HOFER in LIDL

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.220
2.953
113
Ker praviloma je kupon na 1 izdelek, folk pa vzame cel paket (vez) in na cel paket potegne popust, kar pa naj ne bi pustili.
To niti ni res. Če pa bi bilo, je pa črtna koda za vez drugačna in bi pametna blagajna pač rekla, da popust ni možen.

ps. Mleko in moko vedno vzamem paket z -25% v Sparu. Tudi plato pive sem že. Ali 6pack donatov.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.544
1.032
113
tam ko se terc po tori rola
Sem mislil, da bo prvi Tuš šel. Za Mercator mi pa ne bi bilo žal, če bi bil naslednji.
Načeloma delim mišljenje. V Merkator ne hodim, odkar je bil Janković direktor. Tuš pa.. v bivši firmi smo pred leti dobili njihove bone ''za božička''. Veš, da takoj po šihtu v trgovino, napolnim voziček... zložim na trak, pa mi reče, da moram porabiti cel bon, da denarja ne vračajo... :oops1: Sem pustil vse na traku in šel. Bon sem pa zamenjal 1:1 s sosedo. Od takrat še nisem prestopil v trgovine s tem napisom. Tudi njihovi katalogi gredo direkt v smeti, relacija nabiralnik-kanta.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.615
5.050
113
Ne vem, zadnjič imel dve vračili v Lidlu po dveh računih, pa ni mogla dat vse na eno darilno kartico ampak vsako na svojo, pa je šlo za 7,99 in 8,99. Pol sem pa še piskal ob vsakem vstopu v Lidl zaradi teh dveh kartic. :bonk:

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
2.213
1.374
113
Meni je bil (mogoče bi bil še sedaj če ne bi bil tako odročen) še najbolj všeč ko so imeli akcije - 50% na več izdelkov in ne na samo enega. Je bilo pa kar nekaj uporabnih izdelkov kot naprimer Fructalov sok......

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.544
1.032
113
tam ko se terc po tori rola
To z boni je res bedno. Sem mislil da imajo že vsi darilne kartice kjer delno plačilo ni problem.
Saj, načeloma, so bile kartice. Ampak si jo moral celo porabiti v enem nakupu. Nelogično, ja... Če se spomnim.... okoli 2005 je to bilo... par let gor-dol. Moja pa že par let dobi neke jebene ''desetake'' ali kaj so že... potem moramo pa v Europark riniti...

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.098
5.730
113

Priponke

• poslanci-drzavni-zbor-parlament-slovenija-politika_i990x660.jpg
    poslanci-drzavni-zbor-parlament-slovenija-politika_i990x660.jpg
    186,6 KB · Ogledi: 92

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.045
9.245
113
Ja, sem rekla, da probam, ko so v KR glih nov lidl odprli, tacajt ko grem po kruh... Prvic ever na lidlovi polnilci polnila oziroma probala polnit. Nobene vecje skode, ampak naravnost sovrazim te fore z rezervacijami. Tudi uni max, ali kaj je una pumpa, je imela enako. Ne smirglam...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.249
794
113
43
povsod malo
V Hoferju prazne police ampak res prazne police. Huje kot med prvim tednom panik korone.
Nobene pastete. 0.
Pravi trgovka da bodo prenavljali pa da naj kar hodim vsak dan pa bom videl spremembo.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.131
1.690
113
če že kaka noname cola potem blues od eurospina, je še najbolj podobna colam, čeprav daleč od kokakole. Ostalo je vse bolj tko tko. Mi je pa kot res dobra konkurenca kokakoli, san benedetto cola, samo si spet cenovno tam tam, ni to trgovski brand in temu primerna je cena
Meni osebno je v Eurospinu najboljsa cola z okusom limone... Ona navadna mi ni.

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.465
6.105
113
Eden od dobaviteljev živil mi je okrog novega leta povedal, da njihovih stvari ni več v Hoferju, ker hoče Hofer izključno vse pod svojo znamko, oni pa na to niso pristali.
Mislim, da je to delni razlog, da so police prazne. Vračajo se tja, kjer so bili, ko so odprli prve trgovine. Spomnim se, da nisem imel pojma, kaj bi v taki trgovini kupil, ker nobenega izdelka nisem poznal. A bo to zmagovit recept ali ne, pa bo pokazal čas.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.098
5.730
113
.... njihovih stvari ni več v Hoferju, ker hoče Hofer izključno vse pod svojo znamko, oni pa na to niso pristali.
Če je Hofer ubral pravo pot ne ve nihče (jih je pa precej prepričanih da ni), je pa jasno, da bo takih "načelnih" dobaviteljev vedno manj... ko bodo prespali pa "številke not potegnili", čez eno leto ga vprašaj. Višji davki in plače se ne plačajo sami.

Sicer ni enako, ampak podjetje ki tvoj izdelek spravi v 100+ trgovin je po svoje na ravni Eventima in Wolta v drugih panogah... njihovih pogojev živih ne moreš, ampak brez njih pa redko kdo zmore.