogoča tovrstno početje?

isti hofer, velikokrat pregledal racun, nikoli napake. je pa res da ne pregledam cisto vsakega racuna.

tako da kar se mene tice, zadeve stimajo.

sem pa imel ze veliko reklamacij, stevilka artikla na embalazi in na artiklu ni bila enaka, tus rocka je po 7-ih mesecih nehala tesniti, ... vedno skrajno profesionalen odnos in vedno v mojo korist resen problem, ceprav nisem imel vec racuna
smile-1.gif

Podobne izkušnje. Večino nakupov opravim v omenjenem Hofru, nikoli nobenega problema.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Men je sicer všeč, da sem hitro čez blagajno. Me pa zelo moti, ko še stojim tam, da že skenira od naslednjega. Drugič bom še tist v voziček vrgu, pa se naredu loleka...

Sem se pa že mal zverziru in pripravil, tko da zlagam skoraj tako hitro kot ona skenira:))
Rabiš v vozičku več svojih vrečk, pa na trak že moreš zložit po sistemu kaj bo šlo v eno vrečo..
smile-1.gif
)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Men je sicer všeč, da sem hitro čez blagajno. Me pa zelo moti, ko še stojim tam, da že skenira od naslednjega. Drugič bom še tist v voziček vrgu, pa se naredu loleka...

Sem se pa že mal zverziru in pripravil, tko da zlagam skoraj tako hitro kot ona skenira:))
Rabiš v vozičku več svojih vrečk, pa na trak že moreš zložit po sistemu kaj bo šlo v eno vrečo..
smile-1.gif
)

Če se komu zdi prehitro. Sadje in zelenjavo, ki se tehta, dajte na vsakih nekaj artiklov, pa jo boste še čakali
wink-1.gif

Drugače pa ponavadi vzamem nekje v trgovini eno prazno škatlo in potem samo na hitro zlagam not. Je pa res, da skoraj vedno vzamem voziček, razen če vem, da bom samo par določenih stvari kupil.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Včeraj je eni pred mano potegnila borovnice preko, pa jih je 3-4x štelo, sem jo ravno gledal v tistem trenutku, pa je res samo potegnila mimo, zapiskalo pa je 3-4krat (tak hitro, da se ni dalo preštet). Je prodajalka samo zavzdihnila v stilu ''pa ne že spet'' in stornirala preveč zaračunane. Tak da očitno je možno, da jih tehnika zajeb... in obračuna prevečkrat.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Če se komu zdi prehitro. Sadje in zelenjavo, ki se tehta, dajte na vsakih nekaj artiklov, pa jo boste še čakali
wink-1.gif

Drugače pa ponavadi vzamem nekje v trgovini eno prazno škatlo in potem samo na hitro zlagam not. Je pa res, da skoraj vedno vzamem voziček, razen če vem, da bom samo par določenih stvari kupil.
jaz isto, s tem da imam v avtu vedno plastično gajbico, pa njo postavim v voziček in na blagajni samo zlagam vanjo. poleg tega lahko bančno kartico vstaviš v terminal že na začetku, tako da ko nehaš zlagati, samo še vtipkaš PIN.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ali pa jo samo podržiš ob terminalu, brez da vtipkaš pin (NFC). Če < 15€.

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
ksz...
A se samo meni dogaja da ko kupim pakirano sadje ali zelenjavo (v une palstične posodice z mrežico preko) da je notri obvezno vsaj en plod gnil. Ponavadi tisti na sredi, ki se najmanj vidi.
Evo, včeraj kupil nekatrine... Pa ni važno v katerem Hoferju (konkretno na Kranjčevi v LJ), praktično v vseh Hoferjih v okolici in Ljubljani...