Hamburger ?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.580
1.184
113
43
Surov se je steak, ne burger. Ti niti ne mislim razlagat zakaj. Hint...največji norci v biokemiji, ki so popil marsikaj, se rare burgerja niti ne dotaknejo.
To mata ti pa D**** haha. Vsakič ko objavim blue rare burger iz Hooda se D javi hahaha

Pojedel sem že 30 blue rare burgerjev v Hoodu. Se nikoli nič

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.580
1.184
113
43
Drugače pa debela pleska, karamelizirana čebula, cheddar, jajce na oko in navadna kajzerica. Več ne rabiš. Vse ostalo samo pokvari okus

• Všeč mi je
Reactions: Schime

Schime

Guru
22. nov 2008
2.119
896
113
Ma sej neka strašna sila ne more biti, ker drugače bi že vsi pocrkali.
Je pa za mene rare burger neužiten pa razne tatarce jem k pašteto. :) Sem ga enkrat "po nesreči" dobil v Starem piskru in ni blo apetitlih. Sem ga pustu, kelnar pa tudi ni kazal neke vneme, ko sem mu reku, da nisem to naroču.
Aja pa še to. Po edinem burgerju, ko ga tud do doma skor nisem prnesu je bil v Hood burgerju. Šlemu k vidra. Jedu tm 3x (prvič, zadnjič in nikoli več). :D

Drugače pa kakorkoli vzameš je to po večini ratal predrag špas. Pa ne k ne bi mel dnarja ampak se ne splača. Sploh ti food trucki k je najcenejši burger s krompirjem tam 15€. Pol pa še en pir čez pa si na 20€. Grem rajš nekam na kosil za ta dnar. Mam pa sam tudi isti pogled na steake. Za ta dnar k se prodaja v gostilni grem rajš sam po kilo istega mesa pa ga sam nardim doma.