Vse kar semtam kupil je OK, še sedaj stoji in ni bilo polomljeno. Sem pa imel zanimivo izkušnjo s prodajalcem. Kupoval sem mizo in glej ga zlomka ravno razprodajo so imeli. Jaz se odločim da bi jo kupil in čakam prodajalaca da pride da mu rečem kaj bi jaz mel. Tko 10 minut nikjer nobenga. In pol grem protiprodajalcu in ko sem bil že blizu in me tip zagleda, se dobesedno obrne stran in začne "bežat" pred mano. Res prov stran je šel. In jaz ves zaprepaden grem nazaj do mize. Čakam spet 5 minut tam in si rečem da grem v drugo smer po prodajalca. In glej glej, tam je "pobegli" prodajalec. Spet me zagleda in sem se odličil da bom tekel za njim če je treba (bilo je že naravnost tragikomično), s hitrim korakom pridem do njega. Klepetal je s svojim sodelavcem. Povem kaj bi rad in tipo zabije: "u ne ne, to pa jaz nisem za to bo vam tale kolega pomagal." pokaze na sodelavca in... s hitrim korakom spet stran.
In ne, ne zgledam kot zombi, se umivam in nasplošno se me ljudje ne bojijo.
Potem sem se spomnil da so ponavadi prodajalci v teh trgovinah plačani po procentih in se mu verjetno ni dalo ubadat z menoj ko je videl katero mizo gledam.