Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
To je res. Za HD DVD in BLue ray je res najbolj smiselno kupit PS3. Ta ima dovolj močan procesor, pa še linux firmwari so na pohodu, pa še lepo zgleda, ko postaviš zraven tv-ja.
Hočem povedat da je firware napisan v linux okolju. To pomeni da ni originalen, ki pa prinaša tudi kakšne bonbončke, ki jih originalni pač ne.
Podobno je pri Linksys ruterjih, kjer je linux firmware za vsaj 200% boljši od originalnega.
Seveda sem o PS3 samo bral, o Linksysu pa ga dnevno uporabljam (služba pač).
a HD filmi na HBOju pa na Discovery so zares HD al so tudi ripi? Kakor jaz vem mi itak ne moremo sprejemat hd pravega signala, ker slo. še nima takega kablovja, sicer malokdo v Evropi. Vem pa da v ZDA redcimo Fox oddaja v HD formatu kar nekaj nadaljevanjk in programov in da tam se pa da. So zamenjali celo produkcijo na hd of course.
dokler ni k tebi HD signala, ne bo nic... razn BluRay ali pa HDDVD. bluray predvaja ps3. posamezni playeri za HDDVD ali BluRay so vbistvu ful dragi, gre pa tudi preko racunalnika na tv. in na navadnem DVD playerju HD vsebin NE mores prikazovati. in pa rabis HDready ali FullHD TV.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.