Men je pa škoda Hofra , ker mi je najbližji in sem bil do sedaj dosti zadovoln z artikli. Sem pa opazil tudi jaz , zadnje mesece, da določenih izdelkov ni več nikjer.
če že kaka noname cola potem blues od eurospina, je še najbolj podobna colam, čeprav daleč od kokakole. Ostalo je vse bolj tko tko. Mi je pa kot res dobra konkurenca kokakoli, san benedetto cola, samo si spet cenovno tam tam, ni to trgovski brand in temu primerna je cenaTo ni problem..lahko piše na jogurtu Milfina ali čungalunga ali Milsani al kaj je že zdaj. Dokler vidim Pomurske ali LJ mlekarne...ne pa neke Romune.
Recimo River cola pač ni Coca cola![]()
se pravi ne pogledaš kje je blo proizvedeno, kaj vsebuje, itd...... tisto glede politične korektnosti smo rešili tako da nakupujemo v Italiji in je stvar rešenaNo viš, pri nas pa najprej pepsi potem pa dolgo nic... Kupujemo glede na okus in ne glede na poteklo, price tag ali politicno korektnost.
Ne...se pravi ne pogledaš kje je blo proizvedeno,
, kaj vsebuje,
tisto glede politične korektnosti smo rešili tako da nakupujemo v Italiji in je stvar rešena
Sem mislil, da bo prvi Tuš šel. Za Mercator mi pa ne bi bilo žal, če bi bil naslednji.
V Sparu sem videl, da je Pepsi sedaj tudi v steklenici.No viš, pri nas pa najprej pepsi potem pa dolgo nic... Kupujemo glede na okus in ne glede na poteklo, price tag ali politicno korektnost.
Ponekod so v LIDL-u optimizirali, da blagajna 1 sedaj skrbi tudi za avtomatske blagajne. Podobno nekateri Mercatorji. Spar na Bavarcu v Ljubljani pa na avtomatskih blagajnah pomaga kar varnostnik.Normalno, če imajo v Lidlu več dela. Ima pa Lidl avtomatske blagajne, pa se ni treba ukvarjati s trgovci.
Ponekod so v LIDL-u optimizirali, da blagajna 1 sedaj skrbi tudi za avtomatske blagajne.
Kolikor spremljam TUŠ MB Radvanje, očitno predelujejo v stilu dozidave MB Pobrežje - zunanji dostop do najemniških lokalov. Sem ravno zadnjič govoril s kolegom, ki išče prostor za trgovino, pa sem ga opozoril na TUŠ, pa pravi, da ni šans, da gredo v sistem kjer se morajo prilagajat z odpiralnim časom,...in to konkretno očitno...al grejo next level, ali pa bo še kup trgovinic noter... spremembe bodo.. čeprav tuš mi je precej anti. ne vem, v lokalnem tako levi kader noter poleg na tone penzionistov ki kupijejo same čudne stvari, da jočeš poleg. Ne zaidem noter , razen če gre za življenje in smert.