Sami se grejo to igro, narod pa ni neumen.kupončk je vezan na kartico, tako da en kupončk (po mejlu) in x kartic nanese x popustov. Tako da tu se da tudi kaj načarati
Sami se grejo to igro, narod pa ni neumen.kupončk je vezan na kartico, tako da en kupončk (po mejlu) in x kartic nanese x popustov. Tako da tu se da tudi kaj načarati
To niti ni res. Če pa bi bilo, je pa črtna koda za vez drugačna in bi pametna blagajna pač rekla, da popust ni možen.Ker praviloma je kupon na 1 izdelek, folk pa vzame cel paket (vez) in na cel paket potegne popust, kar pa naj ne bi pustili.
Načeloma delim mišljenje. V Merkator ne hodim, odkar je bil Janković direktor. Tuš pa.. v bivši firmi smo pred leti dobili njihove bone ''za božička''. Veš, da takoj po šihtu v trgovino, napolnim voziček... zložim na trak, pa mi reče, da moram porabiti cel bon, da denarja ne vračajo...Sem mislil, da bo prvi Tuš šel. Za Mercator mi pa ne bi bilo žal, če bi bil naslednji.
Saj, načeloma, so bile kartice. Ampak si jo moral celo porabiti v enem nakupu. Nelogično, ja... Če se spomnim.... okoli 2005 je to bilo... par let gor-dol. Moja pa že par let dobi neke jebene ''desetake'' ali kaj so že... potem moramo pa v Europark riniti...To z boni je res bedno. Sem mislil da imajo že vsi darilne kartice kjer delno plačilo ni problem.
Sem se spraševal, zakaj kupiš 6 pack krofov (donats), pol sem ugotovil, da si verjetno mislil na pijačo DonatAli 6pack donatov.
Em, ja...... narod pa ni neumen.![]()
Potem pravijo, da polnjenje električnega avta ni stresnorazen za filat avto. Ki pa je tudi nazadnje cel drmr bil, ker je naredilo rezervacijo za 30€, crknilo vse in potem sem si kradla čas s tem, da sem preverjala, a so trgali ali ne..
A si mislil tole sliko, ko jih niso ponovno izvolili.Em, ja...
Meni osebno je v Eurospinu najboljsa cola z okusom limone... Ona navadna mi ni.če že kaka noname cola potem blues od eurospina, je še najbolj podobna colam, čeprav daleč od kokakole. Ostalo je vse bolj tko tko. Mi je pa kot res dobra konkurenca kokakoli, san benedetto cola, samo si spet cenovno tam tam, ni to trgovski brand in temu primerna je cena
Jaz vedno vzamem celo šteko mleka na 25% popust.Ker praviloma je kupon na 1 izdelek, folk pa vzame cel paket (vez) in na cel paket potegne popust, kar pa naj ne bi pustili.
Če je Hofer ubral pravo pot ne ve nihče (jih je pa precej prepričanih da ni), je pa jasno, da bo takih "načelnih" dobaviteljev vedno manj... ko bodo prespali pa "številke not potegnili", čez eno leto ga vprašaj. Višji davki in plače se ne plačajo sami..... njihovih stvari ni več v Hoferju, ker hoče Hofer izključno vse pod svojo znamko, oni pa na to niso pristali.