Hamburger ?

bratec

Pripravnik
23. okt 2014
120
0
16
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Hipermarket Šiša. Tam, kjer lahko kupiš pečena svinjska reberca ti naredijo tudi burger. Meso je od Kodile.

A poješ ga kar v trgovini ? Ker če to ven neseš imaš do doma mrzlo
17758-icon_confused.gif

Plačaš in poješ kar v trgovini.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
he he burger s tartufi, al pa burger s kaviarjem, to pa so reference

Ti rabiš otročjo razlago tematike, da boš sploh razumel, da ni važno kak drek od hamburgerja prilimam bo point glede cene dosežen.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Fajn, da komentiraš nekaj glede na ceno in sploh nisi pojedel. Popsa pa ne branim, je nekje zadaj post z moje strani.
smile-1.gif

Sej ga bom probal en dan ko bom lačen pa mel preveč denarja. Pa glede na videno dvomim da bo najboljši burger ki sem ga jedel.
Lahko se pa motim. Je pa pa še vedno drago za eno tako malo stvar. Kakor koli vzameš.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ker po pravic povem da noben [cenzura] tle gor nebi okusil razlike, če bi bil nek u iber kao dober drag meso v katerem koli burgerju u Ljubljani. Ker je faking povsod isto. Meso brez okusa. Oz so drugi okusi tok močnejši

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Sej zato pa je tok boga ponudba v sloveniji...ker se ne dela na osnovnih stvareh (mesu, bombeti, omaki), ampak so vse napake zakrite z fensi šmesi omakami (rdeče pesna marmelada, tartufi itd...), kar pa tudi dviguje ceno.
Sej to hoče Twinman dopovedat že celo temo

bratec

Pripravnik
23. okt 2014
120
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik bratec pravi:
he he burger s tartufi, al pa burger s kaviarjem, to pa so reference

Ti rabiš otročjo razlago tematike, da boš sploh razumel, da ni važno kak drek od hamburgerja prilimam bo point glede cene dosežen.

Aha, gre za point glede cene, ne pa za burgerje, zdaj pa razumem, sorry ker nisem na tvojem nivoju dojemanja problematike. Si kaj probal od tega zgoraj ali znaš samo googlat kot 95% forumašev?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Hipermarket Šiša. Tam, kjer lahko kupiš pečena svinjska reberca ti naredijo tudi burger. Meso je od Kodile.

A poješ ga kar v trgovini ? Ker če to ven neseš imaš do doma mrzlo
17758-icon_confused.gif

Ja, dejansko lahko poješ v trgovini. So naredili poseben prostor z mizami in stoli, kjer se lahko umakneš in v "miru" poješ.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Danes jedel v Tiskarni. Meso je blo kr neki, tudi premalo. Sicer pa nič posebnega. Edin jajček je bil fejst.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Zdaj ko je Hamburger postal gurmanska hrana bi se ga spodobilo jesti s priborom in ne več z rokami, kaj pravite?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Zdaj ko je Hamburger postal gurmanska hrana bi se ga spodobilo jesti s priborom in ne več z rokami, kaj pravite?

Ja pa valda ne z navadnim priborom. Kakšne bogokletne misli. Bo treba nov pribor poštudirat

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bil včeraj v L&S pri Merkatorju v šiški.

Težko kaj pokomentirat. Folka ogromno, iz burgerjev teče potok (bi moral počivat), okusa zelo zelo malo. Ali to pač ni zame ali pa je izvedba obupna, dejansko preferiram McD napram temu. Hrustljava slaninca my ass, stvar je bila mogoče malo pogreta na plati, to je pa to.

Da se take mase napajajo tam glede na ceno.... zgleda, da so še vedno 100% v modi, zdaj pa samo vprašanje kako dolgo bo to trajalo. Mogoče pa bo količina padla in se bodo morali potrudit za boljši izdelek.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
L&S meni že pri LecLercu ni bil bogvekaj pa probal pri Mercatorju in tud resss brez pravega okusa...
Na burger festu probal še Jack & Joe... ojoj... sj ne rečm, meso ok, ampak zložit v neko celoto ga pa neznajo pa tud slanina bila kuhana in ne zapečena :/

Saj smo si različni in vsakemu drugače paše, je pa moja lestvica nekako taka...

Stari pisker - holesterol 5/5
Tiskarna - Dirty Sanchez 5/5
Hood burger 4,5/5
Kralj Žara - Holy cow 4/5
Projekt Burger - Cheez (mislim) 4/5
Pop's 4/5
7 burger 3,5/5
Lars&Sven 2,5/5
Jack & Joe 2,5/5
Green Point 1/5 - to ni burger

seveda je pa dostikrat od majstra za pultom odvisn kva dobiš. Men se je L&S dvakrat "usral"... bo treba v mercator not it.

aja en vprašanje... bombetke za domače burgerje. Do sedaj sem kupoval v mercatorju kajzerce. Jih sami delate oz. kaj/kje kupujete?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Težko kaj pokomentirat. Folka ogromno, iz burgerjev teče potok (bi moral počivat), okusa zelo zelo malo. Ali to pač ni zame ali pa je izvedba obupna, dejansko preferiram McD napram temu. Hrustljava slaninca my ass, stvar je bila mogoče malo pogreta na plati, to je pa to.

Isti problem kot so ga imeli pri Leclercu. Sem jim težil, že skoraj obupal nad njimi, pol se je pa popravilo.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:

Da se take mase napajajo tam glede na ceno.... zgleda, da so še vedno 100% v modi, zdaj pa samo vprašanje kako dolgo bo to trajalo. Mogoče pa bo količina padla in se bodo morali potrudit za boljši izdelek.

Haha...ravno danes slisal podoben komentar od kolega,sicer za L&S rudnik. Sem mu prou reku deja vu :p

Sicer sm prvic in zadnjic tm jedel maja,pa mi ni bil presezek,ampak kukr slisim so se se poslabsal.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
V MB je Jack & Joe precej pred ostalimi. Sploh Rožmarin oz. Steakhouse po novem ima slabe burgerje. Morem še probat v Isabelli na Poštni ulici. Kolega je včeraj jedel in je rekel, da je kul. Meni osebno je tudi v Q bil dober burger.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
No, čeprav v MB imajo odličen burger tudi na Shellovi pumpi v TAM-u. M Burger. Njihov "m burger" s slanino je vrhunski
grin1.gif