Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kako je mozno narediti hard reset na tej zadevi. znanec me je prosil, da mu pogledam kaj bi bilo narobe. tablica se pa samo prizge in cel cas je samo napis xplore digital solution.
Ugasni tablico, drži tipko on - (prižgi) in volume +, čakaj cca par sekund, se ti pokaže znameniti trikotnik, sedaj še enkrat drži tipko on in klikni s tipko vol +, odpre recovery meni, potem premikaš, wipe cache partition in wipe data factory reset
probaj za foro: vol + in vol - in tipko on (prižgi), vse tri naenkrat da se prižge. Koliko je baterija napolnjena, približno ? Če je bolj prazna , je možen vzrok da se ne prižge.
Kaj pa vol - pa tipka on ( prižgi) ? Dej ga za foro napolni (baterijo) - 230V. Imaš možnost usb polnilca ? Se kaj spomni kdo, katera verzija androida je gor ? Če je ta iz Spar, ima android 4.0. Mora potem iti po tem postopku: vol + in tipka on.
dej ga napolni z 230v na usb, pa probaj kasneje, mogoče je toliko prazen pa ne pusti system. Vol + in tipka on, drži par sekund, se ti bo samo prikazalo tisti znameniti trikotnik in črno ozadje
power in tipka - ali power in tipka + sem ga dal polnit, bomo videli. ima pa ta zadeva se nek gumbek zraven tipk - in + nekaksna puscica v levo. (nimam pa pojma, kaj dela ko je zadeva normalno delujoca)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.