Hm, moderatorji...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
Zanima me, zakaj so zaklenjene teme o Upgradeu in Hrvaškem gostoljubju?

Prvo kot prvo, bi lahko v Upgradeu vsaj odgovorili na vprašanje avtorja. Tud po prebranih člankih, se mi zdi, da je bilo tud nekaj ljudi za to opcijo, tko da se mi zdi prov nesramno, da jo kr tko zaklenete in brez kakšne obrazložitve. Če je tema postala zasvinjana, se pobriše zasvinjane poste, tema pa naj se zaključi (če se že more) z neko utemeljitvijo, ne pa kr tko!

In tema o hrvaškem gostoljubju. Čist uredu tema. Človek je pač povedal svoje izkušnje. Nisem zaznal nekih nacionalističnih občutkov, kot se je zdelo moderatorju. Sej človek bi se verjetno isto razburjal, če bi prišel v mercator, pa bi ga peljali v skladišče izbirat artikle, pa še to le iz palete "potečeni roki". In tud noben drug odgovor ni nacionalističen. Kdo je pač še dodal svojo izkušnjo in mnenje. Tema nacisti, rasisti, pa še neki, je čist brezvezna, ker itak so 3 uporabniki aktivni, k kr neki bluzijo, brez meje okusa (da ne omenjam, da ko se oglašajo v drugih temah, so tud postali že malo nadležni). Zakaj ne zbiršete le "nacistične" poste v topicih, tema naj pa teče naprej. Ker tole bo zihr zanimiva tema v letu 2009, glede na to, da HR zgleda ne bo šla v EU, in me/nas prov zanima, kok bojo kej bl nesramni kot prejšnja leta. In tud take teme so prejšnja leta bila vsako leto, a leto jo pa ne bo, al kako??

mislim, The_Red_Devil, nisi fer, niti razumen.
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pričakuj da bo tudi tale tvoja tema kaj kmalu zaklenjena, saj po FAQ-u ne smeš komentirat "dela" moderatorjev.
cheer.gif

Razumen gor dol, povej patriotu in ateistu, da se ogneta teme, pa jo bom pustil. Dokler bosta pa drekala po vsaki temi, ki malo diši po nacionalizmu bom pa zaklepal.

Lahko pa vse pustimo in bo kot je bilo kakšnih 14 dni nazaj?

Če brišemo je narobe, če ne brišemo je narobe, z zaklepanjem je enako, z benanjem pa prav tako.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Na to, da The_Red_Devil ni fer sem opozarjal že jaz in nisem bil edini sedaj še msenjur opozarja. V tem je na žalost nekaj resnice.

Temi sta bili zanimivi ne glede na to, da smo različnih mnjen.

msenjur 5*

467716-post_slo.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Še posebej tvoji alterji so na to opozarjal. Jaz ga podpiram, ni pristranski, ampak razumen. Začel je zaklepat teme, ki so na ta ali oni način namenjene zgolj izjebavanaju protivnika. Pa naj bodo to "oni" ali pa "vi".

Nazadnje urejeno:

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Razumen gor dol, povej patriotu in ateistu, da se ogneta teme, pa jo bom pustil. Dokler bosta pa drekala po vsaki temi, ki malo diši po nacionalizmu bom pa zaklepal.

Lahko pa vse pustimo in bo kot je bilo kakšnih 14 dni nazaj?

Če brišemo je narobe, če ne brišemo je narobe, z zaklepanjem je enako, z benanjem pa prav tako.

Zaklepaš takšne teme katere dišijo po nacionalizmu?
V teh dveh ni še nič dišalo po tem. Drugače pa kot pravim odprimo temo RKC in full kritizirajmo in
evil.gif
je ne bo zaklenil.

Zaklepa tisto kar njemu ne odgovarja za mnenje drugih uporabnikov pa mu visi dol.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Še posebej tvoji alterji so na to opozarjal. Jaz ga podpiram, ni pristranski, ampak razumen. Začel je zaklepat teme, ki so na ta ali oni način namenjene zgolj izjebavanaju protivnika. Pa naj bodo to "oni" ali pa "vi".

Ja ker sem objavil posnetek kateri prikazuje načrte islama v eu in sem fasal ban. In to je za moje pojme pristransko.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
torej, kar ti dejansko delaš je to, da Patriotu in Ateistu prepoveduješ vsakršno pisanje osebnega mnenja in prepričanja glede hrčkov in ostalih v tem delu foruma... VSEM ostalim uporabnikom pa prepoveduješ pisati mnenja in osebne prigode pri naših sosedih (severnih, južnih,...)

in potem ti praviš da sta ona dva nestrpna
crazy1.gif

heil red devil
hitler.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:

Se pravi da je dovoljeno zagovarjat cigane, čefurje in podobno, kar pa vsaj malo diši po (slovenskem) domoljubju pa ne?
priden.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
torej, kar ti dejansko delaš je to, da Patriotu in Ateistu prepoveduješ vsakršno pisanje osebnega mnenja in prepričanja glede hrčkov in ostalih v tem delu foruma... VSEM ostalim uporabnikom pa prepoveduješ pisati mnenja in osebne prigode pri naših sosedih (severnih, južnih,...)

crazy1.gif

heil red devil
hitler.gif

5*
467716-post_slo.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:

Ja ker sem objavil posnetek kateri prikazuje načrte islama v eu in sem fasal ban. In to je za moje pojme pristransko.

Jaz pa ker sem dokazal da je pol primerov kaznivih dejanj na ljubljanskem sodišču povzročeno s strani južnjakov.
priden.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.556
1.085
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:

crazy1.gif

heil red devil
hitler.gif

Ja hvalabogu d aje tako, zaradi par folka je forum postal smetišče, ne pa forum. Ničemur več ni to podobno.

Tudi Hitler je imel samo svoja mnenja.....

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:

Jaz pa ker sem dokazal da je pol primerov kaznivih dejanj na ljubljanskem sodišču povzročeno s strani južnjakov.
priden.gif

Normalno, da južni skrbijo za južne.

To pa, da kradejo in delajo pizdarije po Sloveniji pa je tako ali tako znano.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ja hvalabogu d aje tako, zaradi par folka je forum postal smetišče, ne pa forum. Ničemur več ni to podobno.

Tudi Hitler je imel samo svoja mnenja.....

lej, če se nekdo odmakne od teme, se mu lahko zbriše post. Se ga opozori in je stvar zaključena.
Zdej se pa zaklepa teme samo ker se hrčke notri omeni!
13.gif
v bistvu se je omenilo njihovo gostoljubnost in njihov turizem!
Nej pol Alter.SI prestavi v Alter.hr...pa bo stvar fertik.

dobil bo ogromno podpore na oni strani pri pljuvanju vse kar je slovenskega.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Ti je onemogočeno pisanje in stresanje frustracij? Sej vemo da imaš veliko za povedati. Imaš temo, razpiši se

imaš ti kaj osebnih motenj če nekdo napiše kaj čez njihovo gostoljubnost? očitno! drugače nebi zaklepat šel teme.
bonk.gif

no, sej mogoče pa je tvoj protekcionizem čisto iz poslovne narave. očitno je tvoj poslovni partner ravno v tisti temi omenjeni hotel...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.