Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Jst sm skrajno nezadovoljen s sedanjimi zakoni, saj so omejitve v naseljih odločno previsoke in so tudi glavni vzrok nesreč. Do tega pridemo, če sklepamo po tem, da komaj pridem domov popolne, pa se pred mojo bajto trije talenti skantajo en v drugega - v konici, ko se folk mimo bajte vozi z okoli 20 do max. 30 km/h. Seveda so klicali policijo, da so prišli, prižgali lightshow in postavili tisto tablo pozor kresalčki, da se bodo lahko 2 uri kregali, kdo je sploh kriv za nesrečo, v kateri je bilo par popraskanih odbijačev. V bistvu policajem res ne zavidam njihove služba
No, še vedno zmaga ena ženska, ki je pred mojim vhodom pred leti nagazila celo kolono (stali so pred semaforjem), pol je bla pa vsa histerična, da "a zdej bom pa jst kriva, sej je bla zelena luč na semaforju"
V bistvo so mi prav popestrili dan.
P.S.
V bistvu sem se zarekel. Zmaga en wannabe frajer s Fiatom, ki je že dolgo nazaj, ko me je moral še fotr okrog vozit, nekaj špilal wannabe šumaherja. S fotrom ravno zapeljeva z dvorišča in se ustaviva 5 m od bajte pred semaforjem na rdeči. Fotr pa začne neki drkat po prestavni ročici, pa men nč jasn kaj mu je (pač rdeča je bla pa avti pred nama), nakar nekaj zaškripa, se že hočm obrnit pa pogledat, pa še glave nism obrnil in BUMMMMMMMMM
V avtu so bli 4je - voznik, njegov koLega in pa dve ženski, ki sta jih najbrž peljala na lepš =) Pol se je neki delu frajerja gor dol, pa se ga je že njegova baba naveličala, k je rekla "dej jim že kuponček", pa za glavo se je držala vsa iz sebe