helikopter v Z zasavju

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.356
7.458
113
Citat:
Uporabnik jazjaz51 pravi:
Oba poznam. Enega in drugega.
In si vseeno napisal nekaj tako neumnega?

Sta samo dve opciji. Ali cloveka poznas (d.p.) in ves da je id.iot ali pa ga ne poznas. Samo dejstvo da se pise petrovcic ne pomeni nic. Jaz poznam vec petrovcicev pa so vsi normalni zabrazliko od tega ki je streljal.

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Vem od kod so se preselili.

Vem iz kje izjajajo
smile-1.gif

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Najbrž je hotel povedati, kdo je to, ne pa z namenom, da bomo/boste razčlenjevali priimek človeka.
Jaz sina oziroma tega fanta, ki je ustrelil policaja, ne poznam, poznam pa njegovega očeta.
In težko je sklepati po starših, kakšni so oziroma bodo otroci.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
A ma veze kako se piše.. Lahko bi bil tudi kak omejen skinhead, ti so tudi pacienti svoje vrste. Upam, da bodo sodišča opravila svojo nalogo in bo tip obžaloval svoje dejanje do konca življenja. Eno je usekat policaja al ga pa ustrelit.. Predstavljajte si, da vašega sina ubije takšen kre-ten, pa me zanima če vas bo še zanimalo kakšno končnico priimka ima.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Katastrofa.
Pogrešam smrtno kazen.
Da ne bo kdo preveč pameten - tudi za Branka Mačka.
Ali pa vsaj tako kot v Ameriki - doživljenska kazen - pa da mu nabijejo 300 let, da tudi z raznimi delnimi pomilostitvami ne pride ven.
Aja, pa fantje bi morali za zapor delati, ne pa da jim jaz plačujem ..

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
kaj je res storilec pripadnik vojske?

V Litiji je ob 16.37 prišlo do streljanja, v katerem je bil ustreljen policist, je sporočila policija. Storilca so že prijeli. Po do zdaj znanih podatkih gre za aktivnega pripadnika Slovenske vojske.

vir rtvslo

Grim

Pripravnik
8. jul 2013
137
0
16
Poznam drugega policista iz patrulje. Sploh ne vem kaj naj rečem...
Vsekakor pa upam, da jih strelec konkretno dobi po picki.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.356
7.458
113
Model. Prosim. Spi.zdi z politicnimi in rasisticnimi vem iz teme. Nikoli nisem skrival da sem desno usmerjen ampak pises neumnosti. Storilec je kot prvo kriminalec kot drugo pa kr.eten.

Sicer so v preteklosti storilcu ze omejili dostop do orozja ampak oto niti nima veze. Se strinjam s shiftom - se je za vprasat kako je prisel v vojsko. Je pa fanatik - za osebno se je slikal v iniformi itd... gre pa kot je bilo napisano za altivnega pripadnika sv. Kar pa ne pomeni da so vojaki slabi - med njimi je bil pac kriminalec.