HOFER in LIDL

disc

Guru
4. feb 2011
2.563
672
113
Men je pa škoda Hofra , ker mi je najbližji in sem bil do sedaj dosti zadovoln z artikli. Sem pa opazil tudi jaz , zadnje mesece, da določenih izdelkov ni več nikjer.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

casio

Fizikalc
19. nov 2014
561
49
28
Tudi jaz opažam, da je hofer postal vedno bolj slabo založen z izdelki in tudi strank ni več toliko. Ponavadi sem zadnje čase precej hitro na vrsti na blagajni.

Mogoče se motim, ampak prodajalci v hofru so mi od vseh trgovin najbolj prijazni, ker recimo dosti hodim tudi v lidl in so vsi živčni ..

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.689
2.519
113
Normalno, če imajo v Lidlu več dela. Ima pa Lidl avtomatske blagajne, pa se ni treba ukvarjati s trgovci.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.861
1.426
113
Glede na to da imamo največjo kvadraturo trgovskih površin na prebivalca v EU , ne bi bilo veliko škode , če bi bila kakšna manj.

Se mi zdi da so leta debelih krav mimo in tudi to najverjetneje sledi, ker bodo kupci bolj gledali kaj dobijo za svoj €....do sedaj očitno niso ker so trgovci navijali cene po mili volji in je bilo kot kaže dovolj dobička rast in gradnjo novih trgovin z navitimi cenami.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.133
743
113
43
povsod malo
Hoferjev je preveč in en drugemu kradejo kupce.
Imam 2 v krogu 5 km pa je en nabasan da nimaš kje parkirati drugi pa prazen da parkiraš čez 4 parkplace.
Potem so nekaj spreminjali aplikacijo in mi ni všeč pa ne najdem nič. Najboljšo ima Spar.
Lidl ima pa skozi neke akcije.
Hofer 0. Zdaj ima neke stalna znižanja pa mi ni cisto jasno ze 2 meseca.
Meso se je poslabšalo pa cena je ista kot v Lidlu.

To ni problem..lahko piše na jogurtu Milfina ali čungalunga ali Milsani al kaj je že zdaj. Dokler vidim Pomurske ali LJ mlekarne...ne pa neke Romune.

Recimo River cola pač ni Coca cola :)
če že kaka noname cola potem blues od eurospina, je še najbolj podobna colam, čeprav daleč od kokakole. Ostalo je vse bolj tko tko. Mi je pa kot res dobra konkurenca kokakoli, san benedetto cola, samo si spet cenovno tam tam, ni to trgovski brand in temu primerna je cena

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.689
2.519
113
Hehe, 100 ljudi 100 čudi. Meni je pa ravno hoferjeva najbližje originalu (tista v 2l flaši), eurospin pa zanič. Res pa da mi je tudi Pepsi čisto nepitna...

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.321
8.599
113
No viš, pri nas pa najprej pepsi potem pa dolgo nic... Kupujemo glede na okus in ne glede na poteklo, price tag ali politicno korektnost.