Ma sej neka strašna sila ne more biti, ker drugače bi že vsi pocrkali.
Je pa za mene rare burger neužiten pa razne tatarce jem k pašteto.

Sem ga enkrat "po nesreči" dobil v Starem piskru in ni blo apetitlih. Sem ga pustu, kelnar pa tudi ni kazal neke vneme, ko sem mu reku, da nisem to naroču.
Aja pa še to. Po edinem burgerju, ko ga tud do doma skor nisem prnesu je bil v Hood burgerju. Šlemu k vidra. Jedu tm 3x (prvič, zadnjič in nikoli več).
Drugače pa kakorkoli vzameš je to po večini ratal predrag špas. Pa ne k ne bi mel dnarja ampak se ne splača. Sploh ti food trucki k je najcenejši burger s krompirjem tam 15€. Pol pa še en pir čez pa si na 20€. Grem rajš nekam na kosil za ta dnar. Mam pa sam tudi isti pogled na steake. Za ta dnar k se prodaja v gostilni grem rajš sam po kilo istega mesa pa ga sam nardim doma.