Hilda!

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Nic ji ni treba obljubit, to se sam tko rece....
smile-1.gif
No, mogoce jo pa bodo do vecera ze nasli.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
a to so mel na sodišču dan odprtih vrat pa so otroci iz vrtca mal urejal zadeve

evil.gif

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Omogočili so ji legalen pobeg iz države.Zdaj pa tisti,ki jo je izpustil naj gre sedet dokler se kriminalka ne vrne.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Če prav razumem, tožilstvo ni PRAVOČASNO opravilo svojega dela, to pa je, kot da ga sploh ni opravilo.
Trgovke v Lidlu so zaposlene za skrajšan del. čas, ampak vse ostajajo dlje, da lahko opravijo svoje delo, če ne so brez službe.
Enak sistem bi moral bit v pravosodju, komur ni po volji, pa naj ****** kamor hoče......

Pa ne vem zakaj se sploh čudimo in zgražamo, sj smo vsi vedeli kako se bo razpletlo, samo podrobnosti izvedbe svinjarije ne

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
* pesimistična varianta: tožilec je dobil spodbudo (denar ali konjsko glavo) in spremenil obtožnico.
ampak ne manjka več veliko, ko bo začelo ljudstvo pošiljat novo vzpodbudo, denar ne zaleže in bo očitno treba konjske glave
10.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
V glavi se mi ponavlja refren od MI2:
Pa je šla....

Bravo naše sodstvo in ostala gamat.
aplauz.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Lufthansa nima nobenega poleta Frankfurt - Nairobi s postankom (oz. končno destinacijo) v Johannesburgu.

kakorkoli dejstvo je da ima Hilda tam res sestro z družino....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Hitman s.p. Pa gremo..... Zdej to vse pred prazniki,da je raja bolj...boli me dick,vazn,da je sonce. Kad padne belo govno,se ji bo pa zavidal,pa folk bo klel....pa spet na minusu strajkat....haha. Sej,ni samo lisica zvita,ampak tudi kokos neumna.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Lufthansa nima nobenega poleta Frankfurt - Nairobi s postankom (oz. končno destinacijo) v Johannesburgu.

kakorkoli dejstvo je da ima Hilda tam res sestro z družino....

To pa nisem vedel, potem bi res lahko bilo nekaj resnice na tem. Sem pa našel tole: http://www.svet24.si/2013/05/sestro-ima-v-keniji/

''Potem ko je prišlo na dan, da nekdanja gradbena baronica Hilda Tovšak zaradi lepega vedenja za zapahi konce tedna preživlja v družinskem okolju''

Potemtakem bi lahko pobegnila že kadarkoli prej. Me zanima, če so ji po prekinitvi pripora prepovedali odhod v tujino. Če niso, je lahko odšla v Kenijo, pa ji nihče zaradi tega nič nebi mogel.