Hamburger ?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Poskusil klasični burger v Mercatorju, samopostrežni del. Meso odlično, medium pečeno ter zelo sočno. Bombeta ter ostali dodatki pa povprečni. Končna ocena, spodoben prigrizek za 3,99.

Sem šel zaradi tega posta probat ta teden in zadeva sploh ni slaba, meso bolj sočno od "renomiranih". Samo naješ se ne, kar je itak težava vseh hamburgerjev brez krompirčka in sem mogu potem še en kos pice.
grin1.gif

Se je pa Lars poslabšal od tistega kar je bilo na začetku, ista zgodba kot pri Hoodu očitno.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Wtf je s tem Svenom & Larsom, danes šel pred Mercator Center, dobil sem nekaj kar je bilo po okusu skoraj identično McDonaldsu, samo da je bilo precej dražje, a ne precej večje... bombeta še slabša in podobna HotHorsovi, ko dobiš vso gobasto ki se je cel dan dušila v grelniku. Še pleskavica ni bila dosti večja od Mcdonaldsove (okus je bil pa identičnen).

Ne vem če sem že kdaj za tak denar jedel tako slab burger. Niti v največji gneči Odprte kuhinje ali Pivo&Burger festa ne, pa znajo takrat kvaliteto precej spustit (trgovinska Spar in Mercator burger sta pa kvalitativno itak precej boljša)

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Wtf je s tem Svenom & Larsom, danes šel pred Mercator Center, dobil sem nekaj kar je bilo po okusu skoraj identično McDonaldsu, samo da je bila bombeta še slabša in podobna HotHorsovi, ko dobiš vso gobasto ki se je cel dan dušila v grelniku.

+1 enako za Sven-a

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
KSZ

Pri Larsu mi je burger zelo povprečen že od vsega začetka. Jedel sem ga samo enkrat in nikoli več. Pred kratkim sem ga samo probal, še vedno nič posebnega. Ni sicer zanič ampak kadar zbiram kam bi šel na burger se za njih nikoli ne odločim. Zame je Hood še vedno zmaga.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hype pa dober PR.... pa mi jih je zal po eni strani, ma so se mi zamerili za free burgerje, ce das 5 zvezdic na tripadvisor.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

se vidi burger mania zdej je ze na horsu baje nad 5 eur

Horsburger 5,20
Horse Deliburger 6,80

koliko je pa mesni sir pa ne vem.

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Če bi kdo rad probal resnično dober gurmanski burger, naj se napoti v Sorbara steak house.
V Sloveniji sta sicer glavni vprašanji:
1. Je dost velik za najest?
2. Kolk stane?
Odgovora za Sorbaro sta:
1. NE
2. VELIK
Ampak meni je važen odgovor na vprašanje: A je dobr?
Kar se mene tiče je v Sorbari odgovor: DA, zelo!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Nurtuby pravi:
Če bi kdo rad probal resnično dober gurmanski burger, naj se napoti v Sorbara steak house.
V Sloveniji sta sicer glavni vprašanji:
1. Je dost velik za najest?
2. Kolk stane?
Odgovora za Sorbaro sta:
1. NE
2. VELIK
Ampak meni je važen odgovor na vprašanje: A je dobr?
Kar se mene tiče je v Sorbari odgovor: DA, zelo!

eh nič posebnega. Sploh meso. Glede na to da je to nek steak house je bil meso kr fajn povprečen.
Ostalo (Dodatki) pa tudi nič posebnega

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Aviopub, Angus burger, odličen, meso sočno in ravno pravo prečeno (zame medium). Omake ravno prav. Cena okoli 10 evrov, v ceno vključen oz dodan Bernard.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Aviopub, Angus burger, odličen, meso sočno in ravno pravo prečeno (zame medium). Omake ravno prav. Cena okoli 10 evrov, v ceno vključen oz dodan Bernard.

To je letališče postojna?

Glih v nedeljo sm bil tam, jedu sm rare bernard burger...

pogrešal sem vsaj malo bol sočno meso, jajca je ful pasala not, amapk je mela tok močn okus po pečenju da je ful seku vn ta okus....

5/10 ... moja ocena

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ja, to je zraven letališča. V mojem primeru je bilo sočno, kakšen krompirček bi lahko dali zraven. So pa zelo prijazni in hitri. Drugače pa nabito polno pa narod je še čakal na proste mize.