Hitrost je glavni vzrok nesreč

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Jst sm skrajno nezadovoljen s sedanjimi zakoni, saj so omejitve v naseljih odločno previsoke in so tudi glavni vzrok nesreč. Do tega pridemo, če sklepamo po tem, da komaj pridem domov popolne, pa se pred mojo bajto trije talenti skantajo en v drugega - v konici, ko se folk mimo bajte vozi z okoli 20 do max. 30 km/h. Seveda so klicali policijo, da so prišli, prižgali lightshow in postavili tisto tablo pozor kresalčki, da se bodo lahko 2 uri kregali, kdo je sploh kriv za nesrečo, v kateri je bilo par popraskanih odbijačev. V bistvu policajem res ne zavidam njihove služba
cheer.gif

No, še vedno zmaga ena ženska, ki je pred mojim vhodom pred leti nagazila celo kolono (stali so pred semaforjem), pol je bla pa vsa histerična, da "a zdej bom pa jst kriva, sej je bla zelena luč na semaforju"
hysterical-1.gif

V bistvo so mi prav popestrili dan.
cheer.gif

P.S.
V bistvu sem se zarekel. Zmaga en wannabe frajer s Fiatom, ki je že dolgo nazaj, ko me je moral še fotr okrog vozit, nekaj špilal wannabe šumaherja. S fotrom ravno zapeljeva z dvorišča in se ustaviva 5 m od bajte pred semaforjem na rdeči. Fotr pa začne neki drkat po prestavni ročici, pa men nč jasn kaj mu je (pač rdeča je bla pa avti pred nama), nakar nekaj zaškripa, se že hočm obrnit pa pogledat, pa še glave nism obrnil in BUMMMMMMMMM
hysterical-1.gif

V avtu so bli 4je - voznik, njegov koLega in pa dve ženski, ki sta jih najbrž peljala na lepš =) Pol se je neki delu frajerja gor dol, pa se ga je že njegova baba naveličala, k je rekla "dej jim že kuponček", pa za glavo se je držala vsa iz sebe
hysterical-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.626
113
še v SLO - ampak komaj
no - mene so že nabasali - sicer pred leti na Celovški

jutranja klasika - stop 'n go - pridem do polovice križišča - teta pred mano počaka, jaz tudi - BMW za mano ne, VOLVO za BMWje tudi ne, ta tretji (ne vem več kaki avto) pa tudi ne - od silne sile udarca mene še nabije naprej v avto pred mano - seveda vsi ven - se zedinimo da kličemo plave - prvo vprašanje je seveda bilo če je komu kaj - hvala bogu nobenemu nič, sam pleh - me (nas) je policaj kar po telefonu "nagnal" s Celovške na prvo avtobusno (z izjavo "spizdite s ceste dol - boste povzročili prometni kolaps" - op.a. kot da že nismo - je v 5 minutah itak bila kolona do Medvod in čez
grin1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Zabavno to. Počas bo folk že iz dolgčasa zjutraj to začel delat, da bo za popestritev kakšno kolono pred sabo pobožal ... Če bi zadel na lotu par milijonov ... se pelješ ob 100m koloni po levi mimo, pa vse po boku popraskaš, pol se pa trapastega delaš, ups nisem nobenga videl.
smile-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Kera budala, ne morm nč druzga rečt. Tale bi v vsakem primeru povzročil nesrečo; če ne bi šel prehitevat, brez da bi se prepričal, bi itak pregazil celo kolono. Pešči so pa imeli tudi srečo... Če bi prišel 2 sekundi prej, bi še 3 pokosil
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Je bla 30 letna ženska. Kolesar je umrl. Zmaga pa to da so firbci 3 minute gledali in ga noben ni prisel pogledat ce je sploh se ziv.

Sicer pa na prvotni prispevek - policija mora vsako prometno ki jo obravnava potem narisat itd.... vsem potalatkazni ker sicer je sef cisto iz sebe ker ni ukrepa kljub prekrsku s posledico nesrece itd. Mi je pa vsec da je pocasi praksa postala, da se vsem ki majo samo popraskane avte in jihne umaknejo da placilca za oviranje prometa. Kot da more ljubljana kolaps dozivet ker dva ne znata vozit.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Ko sem jaz mel podobno lažjo prometno (nekdo je menjal pas vame in potem vztrajal, da on ni nič kriv) sem klical policaje, so prišli, vprašali kaj je blo, to je trajalo 5 minut. Nato sta policaja rekla oni je kriv, izpolnita poročilo lepo sama kot vesta in znata, mi2 greva dalje in sta šla. Dala sta mi en pildek, da sta bila na ogledu, to je bilo pa to. Pa meni se je vsaj videlo, da sem mel avto po boku razfakan, teli ko so se danes zabili bi pa moral it tja na 5cm gledat, če se komu kaj pozna, pa so se tam več kot eno uro pregovarjali s policaji... pa itak nobenemu nič. Da bi bil jaz policaj bi jih nagnal stran od oktavije, pa šel dalje ...

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
A pa res ... ja fak ... ženska... pa še drogirana? A v bih lahko vsaj ime pa priimek povedo ... že ni bla "taprava". da se pri nas kaj takega zgodi, vse ponikne.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Odkar je tisti v celju povzrocil smrtno prometno 1 uro po nesreci od katere ogleda sta policista odstopila, so sefi zelo tecni kdaj lahko odstopis od ogleda. In ce vidis da se kregajo tudi s teboj glede krivde, potem das kazen ze samo zato ker v svoji zmoti vztraja.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A je kdo dojel od kje ta avto pride ? Meni izgleda po eni strani tako, kot da obrne tisti, ki na zacetku pelje gor, po drugi strani pa kot da se je vkljucil na cesto tam z desne. Kar naenkrat je bila tam, kot da bi bil pospesen posnetek
shocked-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Ja kolikor se meni zdi, pripiči izza ovinka in ravno za las prehiti kolono, v smislu da se uštuli med avto na koncu kolone in med avto, ki je peljal v isto smer kot kolesar, ki ga je zbila ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Je bla 30 letna ženska. Kolesar je umrl. Zmaga pa to da so firbci 3 minute gledali in ga noben ni prisel pogledat ce je sploh se ziv.

Sicer pa na prvotni prispevek - policija mora vsako prometno ki jo obravnava potem narisat itd.... vsem potalatkazni ker sicer je sef cisto iz sebe ker ni ukrepa kljub prekrsku s posledico nesrece itd. Mi je pa vsec da je pocasi praksa postala, da se vsem ki majo samo popraskane avte in jihne umaknejo da placilca za oviranje prometa. Kot da more ljubljana kolaps dozivet ker dva ne znata vozit.

ta je letel 30 metrov po zraku ubil ga je pa že itak trk, pa nogo mu je utrgalo pri trku če se ne motim

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Tale voznica je vozila pod vplivom tablet.
V Sloveniji zdravniki napišejo 2 miljona receptov letno za zdravila, ki vsebujejo psihoaktvne snovi ki zmanjšujejo sposobnost za vožnjo.
Pa je že kdo slišal, da so policaji ulovili koga, ko je vozil pod vplivom tablet?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.626
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa je že kdo slišal, da so policaji ulovili koga, ko je vozil pod vplivom tablet?

ne - ker smo slovencelnji tako zavedni vozniki in se ne vsedamo v avto potem ko požremo kaki apaurin al dva
tongue-1.gif

na momente ( (popravek: večji del cajta) te res ne štekam - 95% cajta tolčeš čez policijo - sedaj se pa pritožuješ, da svojega dela na opravljajo - ko bodo pa tebe (al katerga od tvojih prijateljev) dobili, da je vozil z "pod vplivom zdravil" pa bo spet stok in jok, kake barabe so policaji
stupid-1.gif

šizofrenija.press

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
Citat:
V Sloveniji zdravniki napišejo 2 miljona receptov letno za zdravila, ki vsebujejo psihoaktvne snovi ki zmanjšujejo sposobnost za vožnjo.
glede na to, da je v sloveniji letna poraba alkoholnih pijač na prebivalca 97,3 l piva, 42,4 l vina in 2,4 l žganih pijač, bi rekel, da je preceeeeeej večja verjetnost, da srečaš na cesti pijančka, kot pa zadrogiranca od tablet
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
glede na to, da je v sloveniji letna poraba alkoholnih pijač na prebivalca 97,3 l piva, 42,4 l vina in 2,4 l žganih pijač, bi rekel, da je preceeeeeej večja verjetnost, da srečaš na cesti pijančka, kot pa zadrogiranca od tablet
grims-1.gif
Koliko je pa v Sloveniji mobitelov?