Hebena vremena

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Haha [censored] mas ideje ej =))

Ma nasmeju si me, a da bi mogu fejkat da bi mi pršlo, where the [censored] is the point of that
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ksz...

pille ti ji nared sam triangle choke pa pol reč da je od silovitosti vajinega hkratnega orgazma omedlela...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Če je katera bejba tok glupa, da bi ti verjela...ok.. Samo to pomeni, da njen IQ ni višji od hidranta.
crazy1.gif

Sicer pa tema brcnjena v temo.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
ksz
ko "mladi pubec" sexa ze v cetrto, mu mogoce ne pase vec ravno, je ze utrujen, pa noce razocarat punce..ha? samo ta varjanta gre samo tako, da reees hitro zavijes kondom v robcke & odvrzes...zvit obraz ob fejk orgazmu tipa pa more biti tudi priceless...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
A se vam je ze kdaj zgodilo, da ste sexali z hudo bejbiko, ampak je bil fuk tako slab, da ste morali na koncu fejkati orgazm samo da se resis bitchle nesposobne?
grin1.gif
A to "hlod" varianta?
smile-1.gif

Mogoča pa se dela mrtvo, da se te reši.... (pri živalih pali... baje en preživel napad grizlija tako, da se je delal mrtvega)

Glede fejkanja v kondom, primer je v filmu "40 dni brez seksa".

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kva, a je bil to prvi seks (ne mislm prvi -prvi, ampak pač za vaju dva prvič
grin1.gif
) .. če je bil res prvi, ti neb blo treba fejkat.. pač tko je, a mislš da bejbam pa vedno pride? sploh če je prvič z nekom novim, se mi zdi vse drugo bolj pomembno kot pa če ti pride al pa ne... Bo pa drugič zato tolk boljše.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz sem enkrat zaspal vmes (no ja, zadremal). A to tudi šteje?