Hitrost je glavni vzrok nesreč

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz bi se bolj bal epileptikov (ti ne morejo narediti nic, ce pride do napada), tudi poznam enega, ki vozi in me posteno stisne, ko pomislim na to, ker sem videl kako ga je enkrat razmetalo, ko smo sedeli za mizo. Pri tabletkarjih je problem bolj, ce jih ne jemljejo, ker so potem vsi cudni, ni pa tako, da bi jih jemali prevec.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tale tema je cist nesmiselna?
13.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Saj če redno jemlje zdravila, ne pije alkohola, ne ponočuje itd. je dokaj nenevaren... če pa se tega ne drži, potem pa je drugo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Koliko je pa v Sloveniji mobitelov?
rekel bi okoli 2 milijona. zakaj?
Ah pozabi.
Tako kot ne moreš sklepat po popiti pijači, koliko jih bo pijanih vozilo, tako ne moreš po številu mobitelov sklepat, koliko jih bo med vožnjo telefoniralo.
Telefoniranje med vožnjo je približno toliko nevarno kot če bi vozil pijan in napihal 0,4 Tko so izračunali.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
to so izračunali taki pijanci kot ti, verjetno so meli sami kak promil pod kapo, ko so to računali in so eno decimalko prestavili...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
niso niso. u bistvu zo znanstveniki izračunali celo 0,8!!!! kar je popolnoma realno. glede na dejstvo kako se dekoncentriraš ko vožiš in govoriš...

seveda vsi gledajo grdo samo tiste ki imajo 0,5 ko pihnejo. te je treba zapret une ki čvekajo pa ne...

ajde spremente zakon, tako da tisti ki govori po gsm gre tudi za 1 dan v keho...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Sej tud če si zmatran konkretno ni nč boljše kot če si nažgan. Al pa z mislimi vse kje drugje sam pr vožnji ne.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Jst sm skrajno nezadovoljen s sedanjimi zakoni, saj so omejitve v naseljih odločno previsoke in so tudi glavni vzrok nesreč. Do tega pridemo, če sklepamo po tem, da komaj pridem domov popolne, pa se pred mojo bajto trije talenti skantajo en v drugega - v konici, ko se folk mimo bajte vozi z okoli 20 do max. 30 km/h. Seveda so klicali policijo, da so prišli, prižgali lightshow in postavili tisto tablo pozor kresalčki, da se bodo lahko 2 uri kregali, kdo je sploh kriv za nesrečo, v kateri je bilo par popraskanih odbijačev. V bistvu policajem res ne zavidam njihove služba
cheer.gif

No, še vedno zmaga ena ženska, ki je pred mojim vhodom pred leti nagazila celo kolono (stali so pred semaforjem), pol je bla pa vsa histerična, da "a zdej bom pa jst kriva, sej je bla zelena luč na semaforju"
hysterical-1.gif

V bistvo so mi prav popestrili dan.
cheer.gif

P.S.
V bistvu sem se zarekel. Zmaga en wannabe frajer s Fiatom, ki je že dolgo nazaj, ko me je moral še fotr okrog vozit, nekaj špilal wannabe šumaherja. S fotrom ravno zapeljeva z dvorišča in se ustaviva 5 m od bajte pred semaforjem na rdeči. Fotr pa začne neki drkat po prestavni ročici, pa men nč jasn kaj mu je (pač rdeča je bla pa avti pred nama), nakar nekaj zaškripa, se že hočm obrnit pa pogledat, pa še glave nism obrnil in BUMMMMMMMMM
hysterical-1.gif

V avtu so bli 4je - voznik, njegov koLega in pa dve ženski, ki sta jih najbrž peljala na lepš =) Pol se je neki delu frajerja gor dol, pa se ga je že njegova baba naveličala, k je rekla "dej jim že kuponček", pa za glavo se je držala vsa iz sebe
hysterical-1.gif

hehehhe... itak da je kriva hitrost, če bi stali pri miru bi se bolj težko sploh srečali kaj šele zabili
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
no zaspane bi lahko tudi ponoči lovili pa jih dali spat namesto domov na miliCo... bi se zmanjšalo št nesreč sploh tistih "neneadno zavil na nasprotni vozni pas..."

ajde ste za? ko tok čez tiste ki včasih 2 pivi spijejo govorite...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Sej tud če si zmatran konkretno ni nč boljše kot če si nažgan. Al pa z mislimi vse kje drugje sam pr vožnji ne.
Če si zmatran je še slabše kot če si nažgan.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Če si zmatran je še slabše kot če si nažgan.

Ne eno ne drugo ni za na cesto.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Veš koga dajo na njihovo "hišno" specialiteto, jutranji ričet? Takega ki je dva pira spil že ne (noben takih ne preganja), takega ki je spil 5 ali več (velikih) pa je že blizu tega, pa tako komiranega kot je bil kolega, ki je par dni nazaj zaradi tega končal v bolnici. In prav je tako.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
mogoče zato, ker ne obstaja noben tester ali pa laserski merilnik utrujenosti, s katerim bi policaj že na 100m daleč ugotovil, koliko je nekdo zaspan? imaš ti kako idejo, kako bi policaj izmeril, ali je voznik preveč zaspan, da bi bil za na cesto?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
niso niso. u bistvu zo znanstveniki izračunali celo 0,8!!!! kar je popolnoma realno. glede na dejstvo kako se dekoncentriraš ko vožiš in govoriš...

seveda vsi gledajo grdo samo tiste ki imajo 0,5 ko pihnejo. te je treba zapret une ki čvekajo pa ne...

ajde spremente zakon, tako da tisti ki govori po gsm gre tudi za 1 dan v keho...

realno je tudi to, da jaz telefon lahko v vsakem trenutku odložim ti 5 pirov pač ne

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
realno je tudi da ne odložiš ker prej povzročiš nesrečo... enako kot je realno da lahko tudi nekdo s 10 piri domov pripelje popolnomaBP.

mene enako ogroža tako un ki je spil 10 pirov kot tisti ki telefonira in tisti ki spi za volanom ter tisti ki pelje 20km/h prehitro!! torej dejmmo vse dat 1. na zdravljenje 2. v zapor takoj 3. vzet izpite!