HOFER in LIDL

disc

Guru
4. feb 2011
2.627
725
113
Men je pa škoda Hofra , ker mi je najbližji in sem bil do sedaj dosti zadovoln z artikli. Sem pa opazil tudi jaz , zadnje mesece, da določenih izdelkov ni več nikjer.

casio

Fizikalc
19. nov 2014
565
50
28
Tudi jaz opažam, da je hofer postal vedno bolj slabo založen z izdelki in tudi strank ni več toliko. Ponavadi sem zadnje čase precej hitro na vrsti na blagajni.

Mogoče se motim, ampak prodajalci v hofru so mi od vseh trgovin najbolj prijazni, ker recimo dosti hodim tudi v lidl in so vsi živčni ..

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.221
2.953
113
Normalno, če imajo v Lidlu več dela. Ima pa Lidl avtomatske blagajne, pa se ni treba ukvarjati s trgovci.

corsol

Guru
11. mar 2010
4.054
1.511
113
Glede na to da imamo največjo kvadraturo trgovskih površin na prebivalca v EU , ne bi bilo veliko škode , če bi bila kakšna manj.

Se mi zdi da so leta debelih krav mimo in tudi to najverjetneje sledi, ker bodo kupci bolj gledali kaj dobijo za svoj €....do sedaj očitno niso ker so trgovci navijali cene po mili volji in je bilo kot kaže dovolj dobička rast in gradnjo novih trgovin z navitimi cenami.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.249
794
113
43
povsod malo
Hoferjev je preveč in en drugemu kradejo kupce.
Imam 2 v krogu 5 km pa je en nabasan da nimaš kje parkirati drugi pa prazen da parkiraš čez 4 parkplace.
Potem so nekaj spreminjali aplikacijo in mi ni všeč pa ne najdem nič. Najboljšo ima Spar.
Lidl ima pa skozi neke akcije.
Hofer 0. Zdaj ima neke stalna znižanja pa mi ni cisto jasno ze 2 meseca.
Meso se je poslabšalo pa cena je ista kot v Lidlu.

To ni problem..lahko piše na jogurtu Milfina ali čungalunga ali Milsani al kaj je že zdaj. Dokler vidim Pomurske ali LJ mlekarne...ne pa neke Romune.

Recimo River cola pač ni Coca cola :)
če že kaka noname cola potem blues od eurospina, je še najbolj podobna colam, čeprav daleč od kokakole. Ostalo je vse bolj tko tko. Mi je pa kot res dobra konkurenca kokakoli, san benedetto cola, samo si spet cenovno tam tam, ni to trgovski brand in temu primerna je cena

• Všeč mi je
Reactions: Feniks

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.221
2.953
113
Hehe, 100 ljudi 100 čudi. Meni je pa ravno hoferjeva najbližje originalu (tista v 2l flaši), eurospin pa zanič. Res pa da mi je tudi Pepsi čisto nepitna...

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.045
9.245
113

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.723
6.916
113
blizu močvirne prestolnice
Seveda je. So po letu dveh bojkota v Evropi lepo vrnili križe na jogurte.
Drgač pa ja, tako Lidl kot Hofer sta trgovini kjer pač kupiš osnovo, če si že kje blizu, drugače pa sta za večje nakupe Leclerc ali Interspar..
Ampak pri nas že kakšno leto Italija. Kadar grem delati na Primorsko grem čez mejo. Se pozna sploh pijača hvala pa uporabniku višek izobrazbe ker je povedal za Iper tosano pri Vidmu matr res velika trgovina za dva Leclerca

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.254
14.249
113
in to konkretno očitno...al grejo next level, ali pa bo še kup trgovinic noter... spremembe bodo.. čeprav tuš mi je precej anti. ne vem, v lokalnem tako levi kader noter poleg na tone penzionistov ki kupijejo same čudne stvari, da jočeš poleg. Ne zaidem noter , razen če gre za življenje in smert.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.669
9.049
113
Normalno, če imajo v Lidlu več dela. Ima pa Lidl avtomatske blagajne, pa se ni treba ukvarjati s trgovci.
Ponekod so v LIDL-u optimizirali, da blagajna 1 sedaj skrbi tudi za avtomatske blagajne. Podobno nekateri Mercatorji. Spar na Bavarcu v Ljubljani pa na avtomatskih blagajnah pomaga kar varnostnik.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.045
9.245
113
Ponekod so v LIDL-u optimizirali, da blagajna 1 sedaj skrbi tudi za avtomatske blagajne.

tako optimizacijo se lahko greš, če ti zadeve špilajo... Tako pa v lidlu ne grem več na samopostrežno (domnevam, da to misliš pod avtomatsko) blagajno, pa je to vedno moj prvi izbor, če poleg ne stoji ena blizu, da bo odmrznila zadevo, ki bo neizgobno zamrznila. Nazadnje sem po 5 izdelkih 2x čakala, da je prišla iz ne vem kje, v tretje sem lepo pobasala nazaj v voz in šla na navadno blagajno. Ker to ni nič... Spar bi si lahko tole privoščil, ker jim zadeve laufajo v piko. Tudi v Mercatorju nisem imela s hitro blagajno težav, Lidl bo pa tole moral še malo dodelat... Skos nekaj jamra...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.567
4.925
113
No sam sem tudi v mercatorju doživel da ni bilo nobene blagajne odprte in sem bil prisiljen it na avtomatsko (kjer tudi ni bilo nobenega usužbenca). Seveda sem čisto po nesreči kupil malo dražji viski z varnostnim zapahom pa itak za vsak alkohol se mora blagajničarka "pofočkat" preden lahko plačaš. Tako da sem stal kot budala tam par minut preden se je našel nekdo ki je potrdil pa mi "odklenil" viski da sem lahko plačal in odšel.

Glede Hoferja, pa to soboto dopoldne v "lokalnem" na oddelku z jajci samo še najdražja eko-bio jajca pa še teh je bilo mogoče 10 paketov. Normalne moke tudi ni bilo, samo še neka eko bio in tudi ta v omejeni količini. Popoldne so 100% te police bile prazne. Sej mogoče je kriva sezona krofov pa to da je bila sobota, ampak izkušnja je dokaj negativna in če mislijo tako dalje poslovat bodo lahko samo še zaprli štacune.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.615
5.050
113
in to konkretno očitno...al grejo next level, ali pa bo še kup trgovinic noter... spremembe bodo.. čeprav tuš mi je precej anti. ne vem, v lokalnem tako levi kader noter poleg na tone penzionistov ki kupijejo same čudne stvari, da jočeš poleg. Ne zaidem noter , razen če gre za življenje in smert.
Kolikor spremljam TUŠ MB Radvanje, očitno predelujejo v stilu dozidave MB Pobrežje - zunanji dostop do najemniških lokalov. Sem ravno zadnjič govoril s kolegom, ki išče prostor za trgovino, pa sem ga opozoril na TUŠ, pa pravi, da ni šans, da gredo v sistem kjer se morajo prilagajat z odpiralnim časom,...

• Všeč mi je
Reactions: sajkek