Hitrost je glavni vzrok nesreč

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Zakaj bi tvegal in se peljal s 10 piri v riti domov, ali pa poleg nekoga, ki jih ima toliko v riti? Ni šans, ko sem bil mlad in nor sem se peljal poleg enega takega bisera, pa verjetno je kako pivo manj v igri bilo ( ampak nekje 7 ali 8 jih je vseeno bilo, v kratkem času), je šel prehitro v ovinek in sma skotala katro. Ja, tak te pa res BP pripelje domov
bonk.gif

Kak lahko komirance zagovarjate, češ saj tisti z mobiteli na uhah tudi ogrožajo ostale? Ste sami pijančki? Ne rečem, 2 pira sta čist ok (še raje max. 1), ne pa 4,5 ali več, že slabše ocenjuješ razdalje in počasneje reagiraš. Če ne prej, se tega zaveš, ko sam narediš tako nesrečo, ali pa jo imaš ker se nisi mogel izogniti enemu pribitemu za volanom.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
realno je tudi da ne odložiš ker prej povzročiš nesrečo... enako kot je realno da lahko tudi nekdo s 10 piri domov pripelje popolnomaBP.

mene enako ogroža tako un ki je spil 10 pirov kot tisti ki telefonira in tisti ki spi za volanom ter tisti ki pelje 20km/h prehitro!! torej dejmmo vse dat 1. na zdravljenje 2. v zapor takoj 3. vzet izpite!

to je pa zato, ker ne znaš realno ocenit nevarnosti

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
ne, to je zato, ker nekateri aje s prstom kažejo naokoli, kot da bi sprejeli latno odgovornost

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
amm kdo kaže s prstom? jaz se strinjam za stroge kazni ampak za vse...

torej? kdo je tisti ki išče izgovore v tistih ki so spili 7 pirov? jaz ne iščem izgovorov v nobenem želim pa da so zakoni fer. če se nekoga s 0.8 zapre in odvzame izpit bi moralo biti isto tudi za telefonarje, zaspance, divjake....

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
nazadnje ko sem gledal ZVCP, te pri 0,8 promila v krvi niso zaprli in odvzeli izpita. ravno tako velja za tiste, ki so jih dobili s telefonom v roki. ali tiste, ki so vozili zaspani, pa tiste, ki so peljali 30km/h prehitro. torej, v čem je problem?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
amm kdo kaže s prstom? jaz se strinjam za stroge kazni ampak za vse...

torej? kdo je tisti ki išče izgovore v tistih ki so spili 7 pirov? jaz ne iščem izgovorov v nobenem želim pa da so zakoni fer. če se nekoga s 0.8 zapre in odvzame izpit bi moralo biti isto tudi za telefonarje, zaspance, divjake....

rolleyes-1.gif

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
to je pa zato, ker ne znaš realno ocenit nevarnosti

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Kako lahko spijete 7,8 pirov in vozite normalno? A vas nč ne tišči lulat? Js vem, da ne morem vozit normalno, ko me tišči lulat.. :D

Koliko je drugače oz. v čem je razlika med v eni roki mobitel in vozit, ali na sovoznikovem sedežu ena res dobra baba, ki jo ali šlataš za koleno ali za finko? In po možnosti še gledaš v oči..