HEKERJI - danes ob 20h na TV SLO 2

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
če ni not omenjen, rigi pa millenium pa x-org, pol je za [cenzura]
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni se ni zdelo ne vem kaj, je pa logično, da zanimivega ne bo na tv

jello

Guru
22. sep 2008
10.275
3.911
113
Sem se spomnil fotrovega pogleda ko sta prisla kapsa na pogovor. In potem olajsanja da gre samo za zajebancijo na racunalniku.
hysterical-1.gif
Naredil pa nisem v resnici nic (resnega). Vsaj nalasc ne, sem bil prezelen.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Men se je zdel pa cisto posrecen dokumentarec! Sploh zato, ker te vrne v mladost in case dialup modemov, irca, "sposojenih" gesel, obiskov policije na domu ipd:)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Hah sem mislil, da sem bil edini z obiski policije na domu. Naši otroci nebojo nikdar poznali cajtov, ko si uporabo plačal (drago) po urah.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.952
113
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Men se je zdel pa cisto posrecen dokumentarec!
V bistvu ne. Gre za romantiziranje preteklosti in napačno sporočilo iz nekih drugih časov. Danes 2015/16 hekanje ni področje za katerega bi na javni televiziji razlagal da je tako kul, da dobiš potem službo na Havajih. V kontekstu časa je primeren moralni nauk da dobiš na dolenjskem sobo z okovjem na oknu.

Hekerji, ki so naredili stotisoče evrov škode se v soju žarometov smejijo in dajejo vtis da je šlo za igro ki jo lahko primerjamo kvečjemu z vragolijami iz filma Gadi, še omenjeni specialci v kontekstu cele oddaje izpadejo kot Žandarji iz St. Tropeza.
bonk.gif

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Men se je zdel pa cisto posrecen dokumentarec! Sploh zato, ker te vrne v mladost in case dialup modemov, irca, "sposojenih" gesel, obiskov policije na domu ipd:)

tudi meni je polepšal večer, res mi je blo kul se spovnat neki izpred časa :D

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Men se je zdel pa cisto posrecen dokumentarec!
V bistvu ne. Gre za romantiziranje preteklosti in napačno sporočilo iz nekih drugih časov. Danes 2015/16 hekanje ni področje za katerega bi na javni televiziji razlagal da je tako kul, da dobiš potem službo na Havajih. V kontekstu časa je primeren moralni nauk da dobiš na dolenjskem sobo z okovjem na oknu.

Hekerji, ki so naredili stotisoče evrov škode se v soju žarometov smejijo in dajejo vtis da je šlo za igro ki jo lahko primerjamo kvečjemu z vragolijami iz filma Gadi, še omenjeni specialci v kontekstu cele oddaje izpadejo kot Žandarji iz St. Tropeza.
bonk.gif

in zakaj ne? Določene stvari so še vedno iste kot pred 20leti.... pa ni nujno v katerm letu smo.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
To je nekaj kar so naredili ob 25. obletnici obstoja, mal romantike in spomina na stare dni. Pa ozaveščanje
smile-1.gif