Harvey Norman

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Nič nisem zasledil, da bi folk kaj jamral čez Harvey Norman, kot to počne čez Rutar (pohištvo).
Kakšne so kaj vaše izkušnje z Harvey Norman? Sicer jaz pri njih nisem kupil še nobene večje stvari, me pa zanimajo izkušnje ostalih.
Je pristop prodajalcev kaj drugačen kot drugje?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.629
356
83
Kras
www.mtl.si
Moje izkušnje niso kaj posebnega.
Glede same kvalitete pohištva pa: hotel kupit nočni omarici in posteljo. Izgledalo precej ok, ko sem sestavljal mi je šlo na bruhanje. Se je kar lomilo vse skupaj. Tako da, le zapakiral in vrnil stvar. Niso komplicirali pri vračilu.
Ob nakupu sedežne prišla pred rokom, čeprav imam še eno reklamacijo za uredit. Tudi pri prevzemu te reklamacije izredno pozitivno vzeto vse skupaj. Nobenih izmikanj, itd.
Občutek, kot da se trudijo za stranko.

Nisem pa vsakič skočil na njih kot stekel penast pes, temveč lepo normalno človeško.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
mi smo vzel eno klubsko mizico ter smo jo cakali 2 meseca, pa se potem je prisla brez enega vijaka:S
drugic pa smo vzeli 2 jogija po 500 eur in ker nista bila enake trdote (ceprav bi morala bit) so enega od teh brez problema zamenjal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kolega je doživel zanimivo izkušnjo:)
ima kr neki dnarja, vendar na zven tega ne kaže in se res ne vidi. pa sta šla s punco kupovat sedežno, pa mu prodajalka reče, da so za niju sedežne na drugem koncu:)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.197
7.070
113
Vse kar semtam kupil je OK, še sedaj stoji in ni bilo polomljeno. Sem pa imel zanimivo izkušnjo s prodajalcem. Kupoval sem mizo in glej ga zlomka ravno razprodajo so imeli. Jaz se odločim da bi jo kupil in čakam prodajalaca da pride da mu rečem kaj bi jaz mel. Tko 10 minut nikjer nobenga. In pol grem protiprodajalcu in ko sem bil že blizu in me tip zagleda, se dobesedno obrne stran in začne "bežat" pred mano. Res prov stran je šel. In jaz ves zaprepaden grem nazaj do mize. Čakam spet 5 minut tam in si rečem da grem v drugo smer po prodajalca. In glej glej, tam je "pobegli" prodajalec. Spet me zagleda in sem se odličil da bom tekel za njim če je treba (bilo je že naravnost tragikomično), s hitrim korakom pridem do njega. Klepetal je s svojim sodelavcem. Povem kaj bi rad in tipo zabije: "u ne ne, to pa jaz nisem za to bo vam tale kolega pomagal." pokaze na sodelavca in... s hitrim korakom spet stran.

In ne, ne zgledam kot zombi, se umivam in nasplošno se me ljudje ne bojijo.

Potem sem se spomnil da so ponavadi prodajalci v teh trgovinah plačani po procentih in se mu verjetno ni dalo ubadat z menoj ko je videl katero mizo gledam.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
V harveyu majo zanimiv placni sistem...mislm da celo tak, da ce gre nekaj vn iz minusom oz. zelo slabim dobičkom, ti celo odbijejo pri placi.

Samo priblizno vem,ker je bivsi sodelavec tam delal,mogoce bo kdo drug iz prve roke znal povedat.

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
Naročil otroško sobo, prišla nekako v skladu z dogovorjenim rokom, ampak je bila ena omara napačna. Čakanje še enkrat (kljub 'urgenci', malo morgen) mesec dni, potem pa še pet dni (še enkrat urgentno) za dostavo.

LP

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
mi smo vzel eno klubsko mizico ter smo jo cakali 2 meseca, pa se potem je prisla brez enega vijaka:S
drugic pa smo vzeli 2 jogija po 500 eur in ker nista bila enake trdote (ceprav bi morala bit) so enega od teh brez problema zamenjal.

Ne razumem, da dva jogija ne zmorejo dostavt OK.
Nič ne pomaga, če je reklamacija hitra in vredu.
Osnovna napaka je nedopustna.
480837-KINGDOMBNRC.gif

Priponke

• 480837-KINGDOMBNRC.gif
    480837-KINGDOMBNRC.gif
    17,3 KB · Ogledi: 306

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
bo treba v harveyu vprasat:)
vem, da to ni normalno, se bolj cudno pa je, ker obstaja le ena trdota tega jogija. tko da so ocitno ze v fabrki zaj****:)

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.464
3.783
113
Kolega je kupil tam kavč... isti kot je bil razstavljen, pa je bil precej trši od razstavljenega, k njemu domov je prišel predstavnik Harveya, preveril trdoto in mu takoj pripisal dobropis v vrednosti kavča + menda nekaj dodatnega.