Hilda!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, posebej je pa prizanesljiva do farških
wink-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
pri velikih barabah se najdejo procesne napake, pri malih nikoli.

burleske.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
Procesna napaka??? Pri našem pravosodju bi še Hitlerja po ene tednu izpustili iz zapora in mu na koncu plačali odškodnino
Večja "baraba " si več šans imaš, da ne boš obsojen.... Če kradete, kradite več kot milijion

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
je zjutraj po radiu rekla, da jo hilda spominja na njenega očeta. kadarkoli ji je dal hišni pripor ga je prepričala, da je prišlo do procesne napake in jo je naslednji dan že ven spustil.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Procesna napaka??? Pri našem pravosodju bi še Hitlerja po ene tednu izpustili iz zapora in mu na koncu plačali odškodnino
Večja "baraba " si več šans imaš, da ne boš obsojen.... Če kradete, kradite več kot milijion

Mi bi dejansko potrebovali enga Hitlerja, da bi mal prepucal vse veje oblasti. 1. del "Mojega boja" kjer opisuje gnil sistem vladanja (demokracija, kjer noben politik nima dejanske odgovornosti svojih dejanj)sploh ni napačen, (dokler Adolf ne začne srat z radikalnem sranjem in iztrebljanjem).
V 90. letih smo bili država v razvoju in kapitalizem v tranziciji, zdaj pa nas bodo kmal odpeljal na kup gnoja.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Jaz pa mislim, da bo v naši državi počilo šele, ko se bo nekaj ljudem scufalo v glavi in bodo takim tajkunom prinesli darilo v obliki aktivirane ročne granate. In jaz mislim, da bi se to moralo zgoditi.

Čeprav je to barbarski način reševanja težav, ampak barbarstvo se obnese šele, ko odpovejo vsi drugi konvencionalni načini iskanja pravice.
Ko bodo vsi tej gnilobni osebki dojeli, da lahko dobesedno izgubijo glavo, se bodo začele stvari obračati na bolje.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Jaz pa mislim, da bo v naši državi počilo šele, ko se bo nekaj ljudem scufalo v glavi in bodo takim tajkunom prinesli darilo v obliki aktivirane ročne granate. In jaz mislim, da bi se to moralo zgoditi.

Čeprav je to barbarski način reševanja težav, ampak barbarstvo se obnese šele, ko odpovejo vsi drugi konvencionalni načini iskanja pravice.
Ko bodo vsi tej gnilobni osebki dojeli, da lahko dobesedno izgubijo glavo, se bodo začele stvari obračati na bolje.
Čeprav se strinjam z napisanim, si kar malo preveč direktno napisal.....
crazy1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
sovražni govor do tajkunov? Ja bogi revčki, res se mi smilijo.

Glede ostalih tipk mi pa dol visi če sem iskren.